LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 810
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Някой поръчвал ли си е панталони н.34,може ли размери на талията и ханша,че се колебая между 34 и 36 Hug Praynig Praynig

# 226
  • София
Пдмощ! Какво да направя? Не ми се отварят отделните артикулил. Като чукна на него и нищо.

# 227
Това интересно са го измислили, ама да бяха изредили и кодове, които могат да им махнат и 15е...  Joy

Аз пак се връщам на прословутите дънки Типстер Някой може ли да спретне размерите на 36, че моите мислех да ги стеснявам, но ми се стори по-лесно да ги поръчам отново  newsm78
Пуснах с търсачката но не открих нищо  Confused
Ето какво имам от Stefoni  Hug за 2 модела на Типстер(за съжаление линковете,които имам,не се отварят)
Цитат
Размер 36, леко еластични
Ханш-46, Талия-38, Дълбочина-21,Дължина-80 от чатала до долу, Крачол-горе21, долу-17.5
Размер 38 -
талия – 38,5см,ханш – 49,дълбочина отпред – 23,ширина на крачола долу – 19,ширина на крачола при чатала – 27
Цитат
Размер 36
горе на колана-39-40;дълбочина 20;обща ширина при чатала-49;ширна по-нагоре (ханш)-45;дължина от чатала надолу-85;дълж. отстрани-107см

# 228
  • Разпиляна във въображението
Miriel, може ли линк към обувките, че нещо не ги намирам.
  bouquet

http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-toile-talon-compe … tegoryid=22907225

# 229
Пдмощ! Какво да направя? Не ми се отварят отделните артикулил. Като чукна на него и нищо.

Смени браузъра или рестартирай.

# 230
  • Варна
Miriel, благодаря!   bouquet
За варненската митница да кажа, че досега никога не са ми искали пари нито за справка, нито за получаване.  Peace

# 231
Цитат на: Diana_gr
За варненската митница да кажа, че досега никога не са ми искали пари нито за справка, нито за получаване.  Peace [/quote

Благодаря ти   bouquet Стискайте палци. След 13,00 ще прескоча и дано да имам подарък  Praynig

# 232
видяхте ли че при албанците пак има промени!? Но когато сложа нещо в кошницата излиза на ненамалената цена,напр.това
http://www.laredoute.fr/vente-jupon.aspx?productid=324112035& … tegoryid=48380168
вие имате ли този проблем? newsm78

# 233
Не. Излиза си намалено.

# 234
  • Пловдив
Това интересно са го измислили, ама да бяха изредили и кодове, които могат да им махнат и 15е...  Joy

Аз пак се връщам на прословутите дънки Типстер Някой може ли да спретне размерите на 36, че моите мислех да ги стеснявам, но ми се стори по-лесно да ги поръчам отново  newsm78
Пуснах с търсачката но не открих нищо  Confused
Ето какво имам от Stefoni  Hug за 2 модела на Типстер(за съжаление линковете,които имам,не се отварят)
Цитат
Размер 36, леко еластични
Ханш-46, Талия-38, Дълбочина-21,Дължина-80 от чатала до долу, Крачол-горе21, долу-17.5
Размер 38 -
талия – 38,5см,ханш – 49,дълбочина отпред – 23,ширина на крачола долу – 19,ширина на крачола при чатала – 27
Цитат
Размер 36
горе на колана-39-40;дълбочина 20;обща ширина при чатала-49;ширна по-нагоре (ханш)-45;дължина от чатала надолу-85;дълж. отстрани-107см
Hug не знам дали са за същия модел, но като гледам основната разлика е в ширината при бедрото  Embarassed а аз там си имам материал  Embarassed
Иначе моите са ми широки в талията и малко в дупето, то и при бедрата още може да се прибере, но като гледам разликата 27 - 21 см си е доста...  newsm78

# 235
Момичета имам отказан артикул в поръчка от 17.07, но все още бне са ми изпратили номера на ваучера, а вече си получих колета. Вие как сте с ваучерите, получавате ли си ги и как по пощата или по мейла.
Аз имам отказан артикул от поръчка от 01.07 и все още нямам ваучер нито на майл, нито по пощата.

Аз имам отказан артикул от поръчка от 17.07.На 30.07 в суивито се появи информацията,на 04.08 ме уведомиха,че ще ми пратят ваучер  по пощата.
Днес получих плик,със № на ваучера( предполагам,като пробвам ще кажа дали е това,не смея вече да питам Wink).
Днес взех и поръчка от 23.07 на поща,отзиви малко по-късно Peace.

А поръчката от 17 получи ли я ? При мен положението е същото като при теб, обаче с един ден по-късно- поръчката ми е от 18 юли, но още я няма, а ваучера вчера пристигна

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 09:55 от МерСедес

# 236
Ех тези ваучери. И аз чакам, за неизпратен панталон от 19.07., но нищо. Писах им 3 пъти, че искам да ми пратят номера по ел. поща, но отговор не получих. Няма го и по обикновената поща. Надявам се да дойде скоро, защото съм заредила кошницата и искам това да ми е последната поръчка поне до Коледа. Надявам се да е преди края на август, за да не ми изгори кода за 30Е и БД. Е не че ще го оставя да изгори, но ако получа ваучера по-късно, няма да се стърпя да не го оползотворя максимално бързо.

# 237
  • Пловдив
Моя ваучер пристигна вчера - беше от поръчката от 14-ти  Peace

# 238
  • София
След прословите 10 и 11.07 сега има нова дата за забавяне. Пристигат ми къде по-късно поръчани колети, а тези от 18 до 20 ги няма  Sad

# 239
Някой знае ли дали има срок за получаване на чекове и ваучери по пощата?  Както например за поръчките е 6 седмици. Защото за отказаната ми поръчка от 30.06 още нищо не съм получила, та се чудя дали да им пиша

Общи условия

Активация на акаунт