ФОТОШОП

• 42 179
  • 532
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте
Съжалявам,ако пиша неподготвена,т.е. ако това е коментирано.
Искам да започна да се занимавам с фотошоп.
Това е една страхотна програма с много възможности,а аз съм фотограф по душа и ми се ще да мога да допълвам снимките.
Обаче ми куца малко английския та се чудех от къде мога да си сваля фотошоп на български,но да не е някоя стара версия,за да има максимално екстри.И се надявам да не си закача някой вирус,че ще бъде на служебния компютър.
Реших,че вие сте хората,които може да ми помогнете.
Предварително благодаря.  bouquet

# 346
Дамаянти, благодаря за новия скрап!

Наталина, разкошни са - и двете много ми харесват!

DKNY, добре дошла.  Hug  За съжаление не мога да ти помогна  Rolling Eyes

# 347
  • Бургас
Е, Дам, страхотен нов кит! Поздравления! П.С. Това на аватара ти ли си?
Вес, Ели, много са готини всичките ви рамки!
Наталина, тъкмо се чудих къде се покри и ти се появи с две наистина прекрасни рамки!
Шери, моят съвет е да изсветлиш малко снимката, че доста тъмнее.
Лекси, много добри колажи, бравос!
Мими, последната е наистина страхотна, и като цветове, и като композиция!
Руми, много, много ми харесва и твоята, блендата е супер!
Ники, много добре се е получила поканата. Лекичко е трябвало да вдигнеш снимката на бебето, че има доста поле над главата му.
DKNY, добре дошла и от мен! Виж в Замунда има много версии на Фотошоп, включително и най-новатал

# 348
  • София
DKNY` Заповядай

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=108659

Тони , невероятни неща правиш . Heart Eyes Винаги съм харесвала стила ти , помниш ли  Wink

# 349
Най-накрая да направя нещо и аз

# 350
  • София
DKNY`, добре дошла  Hug
Eee, Мле4ко, невероятна рамка!   bouquet  Прекрасна е, супер сладка! Обичам я Heart Eyes
natalyna,и двете са много сладки.
Дамаянти, Radostche , и вашите също. Единствено в рамката на Radostche ме смущава сърцето - много е голямо. Според мен ще е по-добре да го махнеш  Peace
arabela, не си прекалила с таговете.
ma cherie, не се крия, но нали до скоро имаше 2 теми за ФШ, в едната пусках рамки. В Мултиплея пускам всичко, което и в другите галерии - тук http://vessyc.multiply.com/photos/album/3 и тук http://vessyc.multiply.com/photos/album/12/Others
Благодаря на всички ви за чудесните думи   bouquet Hug Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 19:56 от Vesika

# 351
Еее, Веси, не мога да го махна, то си ми е част от рамката, но съм съгласна ,че е големичко, мога малко да го изтъня - http://media.snimka.bg/0470/007196156.jpg Hug

# 352
  • София
Така е определено по-добре  newsm10

# 353
 Побут , че ни отиде темичката на втора страница Mr. Green
 Снощи правих нещо, но не успях да го довърша. Довечера, ако не ми мине котка път, ще се отсрамя

# 354
Много ви благодаря момичета за милото посрещане.Изискванията за рам и т.н. обаче са по-големи от възможностите на служебния ми комп,затова като си остана в къщи поне веднъж за повече от 30мин веднага ще го инсталирам и аз ще се хваля наред с вас,съвсем скоро време. Simple Smile  bouquet

# 355
  • София
Наталина, страхотни са и двете!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

DKNY, добре дошла !!!  Hug

Млечко, неверочтна е!!!Просто е много красива!!!  Heart Eyes

Радостче, много ми харесва рамката ти!!!! (с по-малкото сърце  Laughing)

Да побутна и аз темата с един подарък  Heart Eyes

П.С.Аватарът ми е подарък и много се харесвам на него  Joy  Laughing Mr. Green нищо, че само по очите личи, че съм аз.Всъщност лицето си е моето с ретуш разбира се   Mr. Green

# 356
  • Бургас
Дам подаръкът е страхотен, толкова много елементи и цветове, а така точно съчетани. Всяка панделка, всяко цвете, всяка точка си е на мястото, няма нищо излишно и нищо претрупано.  Hug
Радостче с малкото сърце определено е по-добре  Peace
Млечко твоята рамка и със затворени очи мога да я позная  Wink Стилна и красива
Наталина твоите и двете са много хубави, но първата е невероятна, много раздвижена и интересна момчешка рамка...., втората си я представям с друг фон, по свеж  newsm78
Ма Шери не пускам рамки с Пети, защото не съм в Бургас и нямам никакви елементи ......, като се прибера през септември, започвам да рамкирам с пълна сила  Wink

# 357

Дамаянти , много е сладка малката госпожица, с перлите Simple SmileSimple SmileSimple Smile Аватарът ти е зашеметяващ !!!
Млечко, теб няма какво да те хваля всеки път, ти сама си знаеш, че нещата ти са перфектни, така ,че ако пропусна да кажа нещо за последното ти творение някой път, то е защото немея Wink  Grinning
С тия покани за кръщенета , най-накрая и аз направих една рамка от кръщенето на Виктор, коeто беше ...  преди година  Embarassed

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 22:15 от Radostche

# 358
Radostche , зелената панделка , която е долу вляво я мръдни с една идея по - наляво. Безопасната игла закрива нечие лице - май твоето  Thinking.

Може ли да ми обясните как се постига този ефект снимката да се обработи така, че да изглежда като платно?  Praynig

Дам много красив подарък и много изпипан  Peace  А детето е голяма красавица - какви очи само ! Не е ли детенцето на Правда?

# 359
  • London
Добро утро момичета,
след 24 дни почивка се завърнах, сега е време да си почина от почивката с вас.  bouquet
Вчера, докато оправях багажа имах толкова много идеи, а после като седнах ......., но за да
не съм само с запис :

Общи условия

Активация на акаунт