LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 63 010
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 495
Имам колет на митницата  Party, предполагам,че е от 18.07 и дано е така. Другият ми е от 31, за него е ранко още  Whistling

# 496
  • Разпиляна във въображението
Имам колет на митницата  Party, предполагам,че е от 18.07 и дано е така. Другият ми е от 31, за него е ранко още  Whistling

Ако не е нахално би ли проверила дали няма и нещо за мен Blush

# 497
  • Sofia
Тези от Редута хич не са в час да знаете, писах им преди няколко дни за да ги питам какво се случва с направените вече поръчки, които бяха със снимки и защо вече няма снимки и те днес ми отговарят, че никога не са имали такава опция на сайта си и че вероятно съм се била объркала и съм гледала друг сайт.

# 498
Тези от Редута хич не са в час да знаете, писах им преди няколко дни за да ги питам какво се случва с направените вече поръчки, които бяха със снимки и защо вече няма снимки и те днес ми отговарят, че никога не са имали такава опция на сайта си и че вероятно съм се била объркала и съм гледала друг сайт.

Joy

# 499

Ако не е нахално би ли проверила дали няма и нещо за мен Blush
OK

# 500

Валерия, ако няма снимка на даден артикул в поръчката ти, то той е изчерпан, но това не значи, че ти няма да си го получиш. Просто вече не фигурира в каталога в сайта. Ти си ги шашнала ларедутците с този въпрос Wink

# 501

Валерия, ако няма снимка на даден артикул в поръчката ти, то той е изчерпан, но това не значи, че ти няма да си го получиш. Просто вече не фигурира в каталога в сайта. Ти си ги шашнала ларедутците с този въпрос Wink

Тя е питала за малките снимки на вече направените поръчки в суивито - те изчезнаха някъде в началото на юли.

# 502
  • До хладилника, който обичам
Кхм... Simple Smile

Сигурно глупост ви питам, но ще се пробвам.

Има ли някой, който няма да ползва кода 69507 30/59, да ми пусне поръчка с него?

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 11:57 от Бу

# 503
Днес си получих поръчката от 28 юли но  имам 4 липсващи артикула и подаръка и кашона беше  преопакован в чувал.
Знам че на още някой му се беше случило и ще съм му благодарна ако ми пише за малко помощ

# 504
Ето малко снимки и от мен http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273431 по късно още ще направя. Това са ми нещата от 11.07 и 23.07
Да се оплача че от лилавия сервиз бяха счупени две чинии много ме е яд Close

# 505
Може би задавам тъп въпрос, но ще си попитам Embarassed
Направих една поръчка на 12.08 към 20.00часа и парите за нея са блокирани в картата и е тръгнала до колкото разбрах от първия пост Peace Това добре, но после към 1 часа /вече се води 13.08/ направих още една поъчка, за нея няма блокирани пари, а и се появи един надпис, който никъде не намерих и който преведох с преводач, но немога да го усмисля  Tired Nous avons bien reçu votre commande du 13/08/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.

# 506
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Ако ти е за поща колета от 31.07. може да дойде преди другите. Аз вчера си полъчих този от 30.07. в офиса

# 507
  • Варна
http://www.laredoute.fr/vente-pull-femme-col-v.aspx?productid=32 … &prodcolor=12 - тези пуловерчета много ги харесвам, вече имам 3-4 в най-различни разцветки. Добро качество са, не се разтеглят при пране. Сега получих в бяло.
може ли да дадеш размери, сигурно най-малкото си поръчала  Simple Smile

Да, най-малкия номер взех - 34/36. Дължина на блузката - 59 см., дълбочина на деколтето 22 см., ширина на бюста (под мишниците) - 40 см., дължина на ръкава (7/8-ми е) - 31 см. Мерките са относителни, защото се разтяга.

chockolina, сандалките са много красиви, а удобни ли са?

Все едно съм с чехли. Party По принцип не нося обувки със съвсем равна подметка, та затова ми е малко странно, като ходя с тях. Не са за дълго ходене определено, но наистина изглеждат страхотно и за по-кратки разстояния са идеални. Може би, ако човек е свикнал с равните подметки, ще се чувства по-комфортно от мен.

# 508
  • До хладилника, който обичам
http://www.laredoute.fr/vente-pull-femme-col-v.aspx?productid=32 … &prodcolor=12 - тези пуловерчета много ги харесвам, вече имам 3-4 в най-различни разцветки. Добро качество са, не се разтеглят при пране. Сега получих в бяло.

Чоколина, бяло - екрю ли е? На снимката бяло, по описание екрю...каква е истината?
(това онези пуловерчета, които по-рано имаше в оранж и лилаво ли са?)

# 509
  • Варна
Бу, бяла е, може би не "снежно" бяла, но не е екрю. Peace От същите е, аз имам и в оранжево, в лилаво, в кафяво и в черно.

Общи условия

Активация на акаунт