LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 63 095
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 555
  • Разпиляна във въображението
Ето и моята поръчка,повечето неща са обсъждани,ако някой има интерес ще дам размери Peace
http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=273495

много хубави неща Peace

# 556

Силвето_85,Miriel ти е дала точен отговор Peace

# 557
а тези от вас които има от тези чаршафи на които не пише никакви размери могат ли да кажат какви са размерите http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-libellules.aspx?produc … 6&prodcolor=1

Мисля, че това е стандартен долен чаршаф с ластик - 90/190.
Peace а някой друг който вече ги има да каже мнение
New line ти имаш ли ги?

# 558
  • София
vevetka, моля те пусни ми на лични този текст baby_neutral
И на теб ли ти пратиха такъв имейл?
Може ли и на мен? Не че имам проблем, ама да си имам под ръка при нужда Peace

# 559
За справка на плевенчанките, получих днес две поръчки от 23.07. и 29.07, като за първата са "забравили" да ми доставят известието още на 7.08 ooooh!, но ... нищо ново под Слънцето. Вместо червената кутия за бижута са ми пратили кафявото шалте, което така или иначе мислех да поръчам. На мен лично ми харесва.

Другите неща, които не са били коментирани досега, ще опитам да снимам по-късно. От всичко съм доволна, особено от онова сако по 10 евро в екрю/кафяво, което беше в prix ronds. Странно е като кройка, разширява се надолу и може би много не ми отива на крушовидната снага, но е престъпно хубаво, за да го продам Mr. Green

# 560

Ако нямаш нищо против-пусни го тук,ще си го копират повечето мами:за всеки случай Peace
 Hug

# 561
Чакам си поръчка,  направена на 23.07, и още я няма Sad

# 562
  • Разпиляна във въображението
Шехина ти си лъч надежда, че може и да си получа третата поръчка скоро - може би дори тази седмица. От 23-ти е, но Атракция днес е проверила са нея и още не е пристигнала Sad

# 563
  • БУРГАС

Ако нямаш нищо против-пусни го тук,ще си го копират повечето мами:за всеки случай Peace
 Hug
Ето го:Hello, i have an order from ...( дата). In "suivi de commande" writes that the order will be finished manually. Have I a real registred one?Дано съм полезна.

# 564
  • София
vevetka Hug

# 565
Velesa,а от коя дата ти е поръчката?
Поръчката ми е от 25.07.

Момичета, харесала съм ето тези http://www.laredoute.fr/vente-la-bokajone-bebe-fille-et-garcon-a … 6&prodcolor=1, но съм в голяма чуденка, кой номер да взема. Дъщеря ми в момента е за 18 номер и все още не се напъва да ходи, затова искам да и взема по-големи, но не зная 19 или 20. Страх ме е, че ако взема 19 може да ги израсте преди да е проходила и да дам 28Е, само за да и топлят на краката. От друга страна, ако взема 20 може да са и големи като проходи, а докато и станат да е топло и да не са подходящи. Забелязах, че има разминаване между таблицата с номерата и размерите, които са давали някои майки, което още повече ме обърка. Моля, майките които са купували адидаски номер 19 и 20 от редута да ми кажат за каква възраст са ги взели, та горе долу да се ориентирам какво да очаквам след 2-3 месеца.

# 566
  • Sofia
Получих си поръчката от 17.07 за поща с отказан артикул.Естествено отказан ми е най-важния артикул в поръчката Close
това някой получи ли го,защото му се точа от както са го пуснали и най-накрая не ми го пратиха.Да знам колко да ме хваща яд #Cussing out

# 567
  • София
Санкцията за нечетящи 1-вия пост модератори  е "затваряне на очите" пред спамо-чат в темата в късните нощни часове  Joy

Whistling Whistling Whistling
Аз не влизам в късните нощни часове, с две думи съм със затворени очи  Joy

# 568
Днес си получих поръчката от 28 юли но  имам 4 липсващи артикула и подаръка и кашона беше  преопакован в чувал.
Знам че на още някой му се беше случило и ще съм му благодарна ако ми пише за малко помощ

Аз имах този проблем миналата седмица. Това е текст на писмо, коригирай само номер на поръчка, сума и тегло.
Rappel de votre mess

Madame, Monsieur,

Je vous ecris au sujet de la commande ?198 0831910 de Varna (Bulgarie).

Jusqu'a present je n'ai pas eu de problemes,mais cette fois-ci j'ai recu le paquet defait et emballe de nouveau dans un sac en plastique. Sur le tampon francais c'est marque 10.600 kg., alors qu'a Sofia le paquet est recu avec un autrre poids-8.300kg., qu'on m'a envoie a Varna. Il s'avere qu'il manque 6 articles ainsi que le cadeau prevu dont la valeur totale est 44,12 Euros. Je vous en envoie la liste des articles manquants, des photos du paquet dans l'etat ou je l'ai recu et le proces verbal de la douane de Sofia ou il est marque que le paquet est recu endommage de France.

J'ai deja parle avec les PT bulgares qui m'ont egalement assure qu'elles ont recu le paquet dans cet etat de France.

Je m'adresse a vous pour vous demander comment agir dans ce cas.

Dans l'attente de votre reponse, je vous prie d'agreer Madame, Monsieur, mes salutations sinceres.

И долу си описах артикули по фактура. Пратиха ми ваучер на имейл, обаче подарък го няма.

Oxana,извинявай, но искам да те попитам /понеже не разбирам френски/, коя дума пишеш в мейла- тази на цялата доставка или само на неполучените артикули и кои артикули описваш отдолу /по фактурата/- неполучените ли?

# 569
Най-накрая и аз доживях да си получа поръчката и то не тази от 13.07, а от 15.07.Сравнително доволна съм. Няма да показвам снимки, само ще се оплача, че дънките на Типстер са огромни.Можех и в по-малкия номер да се побера, а поръчах 40.Пък са и много дълги.За тези говоря http://laredoute.fr/vente-pantalon-femme-tipster-denim-stretch-e … tegoryid=22905215 .Иначе са хубави.
http://laredoute.fr/vente-pantalon-femme-on-n-est-pas-des-anges- … tegoryid=22905215 На тези единственото, което ме дразни е че не са със съвсем ниска талия.
http://laredoute.fr/vente-ballerines-a-lacets-femme.aspx?product … tegoryid=22907225 От тези бях поръчала 39 номер, но са ми сложили 38 и добре че, защото и така са ми малко големи.
И подаръка ми е чантата Le Coq Sportiff.

Общи условия

Активация на акаунт