LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 808
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 450
Изкушихте ме с тези чаршафи, ей сега пак пуснах поръчка...
Но пък са доста изгодни. И някакъв код за безплатна доставка от другата тема изрових. И подарък даде дори  Wink как да не поръчаш???
кой е този код за БД?

49417 с продукт на So Home, може и намален.
Силве, моля те, пиши с по-малки букви, че това вади очи направо  Laughing

# 451
Изкушихте ме с тези чаршафи, ей сега пак пуснах поръчка...
Но пък са доста изгодни. И някакъв код за безплатна доставка от другата тема изрових. И подарък даде дори  Wink как да не поръчаш???
кой е този код за БД?

49417 с продукт на So Home, може и намален.
  bouquet Алекс1

# 452
  • София
Видяхте ли тази Parure couette, която по описание съдържа: горен плик 140 x 200 + чаршаф 90 x 190 + 1 калъфка 63 x 63 и всичко това само за 6,38? !!![/b][/color]http://www.laredoute.fr/vente-parure-couette.aspx?productid=324083583&documentid=473908&single=true

Точно така, съдържа и долен, и горен чаршаф, и калъфка. Моя е за 1 персона.

Rosie-Posie, проблем с неправилния адрес е от нашите пощальони, а не от редутците. Както споделях преди време, дълго време не ми пристигаше един колет,който ходех да търся 3 пъти - два пъти не са ми взимали пари за справка, но третия направих официално запитване. Изведнъж ми идва известие за митница, където с червен химикал пише, че трябва да го зема до 3 дни. КОгато отидох, се оказа, че сумати реме виси там и магазинаж ще ли да ми таксуват. Аз, разбира се, такава несправедливост не можах да понеса та се стигна и до началника. Той изрови официалното ми запитване, всякакви бележки и се оказа, че първото известие им се е върнало с надпис от кварталния пощальон (някакъв мързелив малоумник), че адресът не съществува. Второто известие въобще не съм получавал, нито се е върнало в митницата, а аз дойдох вече с трето известие, което по странен начин беше със същия "несъществуващ" адрес...абе безумна работа ooooh! Така чепратката няма как да я получиш, но ваучер ще ти пратят.

Ми според мен и 168 ще стане, че зълва ми носи 34 номер и поръчва 162 от тийнейджърското... но зависи от дрехата де, предполагам че 162 ще са ти ок също Simple Smile
Хм, не знам... дънки взех 162 и не можах да се нацедя Blush но за якета не знам как е. Ръкавките да не ги влача, че съм метър и шейсе Laughing
Аз съм метър и шейсе и четири. В дънки не се вдянах и аз от 162 ръст (къде с тоз гъз), но имам онази дебела къса дудунка 162 - добре ми е, само че ръкавите идват еднааааа идея къси. Но по-тесни неща не смея да поръчвам, че може да са малки в бюста.

# 453
Алекс може ли да даеш линк към чаршафите Praynig

# 454

http://www.laredoute.fr/vente-parure-couette.aspx?productid=3240 … 8&single=true
Обсъждани са 1 страница по-назад.

# 455
Поличих някакво писмо от франсетата, което не разбирам, но ми прилича на потвърждение на поръчката Peace
Мога ли вече да пусна още една, че ме зарибихте с тези чаршафи Joy

# 456
Поличих някакво писмо от франсетата, което не разбирам, но ми прилича на потвърждение на поръчката Peace

Само ако мъжО ти не разбере.   hahaha
Има код в темата за кодовете, като пуснеш втора поръчка в рамките на 24 часа, получаваш безплатна доставка.

# 457

Само ако мъжО ти не разбере.   hahaha
Има код в темата за кодовете, като пуснеш втора поръчка в рамките на 24 часа, получаваш безплатна доставка.
А мЪжо не ме притеснява, защото картата е дебитна и парите ги вкарвам аз вътре Mr. Green А не може ли да ползвам този, който ти си ползвала Mr. Green

# 458
някой може ли да ме посъветва за ризи на лаура клемент (клемо или както е там). какъв номер да си взема
блузки съм взимала 38/40 и са ми добре. жълтото сако на софт грей - 42 и едно зелено имаше преди евтино - пак 42
ризата е от новата колекция и дори и с код не е ужасно евтина и ми се иска да уцеля номера от първия път
та 40 или 42. някой ако има на тази марка, може да измери, моля

# 459
А мЪжо не ме притеснява, защото картата е дебитна и парите ги вкарвам аз вътре Mr. Green А не може ли да ползвам този, който ти си ползвала Mr. Green

Щом те влече....  Hug
Да не стане само като у нас - обадила се една девойка от банката и казала на мъжо - ама вие знаете ли, че жена ви има кредити за 10 хил. лева? Той  Shocked докато не се усетил, че това ми е лимита на кредитните карти   hahaha Е, днес девойката и шефът й имаха "случка".

# 460

http://www.laredoute.fr/vente-parure-couette.aspx?productid=3240 … 8&single=true
Обсъждани са 1 страница по-назад.
благодаря ти видях ги тези мислих че са други които съм изпуснала ooooh!

# 461
Алекс1, не мога да намеря този код, за който ти казваш Tired Поръчката до 24 часа....хелп ми

# 462
Алекс1, не мога да намеря този код, за който ти казваш Tired Поръчката до 24 часа....хелп ми

61425 - БД при положение,че се направят 2 поръчки в рамките на 24 часа - втората е с БД,като кода се въвежда при втората поръчка,а не при първата/естествено още при първата ако след въвеждането му не ви бъде приет,то няма да ви бъде приет при втората,за да ви даде БД.И като уточнение не дайства с всички артикули – Ками го е активирала с тази мушама и кода е изпратен на мейла й ./тоест може и да е персонален / - оферта
В 1-вия пост на другата тема е. Там има и линкове към подаръците.

# 463
Къде из4езна Ве4е Петя? Откога 4акам реални снимки на ботите от 14 евро.... Може пък да ги полу4а преди да видя снимките  Praynig Wink

# 464

- да е комплект с чантата  Mr. Green

харесва ли ти тениската, много ли е плътна. и за колко я взе, че сега и се чудя

Общи условия

Активация на акаунт