LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 820
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 630
  • В Голямото село
E, добре де, ама защо имам чувството, че във Варна си получавате най-бързо колетите?!? #Cussing out Joy

между другото имам предложение някъде (още нямам предложение къде) да качим всички тия примерни имейли на френски и английски за отказани или непристигнали поръчки и всякакви други неща... за да може всяка от нас да си ги копне когато има нужда, а не да ровичка 75 теми за да търси помощ... какво ще кажете?

# 631
  • В Голямото село
Искам да питам  тези ,които получават колети над 50 евро в пощата в Ямбол при международните  дали се плаща нещо , пратката е над 2 кг  ooooh!
До сега не ми се е случвало да взимам  над 50 евро -да съм готова Simple Smile

защо пък точно над 50 евро  newsm78
от пощата няма как да знаят на каква цена е поръчката ти, значение имат само килограмите и колко време е стояла, за да начислят магазинаж Simple Smile

# 632
  • София
zeza69  много ти благодаря   bouquet
 Rosie-Posie това ще е много хубаво, но ако е в първия пост съвсем няма да го чете никой. Аз се старая да си записвам такива писма, за да имам при подобен случай, но все се случва нещо ново и различно  ooooh!

# 633

между другото имам предложение някъде (още нямам предложение къде) да качим всички тия примерни имейли на френски и английски за отказани или непристигнали поръчки и всякакви други неща... за да може всяка от нас да си ги копне когато има нужда, а не да ровичка 75 теми за да търси помощ... какво ще кажете?

Подготвям ви едно маааалко сайтче, ама трябваше да бъде изненада  Laughing
Тез дни ще го има, само да се освободя малко.

# 634
До сега винаги ми гледат колко евро е и дори ми взимат всички фактури като  взимам от отдел международни пратки когато са над 2 кг,а от пощальоните всичко  е без проблем newsm78 за това питам Peace

# 635
  • Разпиляна във въображението

Подготвям ви едно маааалко сайтче, ама трябваше да бъде изненада Laughing

Ти си същинско съкровище  bouquet

# 636
  • В Голямото село
До сега винаги ми гледат колко евро е и дори ми взимат всички фактури като  взимам от отдел международни пратки когато са над 2 кг,а от пощальоните всичко  е без проблем newsm78 за това питам Peace

Shocked #Crazy Shocked
такова нещо за пръв път чувам... как така ще ти взимат фактурите и ще ти гледат стойността на поръчките?!?!
ти къде живееш - в Алкатрас ли?  Thinking

# 637
  • В Голямото село

между другото имам предложение...

ехааааа, супер си!!!
страшно улеснение ще е... мога ли да ти предложа услугите си  bowuu

# 638
До сега винаги ми гледат колко евро е и дори ми взимат всички фактури като  взимам от отдел международни пратки когато са над 2 кг,а от пощальоните всичко  е без проблем newsm78 за това питам Peace
как е възможно подобно нещо  #Crazy Нямат право да го правят

# 639
  • Пловдив

Алекс1, звучи страхотно! Значи затова в последно време те е хванала липсата. Peace

# 640
  • Варна
Нищо не би трябвало да ти взимат(освен ако няма някаква тяхна си такса както е в София),стойността няма значение ,защото идва от ЕС  Peace

# 641

Алекс1, звучи страхотно! Значи затова в последно време те е хванала липсата. Peace

Хванала ме е липсата, щот съм на работа по 6 дни в седмицата от сутрин до вечер.  Mr. Green

# 642
  • Бургас
Алекс, това е супер!!!  Simple Smile Ще чакаме сайтчето с огромно нетърпение!  Party

# 643
Да взимат ми  фактурите ,дори съм свидетел как изпратиха някаде една жена да плаща някаква такса за пакет от Лондон на стойност 75 евро и не и дадаха колета Thinking

# 644
Да взимат ми  фактурите ,дори съм свидетел как изпратиха някаде една жена да плаща някаква такса за пакет от Лондон на стойност 75 евро и не и дадаха колета Thinking
а ти питала ли си защо ти взимат фактурите ,за да видим какъв им е отговора  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт