LaRedoute - кодове - 8

• 37 249
  • 495
  •   1
Отговори
# 165
Втория подарък го дава заедно с дюшека след определена сума, май около 20 евро нагоре newsm78
Може и да има нещо такова Peace Поръчката беше за 32 Е, като махнем 7.22 Е разходи по доставката, пак остават над 20Е

# 166
забравих да изредя и комлекта прибори с оранжеви дръжки  + оранжево-вишняви памучни салфетки Joy
това е към горния списък #2gunfire

и е за информация, ако някой се колебае за такъв подарък.

# 167
Момичета, някой знае ли код, с който мога да намаля това или това?

Става въпрос за тези две коли, които ми изглеждат почти еднакво с малката разлика от сенника. Ако накоя мама си е поръчала такава, може да ми пише мнение на лични.

Имам подобна на Чико , не става за разходки .Почти не сме я ползвали .
Според вас Спайдерменския код дали ще подейства ?Ядосвам се .

# 168
61425-този код получих на мейла,безплатна доставка,ще е активен 3 седмици.
30481-този го имам на две поредни фактури,-25% sur votre article prefere,-20% sur le reste de votre commande.

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 00:07 от silvi@

# 169
Имаме оферта, която така и не ползвахме 61336 - 20 евро/55 евро

# 170
Втория подарък го дава заедно с дюшека след определена сума, май около 20 евро нагоре newsm78

И на нас ни даде втори подарък-сосиерите заедно с дюшека, сметката беше за 40 евро

# 171
  • Шумен
Добро утро момичета.
Опитвам се да пусна поръчка, но и на 4 те ми акакунта никакъв код не действа. Дали има някакъв проблем системата, да изчакам, или проблема е в моите акаунти.
Може ли някой да пробва малко кодове за БД и подаръци дали му работят.   bouquet

# 172
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз не съм много доволна от бялата чанта - при опита ми да закача бижуто карабинера ми се разпадна в ръцете, а днес започна да се разпада и самото бижу  #Cussing out
Шалтето ни свърши работа за пътуването, но иначе е миниатюрно. Оранжевия комплект с прибори мисля, че ще върши работа.
Сега ще се пробвам и с леглото

# 173
Аз също успях да поръчам дюшека,но втория подарък го даде когато сумата стана по-голяма.Учудвам се че някои са толкова разочаровани.Досега всичко,което съм поръчала е много хубаво.всичко пера в пералнята и нямам проблеми,а прахосмукачката е страхотна-получих я миналата седмица.преди да поръчате нещо му прочетете състава .пишат много често и дължината на дрехата.благодаря ви!много сте ми полезни с тази тема.не ви пущам код,защото всички получаваме едно и също дори и на фактурите

# 174
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Моля дайте линкове на това което сте поръчали с дюшека  Praynig

# 175
Вече направих 50-тата си юбилейна поръчка, досега никога не са ми заменили подарък с друг, всичко каквото съм поръчала е идвало точно. Отделен е въпроса дали подаръците ми харесват, но има и поносими, има даже и приятни подаръци.

# 176
Получих оферта да БД на два от акаунтите ми, от които съм пускала поръчки само веднъж - за прахосмукачката. Кодът е 61425, но за съжаление не действа на старите акаунти. Пращат го на нови потребители, за Добре дошли. Ако някой има възможност да си направи нов акаунт, да пробва дали ще му го пратят.

# 177
Аз не съм много доволна от бялата чанта - при опита ми да закача бижуто карабинера ми се разпадна в ръцете, а днес започна да се разпада и самото бижу  #Cussing out

Аз вчера получих бялата чанта, въобще няма бижу към нея, но пък чантата много ми хареса.

# 178

опа, втория ред трябваше да е извън цитата  Embarassed

Аз не съм много доволна от бялата чанта - при опита ми да закача бижуто карабинера ми се разпадна в ръцете, а днес започна да се разпада и самото бижу  #Cussing out

Аз вчера получих бялата чанта, въобще няма бижу към нея, но пък чантата много ми хареса.

# 179

Провери вътре в чантата.

Общи условия

Активация на акаунт