LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 869
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 360
днес пристигнаха нещата от 23.07,снимах част от тях- снимки.
всички неща са ти супер гледам че доста сериозно пазариш  Laughing

# 361
мислите ли, че това става за прохождащо/проходило дете

http://www.laredoute.fr/vente-bottines-bebe-garcon.aspx?producti … tegoryid=45544426

# 362
  • Beyond the Frontiers
кой номер са адидаските и размера на стелката ако може   Peace

видях такива балеринки в едно супер смотано магазинче в Бургас, на цена 25 лв, но само в цвят бежаво и кафяво на черепчета Shocked

Stefoni, нямам идея, пробвай в темата къде в Бургас, там влизат повече момичета Peace

# 363
Джапанки Adidas: Черно с розово, №39 1/3. Пак си взех +1 номер, но са ми още по-малки. Но ще си ги нося – много леки и удобни.
Sigi link, може ли размер на стелката?  Praynig

Трудно се наваксват три теми  #Crazy ... а си мислех, че след намаленията обема на темата ще поспадне  Laughing

sparkk, супер готини неща си получила!!! И аз съм щура фенка на чантите и все не ми достигат  Grinning ще чакам и аз снимките  Hug

Доста назад Klemi, ти, питаше за новите дънки на Типстер, а ВечеПетя е отговорила че съм ги поръчала, наистина - на 29.07. поръчах 36-ти номер, така че ако твоя 38-ми ти е голям ще имаш и размерите на 36 да ги сравниш  Peace

По повод на другите Типстерски дънки от кол. пролет-лято (и тях чакам 36-ти номер) ми направи впечатление, че разликата в талията от номер до номер е 3-4 см, а не както е при повечето панталони или дънки 2 см - май оттам идва и това разминаване - номера, които обичайно се поръчва да е голям, а предишния номер да е малък  newsm78

А сега, надявам се да ми простите офф-а, но понеже тук пишат доста Бургазлийки, бихте ли ми казали къде в центъра на Бургас мога да намеря бански на марката Feba? Ще съм ви страшно признателна  Hug

# 364
  • София

Доволна ли си от тези обувки, отговарят ли си на номера ?
http://media.snimka.bg/0322/006899026.jpg

# 365
мислите ли, че това става за прохождащо/проходило дете

http://www.laredoute.fr/vente-bottines-bebe-garcon.aspx?producti … tegoryid=45544426
според мен стават  Peace

# 366
  • Разпиляна във въображението

Кой номер балеринки си взела и как стоят, удобни ли са?

Доволна ли си от тези обувки, отговарят ли си на номера ?
http://media.snimka.bg/0322/006899026.jpg

съжалявам, заедно сме писали

# 367
iovka_74 ето ти линк към якето   http://laredoute.fr/vente-parka.aspx?productid=324120957&doc … tegoryid=23112374
Според мен е идеално за зимата ,елечето което е допълнително е поларено,а самото яке е от една страхотна материя,ако попадне вода не попива-стича се по пл ата,но не е шушлек ,а много мек плат.Много съм доволна. Peace

# 368
Stefoni, ще премеря стелката на джапанките Adidas, но ще я пусна утре, че пиша от работа. Ще ти я пусна и на ЛС. Peace

# 369
Търся някой, който иска да поръча 1-2 неща в момента, следващия час, за да си разделим доставката. Искам едно яке за малкия, подаръци не искам, кодове за БД не ми проработиха, предпочитам да си намаля цената за доставка. От София съм, движа се в районите на Дружба-2, Слатина, Ц.Гара, Столично ХЕИ.

# 370
  • До хладилника, който обичам
Имам ли шанс да ми стане палте от детската колекция, 162 р-р? Нося р-р 38, женствени извивки имам отвсякъде Grinning
Ениуан?  Laughing

# 371
  • В Голямото село
Аз да питам по една моя болежка, че май не съм срещала тук отговора - днес отидох да си взема пратка от митницата от 15.07. Заедно с другите бумаги, ми бутнаха в ръцете и митническо известие за поръчката ми от 09.07., с прикрепена бележка, че колетът е върнат обратно още в края на юли с причина "непълен адрес"... Много се ядосах, защото откакто поръчвам от Ларедут, адресът ми си е все един и същ, не съм го сменяла и досега нямаше никакъв проблем с пратките. И сега се чудя, дали французите ще ми го препратят отново, или трябва да им пиша, за да знаят, че адреса ми е верен? Посъветвайте ме...

да се самоцитирам, че докато си напиша поста, сте изписали цяла страница...  #Crazy

# 372
всички неща са ти супер гледам че доста сериозно пазариш  Laughing
благодаря,мьрзи ме да снимам всичко,това е само малка част от покупките ми.

доволна сьм от балеринките,отговарят си на номера.само дето исках червени,но моя номер е свьршил.зелените сьщо не са за изхвьрляне,цвета е приятен,но нямам дрехи в тази гама.
детските маратонки адидас са 24 номер.стелката е 15,5 см,подметката е 16,5 см.

# 373
  • В Голямото село
Имам ли шанс да ми стане палте от детската колекция, 162 р-р? Нося р-р 38, женствени извивки имам отвсякъде Grinning
Ениуан?  Laughing

Ми според мен и 168 ще стане, че зълва ми носи 34 номер и поръчва 162 от тийнейджърското... но зависи от дрехата де, предполагам че 162 ще са ти ок също Simple Smile

# 374
  • До хладилника, който обичам
Ми според мен и 168 ще стане, че зълва ми носи 34 номер и поръчва 162 от тийнейджърското... но зависи от дрехата де, предполагам че 162 ще са ти ок също Simple Smile
Хм, не знам... дънки взех 162 и не можах да се нацедя Blush но за якета не знам как е. Ръкавките да не ги влача, че съм метър и шейсе Laughing

Общи условия

Активация на акаунт