LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 63 077
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 585
Нали правилно разбирам, че това http://www.laredoute.fr/vente-protege-matelas-plastique-souple-e … tegoryid=49007886 е протектор за матрак, в смисъл ако бебето се напишква да не попива? Превеждам, превеждам, ама нещо не ми е съсвесм ясно.

и мен ме интересува! Как точно се захваща за матрака, като чаршаф с ластик ли newsm78

# 586
  • Beyond the Frontiers
Нали правилно разбирам, че това http://www.laredoute.fr/vente-protege-matelas-plastique-souple-e … tegoryid=49007886 е протектор за матрак, в смисъл ако бебето се напишква да не попива? Превеждам, превеждам, ама нещо не ми е съсвесм ясно.

и мен ме интересува! Как точно се захваща за матрака, като чаршаф с ластик ли newsm78
Да ,аз имам купен протектор от София, отгоре е от този хавлиен плат, отдолу е някакъв найлон-гума newsm78, не спарва, но спира напишканото. Тук обаче струваше към 25 лв.  Shocked размер за детска кошара. За това питам Peace

# 587
  • Пловдив
Да похваля това яке http://www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324089070& … tegoryid=23110428, много е хубаво, отлично изработено, зимно е. Единственият недостатък е яркият цвят, но пък е приятен цвят.
Mr. Green Mr. Green Mr. GreenМиналата година го имаше в различни цветове и беше нещо като форумско яке, някои имат и по няколко бройки  Laughing Laughing

Ами исках да го похваля за тези, които го нямат.  PeaceСкоро някой беше питал за него и обещах да пиша като го получа. За цветовете - да, спомням си, че през зимата го имаше в 4 цвята.

# 588
Да похваля това яке http://www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324089070& … tegoryid=23110428, много е хубаво, отлично изработено, зимно е. Единственият недостатък е яркият цвят, но пък е приятен цвят.
Mr. Green Mr. Green Mr. GreenМиналата година го имаше в различни цветове и беше нещо като форумско яке, някои имат и по няколко бройки  Laughing Laughing

Ами исках да го похваля за тези, които го нямат.  PeaceСкоро някой беше питал за него и обещах да пиша като го получа. За цветовете - да, спомням си, че през зимата го имаше в 4 цвята.
а кой размер имате защото аз се чудя кой да си взема 36 или 38 висока съм 170 и съм 48 кг.
И ако може да кажете колко дължината в смисъл като се облече до къде идва

# 589
Днес си получих поръчката от 28 юли но  имам 4 липсващи артикула и подаръка и кашона беше  преопакован в чувал.
Знам че на още някой му се беше случило и ще съм му благодарна ако ми пише за малко помощ

Аз имах този проблем миналата седмица. Това е текст на писмо, коригирай само номер на поръчка, сума и тегло.
Rappel de votre mess

Madame, Monsieur,

Je vous ecris au sujet de la commande ?198 0831910 de Varna (Bulgarie).

Jusqu'a present je n'ai pas eu de problemes,mais cette fois-ci j'ai recu le paquet defait et emballe de nouveau dans un sac en plastique. Sur le tampon francais c'est marque 10.600 kg., alors qu'a Sofia le paquet est recu avec un autrre poids-8.300kg., qu'on m'a envoie a Varna. Il s'avere qu'il manque 6 articles ainsi que le cadeau prevu dont la valeur totale est 44,12 Euros. Je vous en envoie la liste des articles manquants, des photos du paquet dans l'etat ou je l'ai recu et le proces verbal de la douane de Sofia ou il est marque que le paquet est recu endommage de France.

J'ai deja parle avec les PT bulgares qui m'ont egalement assure qu'elles ont recu le paquet dans cet etat de France.

Je m'adresse a vous pour vous demander comment agir dans ce cas.

Dans l'attente de votre reponse, je vous prie d'agreer Madame, Monsieur, mes salutations sinceres.

И долу си описах артикули по фактура. Пратиха ми ваучер на имейл, обаче подарък го няма.

Oxana,извинявай, но искам да те попитам /понеже не разбирам френски/, коя дума пишеш в мейла- тази на цялата доставка или само на неполучените артикули и кои артикули описваш отдолу /по фактурата/- неполучените ли?

Аз писах номера на доставката. И описах неполучени артикули. А също, когато получих автоматичен отговор, пратих на този имейл като отговор, снимки на акта, набележки за тегло и на самия чувал.

# 590
  • Пловдив
Силвето_85 , моето е 40-ти номер, на теб сигурно ще ти е голямо, но ако искаш ще напиша мерките за ориентация.
А дължината е 58 см.
Порравка - 64 см е дължината на якето. 58 го измерих от предната част без яката, но отпред яката е по-широка.

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 18:00 от marzeliva

# 591
Силвето_85 , моето е 40-ти номер, на теб сигурно ще ти е голямо, но ако искаш ще напиша мерките за ориентация.
кажи ми ти като си го облечеш до къде ти стига на дължина?

# 592
  • Beyond the Frontiers
62 см е дълго, (според описанието в сайта), моето е 38 номер и е точно до средата на дупето, при ръст 1,72.  Peace

# 593
62 см е дълго, (според описанието в сайта), моето е 38 номер и е точно до средата на дупето, при ръст 1,72.  Peace
ммм супер а 38 номер за височина 1.72 и колко кг.? за да се ориентирам дали няма да успея да се напъхам в 36 Simple Smile . И ако мога да помоля и за реална снимка за да видя точно цвета.Благодаря

# 594
  • Beyond the Frontiers
Силве, моето е сиво и го няма като цвят. Иначе съм 53-55 кг, с плътен пуловер ми е абсолютно точно, все пак е зимно яке.

# 595
  • София
sparkk, би ли дала размери на чантата Адидас? Най-вече ме интересува дължината на дръжките!  Simple Smile А вътре има ли деления, джобчета?

Дължината на дръжките е 60 см. /с халките/, другите размери ги има в описанието към линка на чантата http://www.laredoute.fr/vente-sac-imprime-adidas.aspx?productid= … e&pagesize=16 ....от вътрешната й страна е без деления.....има само едно малко джобче за телефон и още един джоб с цип  Peace

# 596
Силве, моето е сиво и го няма като цвят. Иначе съм 53-55 кг, с плътен пуловер ми е абсолютно точно, все пак е зимно яке.
да така е. Ти кой номер ще ми препоръчаш 36 или 38?

# 597
Ето и моята поръчка,повечето неща са обсъждани,ако някой има интерес ще дам размери Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273495
това колко е плътно, за есен ще става ли?
Точно за есента е ,тънко с памучна подплата , шушляково Peace

# 598
  • Пловдив
Силвето_85 , якето си отговаря точно на номера. Ако си поръчвала сака, якета или ризи от сайта и са ти добре, то от това яке си вземи същия номер като техния.

# 599
  • София
Здравейте,може ли някой да ми даде размери на тази рокля 126 или 138.Знам, че много от вас я имат, но нещо се оплетох и нищо не мога да открия,а и търсачката не ми работи.Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт