LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 846
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
sparkk, би ли дала размери на чантата Адидас? Най-вече ме интересува дължината на дръжките!  Simple Smile А вътре има ли деления, джобчета?

# 481
  • Варна
Май само аз останах от Варненската гилдия без получена пратка Чувствам се прилъстена и изоставена

Aaaaaaaa, споко, и аз съм така......... #Cussing out

# 482
# 483
Здравейте, момичета. Включвам се само да се похваля, че ми е дошло известието и за последната поръчка, която е от 25.07. Работите са предимно за малката и по-късно ще дам отчет. Вече ще си отдъхна малко от този  LaRedoute, поне докато ми дойде ваучера.

# 484
  • Варна

- тези пуловерчета много ги харесвам, вече имам 3-4 в най-различни разцветки. Добро качество са, не се разтеглят при пране. Сега получих в бяло.

може ли да дадеш размери, сигурно най-малкото си поръчала  Simple Smile

# 485
Май само аз останах от Варненската гилдия без получена пратка Чувствам се прилъстена и изоставена

дай да ходим и да бойкотираме митницата  hahaha

# 486
Момичета,ще се цитирам пак това, което писах преди 2 дни с молба да ми напишете на какъв е-мейл да напиша писмо, с макар и нищожна надежда да ме "овъзмездят" за загубата на 43 евро:
   "Искам да се оплача и да потърся съвет от вас. Вчера си получих поредната пратка и когато я отворихме се оказа, че маратонките Nike , които бях поръчала за дъщеря ми липсват. Но по-лошото е, че на фактурата си бяха написани и отметнати. Пратката беше доста голяма- имаше и дтуги 2 чифта маратонки, но точно най-скъпите и хубави липсват. И тогава видях че отгоре на колета има едно мааалко етикетче, на което е напечатано:Пратката е получена с нарушена цялост и преопакована."
      Имам протокол от София, че пратката е получена с разлика от 980 грама и с нарупена цялост, който ще сканирам и ще им изпратя.Не вярвам, че ще се получи нещо, но искам поне да пробвам.
 На някой от вас случвало ли се е да получи пратка с липсващо нещо/ което е било изпратено в колета?
Предварително благодаря.

# 487
  • Варна

От кога чакате ? Аз чакам поръчки от 16,23,25 юли  Sad, никакви ги няма, получила съм само един от 18.07 .

# 488
chockolina, сандалките са много красиви, а удобни ли са?

# 489
  • Пловдив
Изкушихте ме с тези чаршафи, ей сега пак пуснах поръчка...
Но пък са доста изгодни. И някакъв код за безплатна доставка от другата тема изрових. И подарък даде дори  Wink как да не поръчаш???
Може ли да попитам дали в кошницата имаше само чаршафи( и ако е имало у друго какво е било) Rolling Eyes,защото на мен с два комплекта чаршафи ми приема 49417,но ми дава само подарък кухненските кърпи мисля.БД- ама някой друг път както се казва, не стига дето не ми я дава ами и ми я смята 6.20 евро. Crazy

Този код дава БД ако в поръчката си имаш продукт на So home, но не става с всички. Аз използвах кода два пъти, веднъж с това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5099927& … ue&ksource=-1 и веднъж с това http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-homme-alistair-so-home.asp … 6&prodcolor=1. Второто още не съм го получила, но първото е много хубаво и със следващата поръчка непременно ще си взема и дългия панталон от този модел.

# 490
Момичета,ще се цитирам пак това, което писах преди 2 дни с молба да ми напишете на какъв е-мейл да напиша писмо, с макар и нищожна надежда да ме "овъзмездят" за загубата на 43 евро:
   "Искам да се оплача и да потърся съвет от вас. Вчера си получих поредната пратка и когато я отворихме се оказа, че маратонките Nike , които бях поръчала за дъщеря ми липсват. Но по-лошото е, че на фактурата си бяха написани и отметнати. Пратката беше доста голяма- имаше и дтуги 2 чифта маратонки, но точно най-скъпите и хубави липсват. И тогава видях че отгоре на колета има едно мааалко етикетче, на което е напечатано:Пратката е получена с нарушена цялост и преопакована."
      Имам протокол от София, че пратката е получена с разлика от 980 грама и с нарупена цялост, който ще сканирам и ще им изпратя.Не вярвам, че ще се получи нещо, но искам поне да пробвам.
 На някой от вас случвало ли се е да получи пратка с липсващо нещо/ което е било изпратено в колета?
Предварително благодаря.

oxana имаше разкъсан колет с липси, тя май им писа, разрови и виж

# 491
Предварително благодаря.
Първо им пиши на мейла,който е даден в първия пост на темата,обясни за коя поръчка става въпрос,какво липсва,като ти отговорят им отговори на писмото,като прикачиш снимките.
Трябва да въведеш номер на поръчка,махаш 2008 и пишеш останалите.Можеш да им пишеш на английски.

# 492
  • Варна
От кога чакате ? Аз чакам поръчки от 16,23,25 юли  Sad, никакви ги няма, получила съм само един от 18.07 .
От 17.07, 23.07 ....

# 493
[/quote author=Росица От кога чакате ? Аз чакам поръчки от 16,23,25 юли  Sad, никакви ги няма, получила съм само един от 18.07 .[/quote]

От 13.07.2008 , неделя следобед, слагам го 14.07 понеделник. От тогава съм мъченик на Ла Редут-а.

# 494
  • София
От 28.07 ама моето май не се брои още.

Общи условия

Активация на акаунт