LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 746
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 765
  • Бургас
Благодаря, момичета!   bouquet

Спокойна ме обнадежди, че можело и по-бързо  Grinning

# 766
  • София
Благодаря, момичета!   bouquet

Спокойна ме обнадежди, че можело и по-бързо  Grinning
На мен ми я издадоха за 4 работни дни. Не вярвам да е защото предишната ми я глътна банкомата. То си е пак като правене на нова, с номера и т.н. така че направо питай в клона.

# 767
  • До хладилника, който обичам
Има ли някой, който да поръчва с две или повече дебитни карти, издадени към една и съща сметка?

# 768
Харесала съм си тези сандалки: цък

Споделете отзиви  Hug

# 769
Има ли някой, който да поръчва с две или повече дебитни карти, издадени към една и съща сметка?

Мъжа ми има 2карти към 1сметка, едната обаче е Виза, а другата не. Пазарувала съм с едната, не е имало проблем.

Мимита, на мен ми я издадоха за 5дни. )))

# 770
  • София
Нещо взех да се обърквам с тези карти и ще помоля за разяснение.
Преди дни направих първата си поръчка с карта на ПИБ.Междувременно си поръчах карта на ЦКоопБанка.И какво,дали ще има проблем сега с новата карта да плащам,от един акаунт само с една карта ли може да се плаща?

# 771
  • into the blue
Валенцето,с една карта можеш да поръчваш от 2 акаунта.Няма да имаш проблеми  Peace

# 772
  • София
Имам "тежко" питане, според вас под или над 2 кг е това;

TSHIRT FILLE COTON EA ML      Bleu vif/blanc      114       1           3,00 ?     
BOTTINES        chocolat                                          30         1            10,85 ?    
CHEMISIER      RAYE NOIR/BLANC/GRIS                    38        1             2,99 ?    
JUPE    kaki clair                                                       114        1             3,00 ?    
PANTALON FILLE    BLEU                                               86          1            4,00 ?    
TAIE TRAVERSIN    CHOCOLAT                                 50          1          1,01 ?    
NAPPE    GRIS TAUPE                                                0            1             Aucun    

# 773
Момичета има въпрос .....
Харесах си ботуши от детската нимерация.По принцип нося 39.
Дали детският номет 39 отговаря на дамския newsm78

# 774
  • Враца
На Врачанската поща има пристигнали колети за
Весела
Васка (Веска)
Мария и
Петьо

един от колетите беше с нарушена опаковка и целия в тиксо та не е зле да го прерови на място собственика му

# 775
  • Варна
вчера си взех поръчката от 21 на поща.Пумите ми заспаха,макар че са 39,явно зависи от крака.
И аз си взех +1 и са ми точни

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 13:42 от мел...

# 776
  • София
Валенцето,с една карта можеш да поръчваш от 2 акаунта.Няма да имаш проблеми  Peace
Благодаря! HugАз с две карти ще поръчвам от един акаунт,дано всичко е ок.
За картите-на Коопбанка уж ми казаха за 4 дни,а като я поръчах ми казаха да си я взема на 19,поръчах я на 11.

# 777
  • Бургас
Аз в понеделник попълних интернет-искане за дебитна карта на ПИБ и ми пишеше, че ще е готова до петък, така че утре като проверя ще кажа със сигурност дали е така  Peace

# 778
Аз в понеделник попълних интернет-искане за дебитна карта на ПИБ и ми пишеше, че ще е готова до петък, така че утре като проверя ще кажа със сигурност дали е така  Peace

Да, на ПИБ са 3-5 работни дни.

# 779
Сори, ако вече е обсъждано, но не съм забелязала - някакви отзиви за това
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-la-redoute-creation … tegoryid=22905201

И доколкото разбрах, някой е получил вече онези боти от 14 евро, какви са отзивите - отговарят ли си номера?

Общи условия

Активация на акаунт