LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 63 071
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 615
Форумските чаршафи има ли ги още,че не ги откривам  newsm78

Все се чудя защо им викате "форумски"  newsm78? Колко ви излиза пълния комплект за 2p ?

# 616
issues, защото почти всички, които пишат тук си ги купиха )))(

момичета, имате ли проблем със зареждането на сайта, мъча се от 10мин и не мога да си вляза в суивито, а искам все пак да видя дали вече са отразили отказаната поръчка. ((((

# 617
  • В Голямото село

Все се чудя защо им викате "форумски"  newsm78? Колко ви излиза пълния комплект за 2p ?

Вече са на доста по-солена цена, но на разпродажбата миналия месец ги поръчах за 9,83 евро целия комплект   Mr. Green

# 618
  • Варна
chockolina дай реална снимка на сакото Grinning симпатично беше, не че го поръчах де... ама съм любопитна. Mr. Green

# 619
успях най-сетне да си се вмъкна в суивито, за момента нямам нищо отказано, всичко е наред. А и ако имаше проблем трябваше да се е появил още вчера, а не днес по никое време.
Ще следя нещата, дано всичко ми е ок с поръчката, стискайте палци. )))

# 620

Вече са на доста по-солена цена, но на разпродажбата миналия месец ги поръчах за 9,83 евро целия комплект   Mr. Green
Леле, това наистина е изгодно  Whistling

# 621
здравейте!чакам една поръчка от 28.06 !има ли някои който да е чакал толкова време?!проверявам през ден в пощата,а ако е на митница ще ми пратят известие ,нали?

# 622
здравейте!чакам една поръчка от 28.06 !има ли някои който да е чакал толкова време?!проверявам през ден в пощата,а ако е на митница ще ми пратят известие ,нали?
пиши им!минали са 6 седмици

# 623
някой може ли да ми помогне с готов текст на френски за закъсняла поръчка?

# 624
  • София
Ето това имам като текст.

На (дата) направих поръчка в Ларедут.фр. Тя съдържаше следните стоки:(изброявате). Номерът на поръчката :...... Платих с кредитна карта. До днес (слагате датата) все още не съм си получил/а колета. Бихте ли проверили, моля, какво се случва с поръчката ми и да ми дадете малко повече информация?      
Благодаря предварително за съдействието: Г-н/Г-ца/Г-жа.....   
Cher service clientele,      
Le .........2008 j'ai fait passer ma commande sur le site laredoute.fr. Ma commande contenait les articles suivants:.................... Son numero c'est:122454556. J'ai paye avec ma carte de credit. Jusqu'a present - le.....2008 je n'ai pas encore recu mon colis. Pourriez vous verifier s.v.p. l'etat de ma commande et me donner plus d;information?      
En vous remerciant davantage de votre collaboration: Mme/Mlle/Mr ......

А някой може ли да ми даде текст, за липсващ артикул, а не за доста голяма разлика в грамажа, което намерих, ама не ми върши работа.

# 625
Ето това съм намерила за липсващ артикул. Дано ти помогне.
Hello,
My name is ......... (името ти). My client number is ......... (клиентския номер). In ...... (дата на получаване на колета) year I have got a package ............  from ............... (номер и дата на поръчката от сайта). From my package missing ............... (артикула който липсва) code .......(кода от фактурата в дясната част на фактурата Reference)............ (тук посочих и линка на липсващия продукт ако е наличен) in price ......... (сумата на артикула). In my invoice are mark them and I paid with my credit card. Could you check please. I want to send me them, If is possibly.
Thank You in advance
Number of command is.......................
Best regards .................. (името ти)

# 626
  • Варна
Момичета, при положение, че съм от Добрич мога ли да се ръководя по това когато се напише във форума, че на варненската митница има много пратки (В Добрич също има митница). Колкото и поръчки да съм получавала всичко е било от пощата, въпреки че съм имала пратки от по 9-10 кг.
Разпределят се в София и така идват по градовете, а за това че ти идват на пощата го има написано в първи пост  Peace

# 627
благодаря,къде точно го изпращам?немога да открия адрес

# 628
  • Варна
Информация за Варна- днес си взех три колета, от 16,23,25 юли- последно бях проверявала в понеделник(11.08). за вчера и днес са дошли и трите.
На 4 август си взех поръчката от 18 юли .

# 629
Искам да питам  тези ,които получават колети над 50 евро в пощата в Ямбол при международните  дали се плаща нещо , пратката е над 2 кг  ooooh!
До сега не ми се е случвало да взимам  над 50 евро -да съм готова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт