Хоп отляво, хоп отдясно ОКТОМВРИЙЧЕ рита - става тясно!

• 16 229
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Гери, какво му е на Дени че чак до болница стигнахте?
Беше му се подул единия тестис казаха че е за операция а се оказа ухапано

# 226
gery_roz ,не се ядосвай ,то аман от некадърници ама какво да правиш ,за съжаление има и такива лекари и системата им дава свобода да ни манипулират,ама дано не е за дълго.Аз също от една седмица нося колан и се чувствам добре ,особено когато ходя и се движа ми е по-леко,като седна и той се сгъва и малко ме убива ,затова го свалям.Не съм питала докторката какво мисли по въпроса ,но се надявам да няма нищо против-щом се чувствам добре,дано и на бебо не му е притеснено от тези ластици. Wink

# 227
  • Варна
Покажете какви са тия колани бе мацки. И с какво точно ви помагат?

# 228
# 229
Здравейте и от мен.
Поли честита ви радост вкъщи   bouquet Вярвам, че с малкия юнак всичко ще е наред и скоро ще си го гушкате у дома  Hug
Гери тия доктори са луди  #Cussing out, от друга страна обаче и тях ги докараха до там, че да не изписват по-рано пациентите си, за да могат да получат съответното финансиране. Абе сбъркана държава сме и тове си е  ooooh!
Аз от снощи пак съм с отвратителни болки в кръста и корема и цял ден лежа, то добре че и нет нямах, та нямаше какво да ме предизвиква да седя  Mr. Green Сега минах само да ви нагледам и пак се хоризонтирам, че мойта докторка е отпуска до 18-ти и трябва да удържам до тогава фронта за каквото и да е  Crazy

# 230
И аз съм седмаче Laughing, даже гигант 2800 съм се родила, природата си знае работата Peace
Адина - стискам палци за твоята приятелка Peace, надявам се всичко да е ок, да износи бебчето и да му се радва Hug
Ей за втора градка ще споделите мнения нали? Не съм чувала никакви, имам приятелка ражда там преди 7 години....., но давали бебчетата на майките, което е едно от основните ми условия в избор на болница Peace
В Тина Кирова няма повече места, аз звънях да запиша моя приятелка от Ноемврийките Sad
Моля, моля, ако ми беше чела постовете щеше да разбереш много за Втора градска  Crossing Arms
Обаче явно само Северинка се интересуваше от това, което казвам за там.
Всъщност се чудя дали да ви агитирам за нея понеже леглата и без това са ограничени, да не вземе, че да няма място за мен  Mr. Green

# 231
Гери, ужасни изживявания си имала тия дни с докторите в Пирогов  #2gunfire Ама аз точно заради отношенията доктор-пациент хич не я харесвам тая болница. То, да не му се налага на човек да стига до болници, де. Дано Дени скоро да се оправи  Praynig

И аз съм седмаче Laughing, даже гигант 2800 съм се родила, природата си знае работата Peace
Адина - стискам палци за твоята приятелка Peace, надявам се всичко да е ок, да износи бебчето и да му се радва Hug
Ей за втора градка ще споделите мнения нали? Не съм чувала никакви, имам приятелка ражда там преди 7 години....., но давали бебчетата на майките, което е едно от основните ми условия в избор на болница Peace
В Тина Кирова няма повече места, аз звънях да запиша моя приятелка от Ноемврийките Sad
Моля, моля, ако ми беше чела постовете щеше да разбереш много за Втора градска  Crossing Arms
Обаче явно само Северинка се интересуваше от това, което казвам за там.
Всъщност се чудя дали да ви агитирам за нея понеже леглата и без това са ограничени, да не вземе, че да няма място за мен  Mr. Green

Хаха, Мананка, я си трайкай да не останем верно без легла  Laughing Joy

# 232
  • София
Гери, много съжалявам за случилото се в Пирогов! Ама тия хора лекари ли се наричат  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Браво на мъжа ти, че е взел нещата в свой ръце! Надявам се, че Дени е добре вече, а и ти също!

# 233
Здравейте ,момичета!След няколкодневна борба бебо да остане за по дълго в мен -все пак родих сина си Калоян на 08.08 секцио по спешност.Сърцето ми плаче ,защото все още не е стабилен ,но ние сме настроени позитивно и когато и да ни го дадат -важното е да е здрав.Искам да пожелая на всички ви лека и безпроблемна бременност до края , леко раждане и здрави бебета.

Честито Поли!!!   bouquet Hug
Много здраве и късмет на теб и бебо!
Много хубаво име сте избрали.

И нашия ред наближава....  Hug

# 234
  • Канада
Много рядко влизам,че нямам много време и не мога да ви изчета,но.....днес съм уцелила момента!
Честито и от мен на Поли! newsm51
От все сърце ти пожелавам малкия Калоян да стане голям и здрав мъж,много да е послушен и да се гордеете с него!Стискам палци в най скоро време да си го вземете при вас!
Аз съм иначе добре,имам вече и дата за секцио.Много се надявах за нормално раждане този път,ама пак взех да вдигам кръвно и доки отсече-секцио.Сега се надявам всичко да е ОК до тогава!
Пожелавам го от сърце и на вас!
Целувки!!! Hug

# 235
Минавам да се отчета Wink :
Днес ми правиха кръвен тест за гестационен диабет, желязо, хепатит и спин- дрън дрън, та пляс. Резултатите- тия дни.
Пулсът на бебата е 129...
Тежа 78  Rolling Eyes килограма, на 168 сантиметровият си ръст, и значи съм качила общо 10 кила с тази бременност до момента, без да съм свалила едни 10 от предишната... мъка... Кой внимавал в картинката- внимавал... Ама, хак ми е като се самонаказвам със сладолед и гледам без шоколадов пай в хладилника да не оставам в последно време.

Предвид на това дето Госпойца Димитрова писа за 4 дневното "изоставане", сетила съм се да споделя от бременността с баткото преди 2 години една смешна ситуация в лекарския кабинет... Понеже нали, таковата, тука много се стискат на УЗ и ми се полага сал един за 9те месеца... и аз четейки из форума на коя "колежка", колко голямо и е бебето според машината, решавам да питам на един от обичайните прегледи колко голям приблизително е нашия бебок... И доктора вика "one moment please" и посредством опипване с шепи на тумбака ми каза "около 6 паунда"... чувствах се като последна дупка на кавала с това мануално определяне на размери и хич не му повярвах разбира се... иначе може и да беше познал, ама знае ли човек...  newsm78... тъпо, но истина...
Имам мнение, че в България достъпът до супер техника и специалисти е лесен, но отношението към пациентите е отврат. Тука е обратното...  Confused незнам кое е по- добре...

# 236
Добро утрро и от нас!!!
Аз вече се успокоих и сега нямам никакви болки болки и т.н.Днес ще ходя до педито да ми пусне една урина да дам да я погледнат все пак  Whistling

# 237
Здравейте мацки Simple Smile
Честит мъж Калоян на мама Поли  smile3525 много и само радостни мигове със сладурчето Simple Smile  newsm10 всичко ще е наред скоро да си го вземете в къщи да се радвате и да се гушкате   love001
gery_roz важното е че Дени е добре и ти също Simple Smile гадно е това отношение в болниците  #2gunfire #2gunfire #2gunfire кофтито е че вече това не са единични случи а практика  #Crazy но както казаха вярно са клинични пътеки отврат newsm78 егати държавата как ще ги възпитаваме дечковците все се чудя и се мая  newsm78
приятен ден сладуранки Simple Smile малко пак ще е жега така че се пазете максимално Simple Smile

# 238
Най лошото е че единия лекар каза че какво като имало съмнения за бактерии те не са такова отделение  Shocked А другия от вчера казал на мъжа ми че видял още на другия ден че му няма нищо ама ако ни пуснел нямало да вземе пари а заплатата му била 700 лв. #2gunfire #2gunfireИ затова ни върза в стая колко килер сами да изкукаме Дени издивя там

# 239
  • Пловдив
ЧЕСТИТО, ПОЛИ newsm51! Само хубави неща Ви пожелавам и скоро да се приберете вкъщи!

Общи условия

Активация на акаунт