LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 742
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 750
  • София
От София някой чака ли още от 14,07 ?
Да.

# 751
  • Варна
Да ви се оплача от глупостта и мързела си...  newsm45 и да ви дам един съвет:
Не перете този потник в пералнята!!! newsm61 Не остава нищо златисто по него - сега телесно бежов цвят  newsm45
http://laredoute.fr/vente-debardeur-femme-on-n-est-pas-des-anges … tegoryid=22899486

Ха, що така? Аз моя вече 2-3 пъти съм го прала в пералнята - няма проблеми. На колко градуса го пусна? Аз - на 30 градуса, наистина не е мръднал. Rolling Eyes

И на мен ми се случи същото нещо с потника,и си поръчах още един  Peace

# 752
Пипи Дългото Чорапче, от коя дата ти беше днешния колет? Аз чакам от 25-ти, дали да ходя да проверявам, че утре заминаваме за Канарските острови и искам да получа всичко възможно, преди да тръгнем. Rolling Eyes

Поръчката си я пуснах на 13.07 -неделя, слагам 14.07 понеделник (съмнявам се да работят в неделя) и днес 14.08 си я взех благополучно.
Все пак отиди да провериш, много бяха наиситна, нямаше място да де ходи вътре  Rolling Eyes Бяха извикали подкрепление още една жена  ooooh! да пише известията, а листовете с описа САМО за Ла Редута бяха 3  Shocked Отивайте и проверете-дано да имате късмет. Стискам ви палци  Hug Hug
Отчет: снимки по-късно, но материите са страхотни, леки. Туниката ми е от 100 % лен и е прекрасна. Балеринките леко са ми широки, но ще си ги нося пък  Crossing Arms
Целувки на всички   bouquet

# 753
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Днес си взех от софийската митница поръчката от 27.07. - съобщението получих в понеделник

# 754
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Да ви се оплача от глупостта и мързела си...  newsm45 и да ви дам един съвет:
Не перете този потник в пералнята!!! newsm61 Не остава нищо златисто по него - сега телесно бежов цвят  newsm45
http://laredoute.fr/vente-debardeur-femme-on-n-est-pas-des-anges … tegoryid=22899486

Ха, що така? Аз моя вече 2-3 пъти съм го прала в пералнята - няма проблеми. На колко градуса го пусна? Аз - на 30 градуса, наистина не е мръднал. Rolling Eyes

И на мен ми се случи същото нещо с потника,и си поръчах още един  Peace
Подобно нещо се получи при мен с един черен потник със златна китара

# 755
  • Бургас
Момичета, искам да питам: В коя банка най-бързо издават дебитна карта (Visa)?

П.П. Сори за офф-а!

# 756
  • Пловдив

Моля те, дай  размерчета.   bouquet   bouquet   bouquet

# 757
Работата е там, че не знам на колко градусе пера вече  Rolling Eyes Детето извади копчето за градусите и след като го сложихме, не знам доколко правилно ги нагласям... В смисъл, че може да наглася 40, а в действителност да са 60  Confused Нямам намерение да си поръчвам нов... Няма смисъл и няма за кога, а инали го обляках 3-4 пъти ... Стига му толкова  Laughing Сега подготвям нова кошница и се чудя какво да натикам вътре, та да съм най на далавера  Crazy

# 758
Французите току що ми отговориха за имейла, за който ви писах вчера, че ми обясняват, че банката е отказала плащането.
Има ли са предвид поръчката ми направена на 7ми август, за която също ви писах, че я няма в суивито и пишат, че скоро ще се появи.
А поръчката от онзи ден всъщност е ок. ))))

размери за палтенцето
гърди - 29см
ръкав от рамото до долу - 36см
дължина пак от рамото до долу - 40см
има качулка и 2джобчета отпред

Мимита, в ПИБ по мои наблюдения издават най-бързо.

# 759
  • Бургас
Mirama, четох в сайта им, че ставало за десет дни... Така ли е?

# 760
и в ПОщенска е за 10 дни

# 761
  • Пловдив
попълних го както е дадено на указанието в най-долното поле отделно от номера на картата.  newsm78

Като изписваш номера на картата да не би да оставяш интервали, както е отпечатан на самата карта?

# 762
  • into the blue
и в ПОщенска е за 10 дни
И в ДСК също!

# 763
и в ПОщенска е за 10 дни
И в ДСК също!
значи излиза че навсякъде е един и същи срока  Grinning

# 764
Моля да помогнете! Относно номерата на маратонките! Сина ми носи 41 - 42/да ми е жив и здрав на мама хубавеца/, а мъжа ми 45 - 46! Тези номера отговарят ли! Да не стане да набамкам 150евро за маратонки и да ме замерят с тях?! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт