LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 742
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 735
избрах carte bancaire и написах номера на картата заедно с трицифрения код, който е на задната страна на картата и се появи следното Certaines informations que vous avez fournies sont incorrectes. Merci de les corriger.
Ce numéro de carte est incorrect. Merci de le saisir à nouveau.
. проверих номера няколко пъти, но пак ми изписва същото.

Пише, че данните не са коректно попълнени. Трицифрения код се попълва отделно от другия.

# 736
попълних го както е дадено на указанието в най-долното поле отделно от номера на картата.  newsm78

# 737
картата е кредитна

# 738
Моля помогнете ми Praynig Получих още едно писмо
Bonjour Mme Georgieva Milena,

La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.

Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 13 août 2008.

Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive.

Cordialement,

Незнам какво да правя, обаждах се на банката и те ми казаха, че няма проблем и не са отказвали плащане, даже не е постъпвало запитване към тях #Crazy

# 739
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Някой да има проблем с логването в сайта?

# 740
Току що се върнах от митницата с КОЛЕЕЕТ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Момичета, служителката каза да ви предав (за Варна става въпрос) ИДАЙТЕ И СИ ГИ ВЕЗАЙТЕ, ЧЕ НЯМА МЯСТО  hahaha hahaha
Целостта на кашоне беше наред, там си го отворих, всичко си беше на място.

# 741
Ееее, докато се наканя, евтинките комплекти чаршафи от 6,38 сега са по 15 Sad

Мдам, усетили са се, че изкупуваме спалното им бельо  hahaha
и калъфките по 0.99 евро ги няма... Confused

Мда, цените са се вдигнали нагоре.  Sad Вчера някой беше пуснал едни пердета за по 1-2 евро, сега вече са по 6-8 евро. Същото се отнася и за чаршафите.
Ех, що ли не ги пуснах вчера?  ooooh!
ах ужасни са тия франсета как може да вдигнат калъвките ,а ги бях приготвила за поръчване  ooooh!

# 742
Някой да има проблем с логването в сайта?
не всичко е ОК

# 743
  • Варна
Да ви се оплача от глупостта и мързела си...  newsm45 и да ви дам един съвет:
Не перете този потник в пералнята!!!  newsm61 Не остава нищо златисто по него - сега телесно бежов цвят  newsm45
http://laredoute.fr/vente-debardeur-femme-on-n-est-pas-des-anges … tegoryid=22899486

Ха, що така? Аз моя вече 2-3 пъти съм го прала в пералнята - няма проблеми. На колко градуса го пусна? Аз - на 30 градуса, наистина не е мръднал. Rolling Eyes

Пипи Дългото Чорапче, от коя дата ти беше днешния колет? Аз чакам от 25-ти, дали да ходя да проверявам, че утре заминаваме за Канарските острови и искам да получа всичко възможно, преди да тръгнем. Rolling Eyes

# 744
Току що се върнах от митницата с КОЛЕЕЕТ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Момичета, служителката каза да ви предав (за Варна става въпрос) ИДАЙТЕ И СИ ГИ ВЕЗАЙТЕ, ЧЕ НЯМА МЯСТО  hahaha hahaha
Целостта на кашоне беше наред, там си го отворих, всичко си беше на място.

От коя дата ти е поръчката?
А някой знае ли утре приятелчетата от митницата дали ще бачкат, нали е неработен ден за Варна?

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 12:39 от rossi-varna

# 745
Да ви се оплача от глупостта и мързела си...  newsm45 и да ви дам един съвет:
Не перете този потник в пералнята!!!  newsm61 Не остава нищо златисто по него - сега телесно бежов цвят  newsm45
http://laredoute.fr/vente-debardeur-femme-on-n-est-pas-des-anges … tegoryid=22899486

Ха, що така? Аз моя вече 2-3 пъти съм го прала в пералнята - няма проблеми. На колко градуса го пусна? Аз - на 30 градуса, наистина не е мръднал. Rolling Eyes

Пипи Дългото Чорапче, от коя дата ти беше днешния колет? Аз чакам от 25-ти, дали да ходя да проверявам, че утре заминаваме за Канарските острови и искам да получа всичко възможно, преди да тръгнем. Rolling Eyes
тичай-тичай днес,че беше претъпкано с кашони,много редутски имаше и огромни

# 746
za ВАРНА,днешните още не са обработени,така че отивайте след 15.00ч.И АЗ ЩЕ БЪДА ТАМ!!!!!!!!! Joy Joy Joy

# 747
  • Варна
тичай-тичай днес,че беше претъпкано с кашони,много редутски имаше и огромни
Ей че ме е яд, няма начин да отида да проверявам и аз, чакам от 24 и 31.
Много много моля някой ако ходи следобед до към 17ч, и има възможност да види имена, да провери за моето  Praynig Praynig Че поне до 18,30 да отида с мъжа ми..

# 748
Взех от 23ти на митница, после ще взема от 17ти на поща, но там е само едно лотче бодита за малката, другото ми го отказаха.

ето това палтенце, размер 81см, хубаво е
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-a-capuche-en-suedine.aspx? … tegoryid=23112482

чаршафите на раета, които бяха от кръглите цени, стават, не са лоши
и една черна чанта подарък

# 749
От София някой чака ли още от 14,07 ?

Общи условия

Активация на акаунт