LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 649
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 990
Да, може размери. Аз по-скоро се интересувах за талията, пише нормална...ти като каква я определяш? newsm78
талия 36 см
дълбочина от пред 22 см от зад 32 см( дълбочината според мен е нормална...на нивото на пъпа
цяла дължина 100 см

# 991
Моля, помогнете
Тази риза какъв размер да я поръчам за мъжа ми който носи 42 размер, висок е 182 см., досега не съм поръчвала на него нищо. http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3625478& … ue&ksource=-1

# 992
Сори за спама момичета, но знам, че можете да ми отговорите Embarassed Форумските чаршафи, по точно сиво-черните пускат ли при пране?
аз получих калъвките онзи ден бяло със сиво които са и ги изпрах не пуснаха и съм много доволна от тях

# 993
  • София
Да, може размери. Аз по-скоро се интересувах за талията, пише нормална...ти като каква я определяш? newsm78
талия 36 см
дълбочина от пред 22 см от зад 32 см( дълбочината според мен е нормална...на нивото на пъпа
цяла дължина 100 см
Благодаря! Явно си е висока талия, щом е чак на нивото на пъпа.  Rolling Eyes

А форумските чаршафи не пускат, аз имам сиво-черните и оранжевите, и двете не пускат!

# 994
Сори за спама момичета, но знам, че можете да ми отговорите Embarassed Форумските чаршафи, по точно сиво-черните пускат ли при пране?

аз ги прах с цветно пране, не мога да кажа дали пускат, вероятно не. До сега всичките ми чаршафи от там не са пускали.

# 995

аз ги прах с цветно пране, не мога да кажа дали пускат, вероятно не. До сега всичките ми чаршафи от там не са пускали.
и не избеляват нали?Аз днеска си поръчах чаршафи Simple Smile ,но както писах калъвки си бях поръчала и онзи ден дойдоха и като ги изпрах ме е мръднал цвета  Peace

# 996
 Тези дни получих няколко пуловера - този на картинката го бива, но не е кой знае какво, седи малко разчекнат

а този втория е по-евтин, но е мн. по-добър

току що поръчах първия и то розов и ти направо ме отчая ако не те затруднява може ли реални снимки
 Rolling Eyes

# 997
  pinka222, не се шашкай де, не е зле и става за носене, просто сравних двата и евтиния е по-добър като материя и стегнатост на плетката - деколтето на белия седи така като на манекенката с тази чупка, а на втория е захванато по друг начин и не се отваря. Този белия е от акрил, а розовия е памук.

Другите два, които получих са

това жилетче е много добро изпълнение, само иглата ми идва малко ретро

и този

също го бива, само ръкавите да не бяха такива развисени

Клеми, права си, но какво да правя като белия пуловер изглеждаше неудържимо ...

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 14:45 от Уни

# 998
  • София
Ако приемате съвет, не поръчвайте блузи/пуловери със съдържание акрил. Акрилните тъкани стават много бързо на "топченца". Ако е да речем 80 памук и 20 акрил, горе-долу добре, ама повече % акрил не са за препочитане.

# 999
  • Пазарджик
някой взимал ли е от тези дали си отговарят на номера  ooooh!

Да аз поръчах 26ном.,подметката е 19см,стелката не се маха и неможах да я измеря,но крачето в момента ни е 16см и са ни големи,мисля че си отговарят,ако бях поръчала 25 /както вс.останали обувки/щяха да са ни точни

# 1 000
  • До хладилника, който обичам
и този
http://media.laredoute.fr/product/picture/39987574o_aix.jpg
също го бива, само ръкавите да не бяха такива развисени

Този го имам от м.г. За съжаление, въпреки че е 100% памук, много бързо се затопчи и спря да има добър търговски вид. Уви.

Клеми е права. Още една причина, поради която предпочитам естествени материи Simple Smile

# 1 001
  • София
Този и аз си го поръчах, преди 1 час, цвят бронз, каквото и да имат впредвид под това. Бу ме разочарова сега, че ще стане бързо на нищо, ама...ще го пера без центруфуга, поне съм предупредена.  Laughing

# 1 002
  • Sofia
Момичета, вчера получих е-мейл от Ларедут, че ще ми изпратят ваучер за неполучен артикул и искам да попитам за колко време /ориентировъчно/ пристигат ваучерите по пощата?
2седмици

Ако им пишеш , че искаш да го ползваш сега онлайн, ще ти пратят номера по мейл утре!

# 1 003
Аз също си поръчах като белия пуловер, но черен. Дано да ми хареса, че вчера Уни ме стресна с едни дънки, а сега и това.  Иначе този синия и аз го взех, но в розово и засега изглежда супер, но още няма сефте дори.

# 1 004
Питанка - да сте срещала някъде из детските артикули тениска, но с дълъг ръкав, бельо? Гледах, но не намерих ,а дали има изобщо... ?  Rolling Eyes
Мисля,че тези могат да ти свършат работа.
Намерих , но цената нещо множко ми идва  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт