LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 580
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Ето какво получих:
1.http://laredoute.fr/vente-top-ampliforme-impromptu.aspx?producti … tegoryid=48236280
в бяло,страхотна материя,за пореден път се убеждавам в качеството на IMPROMTU,много хубаво стои,смятам да метна още едно другия път.
2.http://laredoute.fr/vente-blouse-cote-femme.aspx?productid=32409 … tegoryid=23109815
пак в бяло,влюбих се направо,но за съжаление е уголемена поне с един,ако не и с два номера,иначе е една такава бохемска,
3. http://laredoute.fr/vente-gilet-manches-courtes-femme.aspx?produ … tegoryid=31520028
в цвят corail,не е лошо,хубаво стои,ама на живо е доста по-плътна.
Другите работи са обсъждани!

# 1 201
Може би комисионната за различните банки е различна.

# 1 202
  • Балчик
Говоря за гърба   на картата - има само седем цифри  - пак казвам ВИЗА на ОББ.На всички са с пове4е?

На гърба има 7, да. Но там са 2 кода един четирицифрен и един трицифрен. Не трябва да въвеждаш всики, само трицифрения код.

# 1 203
  • Разпиляна във въображението
Говоря за гърба   на картата - има само седем цифри  - пак казвам ВИЗА на ОББ.На всички са с пове4е?

На гърба има 7, да. Но там са 2 кода един четирицифрен и един трицифрен. Не трябва да въвеждаш всики, само трицифрения код.

В първия пост го пише ясно - с Виза на ОББ не може да се плаща в сайта

# 1 204
  • под дъгата
buba_lina аз имам тези дънки - хубави са мекички мисля,че си отговарят на номера - ето ги .Под снимката има размери за н.38
Много ,много благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 1 205
...

Това не било Виза електрон, а Виза класик. Би трябвало да може. Освен ако не е трета карта за акаунта, разбира се.

# 1 206
  • под дъгата

Не ти ли хрумна, че може да няма какво да се каже за тези дънки, че може никой да не ги е получавал?
Не е необходимо да задаваш един и същ въпрос три пъти за един ден.

п.с. Ами порови назад в темите, щом са обсъждани. Досега щеше да си ги намерила. Че и на лични ще ми се нерви!
Само не разбрах на теб какво ти пречи???Като не ти влиза в работата не чети и не се заяждай !

# 1 207

Не ти ли хрумна, че може да няма какво да се каже за тези дънки, че може никой да не ги е получавал?
Не е необходимо да задаваш един и същ въпрос три пъти за един ден.

п.с. Ами порови назад в темите, щом са обсъждани. Досега щеше да си ги намерила. Че и на лични ще ми се нерви!
Само не разбрах на теб какво ти пречи???Като не ти влиза в работата не чети и не се заяждай !

Айде да не ми казваш какво да чета и какво не.

Не се заяждам с теб, не мисли, че си център на Вселената. На всеки друг също щеше да бъде направена забележка. Не е необходимо да се товари темата с повдигане на един въпрос три пъти за един ден, по-добре е да се върнеш назад в темите и да провериш това, което те интересува.

# 1 208
  • До хладилника, който обичам
Момичетаааа, не знам каква е тази мода с големи цветни букви (да те виждам по-добре, детето ми),

но я кажете, а искате ли да няма тема?

# 1 209
  • Балчик
...

Това не било Виза електрон, а Виза класик. Би трябвало да може. Освен ако не е трета карта за акаунта, разбира се.

Може това да и е проблема пише правила е поръки с рдуги карти.  newsm78

# 1 210
  • Варна
Преди 1 ден си взех колета от 18-ти на митницата. Това, което ми направи впечатление е, че всичките бебешки пижами, които поръчах от редут са с много странно закопчаване. Нямат копчета за смяна на памперса отдолу. На гърба има по 3 тик так копчета настрани и нагоре по гръбчето. Иначе като материа и изработка са много хубави. Но си мисля, че няма да са удобни за преобличане. Особено за малко бебе, което ака поне 3-4 пъти на ден.
Не са чак толкова неудобни, ще им свикнеш, аз ги ползвах точно за новородено. Разкопчаваш всичко и издърпваш крачетата  Grinning

# 1 211
Успяяях.  Да трета беше ама аз не знаех и си направих нов акаунт и стана.юпииии

# 1 212
  • В Голямото село
Аз пък днес седя и се чудя... сигурно ще ме сметнете за луда... ама мъжката номерация отговаря ли на дамската? Embarassed Обяснявам - ако аз нося 48 размер, дали 48 размер от мъжкото ще ми стане?  Rolling Eyes Знам, че там кройките са по-различни... ама съм си харесала един панталон от мъжката серия и се чудя дали няма да ми стане... дали има някоя мама от вас, на която мъжът й носи същия размер като нейния, за да каже? Tired

# 1 213
Аз пък днес седя и се чудя... сигурно ще ме сметнете за луда... ама мъжката номерация отговаря ли на дамската? Embarassed Обяснявам - ако аз нося 48 размер, дали 48 размер от мъжкото ще ми стане?  Rolling Eyes Знам, че там кройките са по-различни... ама съм си харесала един панталон от мъжката серия и се чудя дали няма да ми стане... дали има някоя мама от вас, на която мъжът й носи същия размер като нейния, за да каже? Tired

Баща ми е с талия 105 см, взимам му размер 46.
Струва ми се, че са различни номерациите.  newsm78

# 1 214
  • София
Не нося една номерация с мъжа ми,но той носи 48 номер панталони.Висок е почти 2м и е 110кг.Съмнявам се че ще ти стане този номер,може би по малък.

Общи условия

Активация на акаунт