ФОТОШОП

• 42 163
  • 532
  •   1
Отговори
# 375

Веси, много е хубава, кое е бебето ? Снимката е като картичка!
Ma cherie,   много ми харесват разпилените перли, може да сложиш тук таме още някоя за разкош  Hug Надписисте на рамките обаче нещо не ми се връзват със снимките - лично мнение  Peace И между другото ако съдя по аватара и ника ти - имаме общи неща - говоря френски и съм зодия скорпион Wink

Иве, дръпнах я напред и малко я намалих  Simple Smile http://media.snimka.bg/0492/007238658.jpg

# 376
 ooooh! къде съм бляла? Благодаря, Radostche махнах , по- точно замазах адски неуместния надпис от рамките. Разхвърлях още някоя и друга перла, както ме посъветва  Hug  bouquet .Редактирах си направо предния пост.
За аватара  - скорпион съм, и още как...  Twisted Evil  Twisted Evil Twisted Evil
за ника - френския съм го учила в училище, не помня кой знае колко вече - търсех някакво сходство с името си   Flutter
Искам да поздравя всички момичета, постнали рамки на последните страници - страхотни са!

# 377
  • London
Добро утро с кафенце,
момичета да Ви попитам,направих поправките,
 но не разбрах как се прави или слага блясък? Rolling Eyes Embarassed
Дали да сложа някакъв елемент или се прави с филтър?

Ох, забравих да благодаря за китовете. newsm51

# 378
  • Czech Republic
Добро утро дами!

Ани, супер са китовете (особено морския ми е по сърце Heart Eyes) Благодаря ти! Hug

Момичета прекрасни рамки!  Hug

Дам, Веси, вашите ги изкоментирах на ДШТ, но и тук казвам - страхотни са! Hug

Лекси, много са сладки и двете - особено първата е разкошна - много ми харесват!

Което ми припомня, защо да не слагаме линк към галерията си в ДШТ, да може да коментираме направо там:) Чехкините правят така! Иначе трудно намирам галериите ви!

Радостче - много ми харесва последната ти рамка, а снимката е убиец!

ma cherie, така е станало много добре! Браво!

ov4ar4eto kalitko този блясък може да го направиш и с четка (има такива искрящи четки),но се иска повече опити за да постигнеш задоволителен ефект.

Ето нещо и от мен, правено за едно предизвикателство и с чужда снимка:

http://www.digishoptalk.com/gallery/showphoto.php?photo=410662&a … er=7432#poststart

# 379
  • София
Ани, благодаря за прекрасния кит Hug  bouquet Всъщност ти беше тази, която "повлече крак" преди известно време Wink

Дам, Веси, natalyna, разкошни рамки! Не знам как ги постигате тези цветове и обеми, а и снимките ви винаги са  прекрасно обработени!
Radostche, много ми харесва твоята "Почивка".  Поласка ме с това за подаръка Embarassed С удоволствие, но не знам дали ще се получи, а и нямам снимки Wink
ma cherie, много красива и стилна рамка.

Благодаря ви за коментарите  Hug

Предложението на natalyna за ДШТ е много добро, още повече, че нашите момичета са едни от най-добрите там! Така че, давайте линковете да плакнем очи /и да коментираме, де/ Grinning

# 380
Добро утро , щом Овчерчето е сервирала кафето - ето от мен по един фреш

Нат, браво - отново много уморено и стилно!

Лекси, само кажи как си я представяш снимката - кой сезон, навън или вътре, легнало, седнало, право детенце и ще ти я намеря, ако я нямам ще ти я снимам  Grinning Hug

Момичета, само да не се изнесете в  DGT и тук да умрем от скука  Thinking

# 381
  • София
Радостче, жестоко сладка рамка с още по-яка снимка Joy !!!!  Hug

Ани, жива и здрава да си  newsm20 НИе с тези коли лягаме, с тези ставаме  Joy Чаршафите ни са на коли, всички играчки са коли, книжки на коли, филма го знам на изуст - остава само такива тапети да си налепим  Joy Joy Joy hahaha

Иве, благодаря ти за комплимента   bouquet
Мира, на теб също   bouquet

Веси, тази е просто убийствена рамка  Hug И мне все ме чопли да те питам, защо рамкираш чужди снимки при наличието на такъх хубавец у вас.Или си се затъжила за момичешко   Joy

МаШери, харесва ми рамката като цяло.На мен обаче ми стоят някак груби самите рамки на снимките  Blush Никак не ми се връзват (мразя тази дума) с нежните перли и цветя  Blush Дано не ми се обидиш, защото това е мое виждане само  Hug

Наталина, перфектна е!!!! А снимката е уникално колоритна  Laughing   Joy

Надявам се, че ще имам време за всичките си любими теми и форуми  Wink

Желая ви лек и спорен ден!!!  Nature Sunny 1swing reverance

# 382
  • София
Ммм, какви хубави кафенца и фрешове.... Искам ги наживоооооо
И мне все ме чопли да те питам, защо рамкираш чужди снимки при наличието на такъх хубавец у вас.Или си се затъжила за момичешко   Joy
Аха, момичешките рамки са ми по-лесни. А снимките са от интернет. Като нямам други момичешки снимки. А с Ивчо нещо не вървят рамките напоследък, затова съм го зарязала, докато не ми дойде вдъхновение за рамкирането му. Иначе той има много и хубави снимки Simple Smile
Наталина, прекрасна рамка!!!   bouquet
ma cherie , честно казано тези кръгли рамки ми се струват груби за тази нежна рамка   Sad Моят съвет е да ги смениш с по-нежни и феерични.

# 383
- На горната хартия, давам режим на смесване Софт лайт и също задавам прозрачност.

Radotche как да го намеря това "Режим на смесване"  Embarassed newsm78

# 384
  • София
Ммм, какви хубави кафенца и фрешове.... Искам ги наживоооооо
И мне все ме чопли да те питам, защо рамкираш чужди снимки при наличието на такъх хубавец у вас.Или си се затъжила за момичешко   Joy
Аха, момичешките рамки са ми по-лесни. А снимките са от интернет. Като нямам други момичешки снимки. А с Ивчо нещо не вървят рамките напоследък, затова съм го зарязала, докато не ми дойде вдъхновение за рамкирането му. Иначе той има много и хубави снимки Simple Smile
Наталина, прекрасна рамка!!!   bouquet
ma cherie , честно казано тези кръгли рамки ми се струват груби за тази нежна рамка   Sad Моят съвет е да ги смениш с по-нежни и феерични.

Вес : Да ти предложа ли момичешки снимки  Wink

# 385
  • София
Веси, мерси , че сподели Simple SmileHug

# 386
Цвете ,отиваш на леърс палета - там където си виждаш разлините слоеве. Отгоре има едно падащо меню, в което по подразбиране пише Нормал, от него се избират тези режими . До него ти пише Opacity - там задаваш прозрачността в проценти ! Ако не съм обяснила добре - питай пак . Flutter

Дамаянти , много ми харесва стихотворението,бих направила елементите по снимката, малко по-дребни, но и така много много ми харесва!  Hug

# 387
Dam, Ves   Hug  как ще се сърдя?  Нали затова си пускаме рамките тук - за съвети и идеи, аз съм против само това "..ОМГ....ох...ах...уау...." , което се шири по чуждите сайтове, някак неестествено  ми се вижда само да те хвалят. Ще пробвам и с други рамки вместо металните и ще показжа пак резултат Peace
 Веси, и аз предлагам момичешки снимки Mr. Green.
И накрая... Дам, стопли ми сърцето, но не с булката, а с красавеца, дето прозира изпод нея ...еееех, Ерос Рамацоти ........Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes txtloves

# 388
  • София

И накрая... Дам, стопли ми сърцето, но не с булката, а с красавеца, дето прозира изпод нея ...еееех, Ерос Рамацоти ........Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes txtloves
Aaaaa, тук няма да се разберем с теб  smile3516 - не си го давам  newsm47
Тази песен ми е много, много на сърце - обожавам я!!!! Blush

# 389
Цвете ,отиваш на леърс палета - там където си виждаш разлините слоеве. Отгоре има едно падащо меню, в което по подразбиране пише Нормал, от него се избират тези режими . До него ти пише Opacity - там задаваш прозрачността в проценти ! Ако не съм обяснила добре - питай пак . Flutter

Дамаянти , много ми харесва стихотворението,бих направила елементите по снимката, малко по-дребни, но и така много много ми харесва!  Hug

Супер си го обяснила  Peace Благодаря ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт