LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 832
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Вие имате ли наблюдения, дали на "мъжките" акаунти пускат повече оферти? На моя акаунт са дошли 1-2, на мъжовия го затрупват с оферти.  Rolling Eyes Голямо подмазване , значи. Crossing Arms

# 706
  • До хладилника, който обичам
Вие имате ли наблюдения, дали на "мъжките" акаунти пускат повече оферти? На моя акаунт са дошли 1-2, на мъжовия го затрупват с оферти.  Rolling Eyes Голямо подмазване , значи. Crossing Arms
Мнеее Joy оферти пускат най-много на тоя акаунт, от който знаят, че не можеш да поръчаш. Откак ми блокираха първия основен акаунт, ме засипват с хубави оферти.

# 707
Момичета, някоя ако има от гуменките с черепчета номер 40 и не и трябват да свирка. Поръчах на мъжа номер 42, той носи 41-42 и са му огромни.

# 708
  • София
Е, не, аз поръчвам и от двата еднакво.  Joy

# 709
Получих отговор от франсетата
Hi,

You wish some informations about the order you placed on the 13/08/2008.

After checkout, the payment of this order was refused.

I advise you to get in touch with your bank to get more informations.

However, your order is saved, so you can modify it on our website and validate it after solved this trouble.

Thank you for understanding.

Best regards.

Сега какво да правя Praynig

# 710
Ами, все си мисля, че имат по-голям интерес да се поръчва колкото се може повече и клиентите да са колкото може по-доволни! Все пак и от двата акаунта аз пускам поръчки с натъпкани до дупка кошници и едва ли ги ощетявам много с подаръчетата, които са гъдел за клиента, а на тях не им струват почти нищо! Не мисля, че това е правилна политика! Още по-малко добро обслужване!

Sun, ако в правилата за пазаруване в Редут ясно е казано, че се допуска един потребител да има един-единствен акаунт, няма какво да протестираме - те определят правилата, ние би трябвало да ги спазваме. Да, клиентите трябва да са доволни, но и бизнесът им следва да е с плюсов баланс все пак и те си пазят интересите.

# 711
Обръщам се тези които вече са получавали чек по пощата за отказан артикул или поръчка., тъй като вчера си получих чека за отказаната ми поръчка от 30.06. Още като видях че имам отказана поръчка им писах, че искам ваучер ама не стана, сега има ли смисъл пак да им пиша за ваучер, без да им връщам чека по пощата, ако не на на кой адрес трябва да им го върна, на този на гърба на плика ли? Защото вътре има още един адрес. А относно осребряването, някой знае ли всъщност, точно колко процента взимат за комисионна? Чела съм че са високи комисионните, поръчката ми е за 76 е, ако ми вземат към 6 е съм склонна да си го осребря и да си спестя другите хамалогии. Мерси предварително!

# 712
Ами, все си мисля, че имат по-голям интерес да се поръчва колкото се може повече и клиентите да са колкото може по-доволни! Все пак и от двата акаунта аз пускам поръчки с натъпкани до дупка кошници и едва ли ги ощетявам много с подаръчетата, които са гъдел за клиента, а на тях не им струват почти нищо! Не мисля, че това е правилна политика! Още по-малко добро обслужване!

Sun, ако в правилата за пазаруване в Редут ясно е казано, че се допуска един потребител да има един-единствен акаунт, няма какво да протестираме - те определят правилата, ние би трябвало да ги спазваме. Да, клиентите трябва да са доволни, но и бизнесът им следва да е с плюсов баланс все пак и те си пазят интересите.

Да де, единият потребител съм аз, а другият е мъжът ми. Не виждам нищо нередно.  Crossing Arms

# 713
Да ви се оплача от глупостта и мързела си...  newsm45 и да ви дам един съвет:
Не перете този потник в пералнята!!!  newsm61 Не остава нищо златисто по него - сега телесно бежов цвят  newsm45
http://laredoute.fr/vente-debardeur-femme-on-n-est-pas-des-anges … tegoryid=22899486

# 714
  • Sofia
Днес ценичките са доста нагоре...вчера подготвих да пускам поръчка за 80 евро, днес кошницата ми със същите неща е 260 евро  Shocked Извода е да не оставяте днешната работа за утре, да си я бях пуснала снощи, сега ме е яд.

# 715
Днес ценичките са доста нагоре...вчера подготвих да пускам поръчка за 80 евро, днес кошницата ми със същите неща е 260 евро  Shocked Извода е да не оставяте днешната работа за утре, да си я бях пуснала снощи, сега ме е яд.
Да, точно това установих и аз, и то на неща от албанците

# 716
На митница Варна, днес са пристигнали много колети. Отивам да си намеря моя. Служителката ми отговаря следното : "Ако чакате от Ла Редут-а, много са, елате и си го намерете".  Shocked Shocked Shocked А аз това и чакам  Joy Joy  Стискайте палци  Praynig

# 717
  • Варна
Обръщам се тези които вече са получавали чек по пощата за отказан артикул или поръчка., тъй като вчера си получих чека за отказаната ми поръчка от 30.06. Още като видях че имам отказана поръчка им писах, че искам ваучер ама не стана, сега има ли смисъл пак да им пиша за ваучер, без да им връщам чека по пощата, ако не на на кой адрес трябва да им го върна, на този на гърба на плика ли? Защото вътре има още един адрес. А относно осребряването, някой знае ли всъщност, точно колко процента взимат за комисионна? Чела съм че са високи комисионните, поръчката ми е за 76 е, ако ми вземат към 6 е съм склонна да си го осребря и да си спестя другите хамалогии. Мерси предварително!

ето това е писмото от тях
естествено ще си искат чека преди да дадат ваучер, аз питах тук с каква поща да го пратя , но явно никой не е пращал
днес ще го пускам с препоръчано писмо
разходите за чека според мен ще са около 10-15 долара в зависимост от банката -но се чака поне месец

Bonjour Mme ,

You question me about you order placed on the 29/06/2008.

This order was return by our conveyor without any reason.

Unfortunately, the chek of the sum of 17.77 euros is already gone.

In order to establish a voucher for this order, I invite you to return us this chek back to this address :

La Redoute
59081 Roubaix cedec 2
France.

Thanks to notify that you would a voucher instead of this chek.

Thank you for your understanding.

Cordialement.
romain,
Relation Client du site www.laredoute.fr

# 718
Ок, а на кой адрес ще го изпращаш, на този на гърба на плика ли?  Ами ако се изгуби писмото, какво правим??? А писа ли им нещо друго, или в плика изпращаш само чека, или цялото писмо?

# 719
  • Варна
ами мисля на адреса който те са ми посочили в писмото и ще сложа разпечатано тяхното писмо -да се сетят за какво иде реч
за изгубването-надявам се , че като е препоръчано ще стигне
моят чек е за сума , която не си заслужава да осребрявам

Общи условия

Активация на акаунт