LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 584
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Бургас
http://www.laredoute.fr/vente-brosse-soufflante-ionique-philips- … tegoryid=22934165

Ето го сешоара, че тъкмо ровя сега там  Peace

# 1 156
Защо само с VIZA на ОББ не мога да пазарувам? Не електрон а само ВИЗА.Има ли някой с такава да пазарува и как

# 1 157
Искам да попитам нещо, за да проверя, дали това явление е само при мен....

Стигнах до заключението, че обувки от Ла Редут, винаги трябва да си поръчвам с 1 номер по-големи отколкото българската номерация, която нося...при вас, как е? Преди 2 седмици си купих сабо от Бата, то също е +1, явно само според нашите калъпи съм 39, иначе 40... Rolling Eyes
Не смятам, зависи от крака до някъде, но до сега всички обувки са ми номера , които си нося и са си точни, вкл. и за дъщеря ми. Изключение правят едни джапанки на Адидас, и едни маратонки Пума-но там си пишеше изрично да се вземе един  номер по-голям.

Абсолютно подкрепям. При повече от 30 чифта поръчани обувки - мъжки, дамски и детски - всичките са ми точен номер и са ми точно, с изключение на тези, на които си пише, че се взимат номер по-големи. Веднъж се вързах, че са умалени и си взех номер повече. След това с мъка ги изпратих в Продавалника, защото можех да направя кръгом в тях. Кракът ми не е нито тесен, нито широк, нормален е.

# 1 158
  • Пловдив
Защо само с VIZA на ОББ не мога да пазарувам? Не електрон а само ВИЗА.Има ли някой с такава да пазарува и как
С класическа кредитна Visa на ОББ може да се пазарува. Visa Electron   е дебитна карта, ако е издадена от ОББ не може да се ползва за пазаруване в Интернет.

# 1 159
Добре де а защо с френска визас нямам проблем с виза на раифаизен също а с две различни визи на обб не става?

# 1 160
Добре де а защо с френска визас нямам проблем с виза на раифаизен също а с две различни визи на обб не става?

Защото Виза ЕЛЕКТРОН на ОББ е дебитна карта и има изрична забрана от страна на банката за плащания с нея в интернет.

# 1 161
Говоря за класически кредитни карти виза на обб а не електрон

# 1 162
като сме на тема сешоари, да ви попитам за тази маша, ако някой си я е купувал от ларедут, или БГ да сподели мнение. ))
http://www.laredoute.fr/vente-brosse-multifonction-philips-geome … tegoryid=22933969

# 1 163
  • Пловдив
Говоря за класически кредитни карти виза на обб а не електрон

С класическа кредитна карта VISA sна ОББ може да се пазарува в Интернет.

# 1 164
Добре де а защо при мен не може само с тях? А иначе картите са си ок - имат си пари и може да се тегли от банкомат. Аз питам да нама някаква хватка с тях специялно?

# 1 165
Добре де а защо при мен не може само с тях? А иначе картите са си ок - имат си пари и може да се тегли от банкомат. Аз питам да нама някаква хватка с тях специялно?

Няма начин да не може. И двете ми карти са на ОББ /Мастъркард и Виза Класик/ и пазарувам без проблем с тях. Нещо не правиш както трябва, вероятно. Номерът се изписва слято, последните 3 цифри от гърба на картата за секюрити код и датата на валидност - месец и година.

# 1 166
Е значи няма обяснение ! Аз така правя и с една френска карта стана от раз ,а с тези двете не ще и не ще!

# 1 167
Е значи няма обяснение ! Аз така правя и с една френска карта стана от раз ,а с тези двете не ще и не ще!

Обади се в денонощния център на ОББ и ги питай за какво иде реч. Няма начин да не може с тези карти.

# 1 168
  • Балчик
един от 02.08,който ми е много важен и ценен-страшно се притеснявам-има поръчана чанта на Лакроа за 120евро Shocked-

Аз все още акам от 14.07 и съм ужасно притеснена, имам там маратонки на същата стойност като чантата ти и направо вее изпадам в едни истерични състояния като чуя " няма нищо за вас днес". Twisted Evil

# 1 169
  • Пловдив
един от 02.08,който ми е много важен и ценен-страшно се притеснявам-има поръчана чанта на Лакроа за 120евро Shocked-

Аз все още акам от 14.07 и съм ужасно притеснена, имам там маратонки на същата стойност като чантата ти и направо вее изпадам в едни истерични състояния като чуя " няма нищо за вас днес". Twisted Evil

Не се притеснявай, понякога пратките се бавят повече от месец, особено когато си поръчвала по време на намаления.

Общи условия

Активация на акаунт