LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 612
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 1 065
  • В Голямото село
Rosie-Posie - номер по-голям са, хубави са, обаче и на тях им открих дефект (явно съм много придирчива  Tired) един шев от лицевата страна е прекъснат, а от вътрешна страна на кръгчето имаха доста незасъхнало лепило.
Тоест ако искам номер 41, трябва да поръчам 40, така ли? Rolling Eyes

# 1 066
Цвят poudre дали ще дойде бледорозов, как мислите? В таблицата с цветове го няма.

Имам ленен панталон в този цвят, бледо розов е, като розова пудра за лице (ако нещо изощо значи това  newsm78)
ето го цветът:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-tunique-femme-la-redoute-esse … 6&prodcolor=4

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 19:26 от gevestra

# 1 067
Някой беше получил трицветните лачени сандалки, ще може ли реални снимки  newsm03

# 1 068
 Peace smile3558  202uuЕхоооооо-къде сте Пловдивски Редутки Twisted Evil welcome Oha!

Идвам директно от митницата с послание и голям списък Twisted Evil на редутски колети-смятайте до къде им е дошло от нас на служителките щом си направиха труда да ми препишат всички имена с по няколко колета,които им "задръствали пространството" Mr. Greenв пощичката и искат да се освободят от пакетите по спешност-ако може още утре Joy Joy Joy-работят до 13.00-при положение,че преди категорично отказвах каквато и да е информация по телефона и на неупълномощени лица,сега ми казват:"Моля ви пишете на тия момичета да идват-ще раздаваме пакети и без известия-да идват всички които чакат-само и само да се освободим" Joy Joy JoyКакво доживяхме ooooh! Joy Joy Joy
И сега списъка:

Веселина Митева
                                              Милена Влайкова-чичкото от пощата ме светна че си на море Twisted Evilно ако сестра ти чете-да отива Laughing
                                              Стефка Михова
                                              Иванка Индрова
                                              Мария Василева
                                              Цветелина Андонова
                                              Гергана Чилева
                                              Дарина Коридова
                                              Таня Костова
                                              Недялка Хитрелова
                                              Емилия Вълчанова

Извинявам се ако съм написала неточно някое име но така ги разчитам от списъка CrazyАйде който не е на моренце-беж към митницата утре newsm01 че имало и такива с по няколко пакета

# 1 069

Мен ме няма в този списък, а чакам още четири колета! Cry

# 1 070
teo71 твоя колет от кога е? Чакам от 30.07, а в неделя заминавам

# 1 071
Малко офф,сори за което:
teo_71,като видя ,че си писала и вече се заливам от смях,без още да съм прочела нищо.Постовете ти винаги са с безброй много емотикони,кой от кой по-весел и комичен.
 Hug

# 1 072
  • София
Rosie-Posie - номер по-голям са, хубави са, обаче и на тях им открих дефект (явно съм много придирчива  Tired) един шев от лицевата страна е прекъснат, а от вътрешна страна на кръгчето имаха доста незасъхнало лепило.
Тоест ако искам номер 41, трябва да поръчам 40, така ли? Rolling Eyes

Май не си само ти придирчива. Поръчах си на съпруга без да го питам с номер нагоре както си взима всички маратонки. Като ги видя му призля а като ги обу определено му бяха голями и хлопаха / може би точен номер би бил добре, т.е. каквито обувките такъв и за маратонките/. Пробута ги с триста зора на брат си, който и за без пари ги гледаше с подозрение.
На мен лично ми харесаха, че са изкуствена кожа изкуствена са но са симпатични. Peace

# 1 073
  На моя му взех номер по-големи и казва, че са му добре - не съм на 100% сигурна, защото може и да не иска да ми разваля настроението с истината  Sneaky

# 1 074
  • В Голямото село
Мале, teo_71, ти си цяло ЦРУ, евала Simple Smile
Следващият път предложи на пощаджийките направо да влязат тук в темата и да напишат в един пост имената на всички получатели - за има-няма 2 дни ще си опразнят цялата поща  tooth

# 1 075
  • София
  На моя му взех номер по-големи и казва, че са му добре - не съм на 100% сигурна, защото може и да не иска да ми разваля настроението с истината  Sneaky

newsm78 Ми незнам, за по -широк крак са определено. То беше видимо и за мене. И седяха като лодки Laughing

# 1 076
  • До хладилника, който обичам
Цвят poudre дали ще дойде бледорозов, как мислите? В таблицата с цветове го няма.

Имам ленен панталон в този цвят, бледо розов е, като розова пудра за лице (ако нещо изощо значи това  newsm78)
ето го цветът:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-tunique-femme-la-redoute-esse … 6&prodcolor=4

Благодаря   bouquet

Таня Костова
Подсмрък Sad дали има шанс това име да си го преписала грешно? Днес по телефон ми казаха, че за мен няма, но кой знае...
В събота до колко работеха?

# 1 077
black_angel1,размерите на пухенката 138см са:

дължина 81см.
ширина 47см.
рамене 42см.
ръкав от рамо 48см,от мишница 37см.   Peace

# 1 078
момичета, някой от вас преправял ли е чаршаф с ластик на обикновен
получих с предишната доставка чаршаф, за който съм убедена, че поръчах обикновен, а дойде с ластик, а ние спим на диван и ми е доста трудно да го ползвам,та ми се иска да го преправя, ама ме е шубе да не го прецакам

# 1 079
Момичета, някоя от вас да пазарува с маестро на ДСК ?

Общи условия

Активация на акаунт