LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 734
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 915
Попринцип си отговарят, но все пак е хубаво 1 номер по-големи, защото за малко дете не е ясно неговия номер колко време ще го носи Mr. Green

# 916
Ако питаш за ботите - 13,96 евро

Отговарят ли си на номера според теб? Твоите кой номер са?

# 917
здравейте момичета,
четох десетина страници назад видях,че има липсващи поръчки от 14.а, от по-рано някой чака ли още?имам една от 11 юли с кода за кутията с гримове,получих днес поръчки от 21 и 23,но другата я няма.

и още едно питане,във фактурата ми има едно лотче с детски чорапогащници,отбелязано е,че е сложено,но вътре, в колета, го няма.по колета има допълнително тиксо(бил е скъсан по ръба,но не е отбелязано в придружаващият го документ,напротив пише,че колета не е отварян на митница),но не се сетих да премеря тежината му....какво ще ме посъветвате да направя?да им пиша или да приема,че е взето от някого и да пия една студена вода.

...и слагам край на обемистите колети.на фона на огромната тежина,как ще се разберат някакви си грамови чорапогащничета

благодаря

# 918
daniRa Обикновено разликата,която могат да дадат кантарите е около 50 грама,така че винаги можеш да разбереш-чорапогащниците са със сигурност по-тежки.Но това е като допълнение,а иначе пиши им,че ти липсват от колета.Сигурно ще ти възстановят сумата с ваучер  Peace

И да питам момичетата от Варна знаете ли утре до колко часа ще работи митницата?Че нали е почивен ден - уж щели да  работят,а някой писа,че само до 13.00 часа ?  newsm78

# 919
Някой има ли от тези обувки, бихте ли ми казали дали отговарят на номера си. Ако някои от вас има 37,38 или 39, възможно ли е да измери стелката им ?

http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-toile-femme-bout-ouvert … tegoryid=22907132

# 920
  • Варна
mamaB, до обяд са, ама не обърнах внимание дали до 13 или 15 часа. newsm78

# 921
chockolina Благодаря ти   bouquet
И радвам се ,че ти е дошла поръчката.Така вече нека ти е спокойна и страхотна почивката,че и на хубаво място ще ходите  Hug

# 922
  • Варна
Мерси, mamaB! Само пустите Ларедутци да пращаха по-големи пътни чанти за подаръци! Наложи се да купуваме куфари!

# 923
Да,но пък виж на kaloqnis каква хубава работа са й свършили днес червените чанти  Laughing

И пак въпрос - някой дали е попадал на зимни обувчици номер 23,че повечето започват от 24  Thinking

# 924
# 925
Fussii на мен също не са ми изпълнили поръчката и получих писмо , но вътре пише, че няма да ми върнат парите а при следваща поръчка са ми дали код, който да използвам за да си  приспадна сумата за неполучената стока.

# 926
  • Варна
Аз звъннах вчера по телефона на варненската митница и казаха че ще са до 13 часа.

# 927
  • Beyond the Frontiers
В клон 8018 Зорница, Бургас има пакет за Мария..... Peace
П.п. Подарък за именния ден   bouquetbouquetЧестито на празнуващите днес

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 08:28 от elku - elena

# 928
Момичета,предполагам доста от вас са поръчвали това якенце.Може ли мерки,ако някой има 94,на ОКАО-то май са уголемени(поне такива ми са впечатленията),та се притеснявам да не ни е много голямо.

Предварително ви благодаря     bouquet

# 929
  • София
Някой има ли от тези обувки, бихте ли ми казали дали отговарят на номера си. Ако някои от вас има 37,38 или 39, възможно ли е да измери стелката им ?

http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-toile-femme-bout-ouvert … tegoryid=22907132

Аз ги имам, много са удобни, стелката на номер 41 е 26,5 см. Според мен си отговарят.

Общи условия

Активация на акаунт