68ма Американска тема

• 16 186
  • 284
  •   1
Отговори
# 75

Аз да се похваля с BBQ ribs на слоукуукър. Чудни станаха! Горещо препоръчвам.

хайде сега и линк към рецептата, моля  Simple Smile Вчера разглеждах един сайт и направо се отчаях. То първо варене, после бройлване и после 4 часа на слаб огън-  а моя само 8 и 12 часа на слаб има и не съм си у нас да надзиравам процеса.
...
Анет, големи ли са вече за бийдс на 5? Щото аз на моята скромна възраст с радост бих си играла с подобни нещица. Миналата седмица си правих жерав от хария на терасата.

# 76
Ники,и аз се забавлявам,но ния и ко отказаха,бейбиш било (дървените на мелиса и дъг)..което не попречи 3 мин по-късно да дрънкат бебешки дрънкалки в захлас,та знам ли и аз...

# 77
моите племенници много им се радваха в 4-5 год range...

# 78
Пингвин4е,ние сме с безплатна застраховка за малкия,свекито ни светна 4е всеки 6тат има ткава,независимо какво са ви доходите.Траябва да провери6,аз съм доволна малкия см его водили ве4е бая пъти за разли4ни не6та.А ние с мъжо сме все о6те тая от армията която имахме и докато бяхме о6те в армията.

Мацки някоя от вас ползва ли WIC ?Незная до каква възраст дават ,но аз преди ползвах и бях доволна,не ми бяха изли6ни не6тата от там,а и да си призная 4есто подпомагах едно друго семейство.Питам за6тото има бая мам4ета с по-малки деца в на6та теми4ка...Сега не се класираме за там поради дохода на мъжо.

# 79
Какво е WIC?

# 80
 WIC е една програма която подпомага семейства с по-ниски доходи,НО незная какви са им границите сега,преди небяха 4ак само за никси ами и за средни доходи,а и  се опитват да помогнат децата да се хранят по здравословно.На мен от армията ми предложиха да у4аствам о6те бях бременна,всеки месез полу4ава6 4екове за опредени продукти-мляко,ка6кавал,серене,яйца,сокове.....Не сте ли забелязвали как в магазините има табелки на някои не6та WIC.И  съ6то ходи6 на прегледи,об6то взето ти следят килограмите и кръвното налягане...
Сега неискам някой да вземе да ре6и 4е ми изглеждате с ниски доходи!да няма обидени да се застраховам.Аз ли4но имам познати на които тая програма им е помагала в трудни моменти....ако вие нямате нужда споделете с някой който има!Особено новодо6ли смятам 4е 6те им е отполза и то голяма....

# 81
Анет, в чушките кайма, ориз, морков, магданоз, лук, доматено пюре, чесън и подправки... Аз всъщност най ги обичам постни, но само да подметна, че искам постни, и ме поглежда с такава обида в очите, че се отказвам...

Виктория, майка ти разбра ли, че супата е без лук?  Laughing

# 82
...най ги обичам постни, но само да подметна, че искам постни, и ме поглежда с такава обида в очите, че се отказвам...

Joy
Ах, тази обида. Ти опитай да гледаш двойно по-обидено другия път.  Wink

слоукуукър
Това ми се струва като перманентно да готвя.  ooooh! Ако трябва и да наблюдавам процеса, минавам на суха храна.  Crossing Arms  Grinning
Не мога да се убедя още, че ще се радвам на такава придобивка.

# 83
  • USA
Не трябва да го гледаш. Точно това му е хубаво.

Ники, ребърцата ги правех по рецептата от слоукуукъра. Някъде около 3-4 паунда ребърца ги намазваш със сол и черен пипер и ги нарязваш на порции. Broil за 15 мин или докато покафенеят.  Нарязваш 1 глава лук в слоукуукъра  и отгоре редиш ребърцата. Заливаш ги с един буркан BBQ сос (16 oz) и слагаш за около 8-10 часа на low или 4-5 на high. Аз ги бях сложила 5 часа на high и много им дойде. 4 часа е достатъчно. Следващият път ще сложа и повече лук, че стана много вкусен.

# 84
К'во знаете вие за мъжки целулитен задник, по прашки, загорял, възчерен бих казАла, продължението на който рупаше царевица със самодоволен вид . Mr. Green Травма. (Извинете, че така между рецептите за слоукукър и сърмички с лук ви го натрисам.)

Провокатьор, оказали сте се много шармантна статбарка.

# 85
аморитка, ние сме използвали УИК(уимен, инфантс и чилдрен програма) за 2 месеца, като се роди сина ми, мъжа ми караше курсове за държавния изпит от сутрин до вечер, аз естествено не работех с бебето и нямахме никакви доходи(само тъпи заеми от училището). Ние взимахме само формула за детето, но беше супер помощ, защото ни излизаше $250 на месец. След изпита мъжа ми започна работа и се отказахме от програмата.

също има програма Хелти кидс, не съм сигурна дали има във всеки щат. Това е здравна застраховка, която покрива бебета и деца. Ние изполвахме пак само за тези 2 месеца, но имам мн.добри впечатления. И до сега изпращат писма когато е време за поредния чек ъп да ни подсетят... Пингвинче, може би това да  пробваш или някакви подобни програми.

---
мъжа ми само като чуе лук в манджа, завърта очи...и 5 минути преди вечеря каже, че нещо не му се яде, два часа след това се слага голяма купа с любимия сириъл Laughing
---
слокукъра ми е любим, защото блъскам всичко и с часове забравям, че се готви.

# 86
Аз всъщност най ги обичам постни, но само да подметна, че искам постни, и ме поглежда с такава обида в очите, че се отказвам...

Аз и преди съм казвала, че с теб сме женени за един и същ мъж  Mr. Green. Моят на постно реагира като че ли са му нарушени изконните човешки права  Joy

WIC (на кирилица е виц  hahaha)

Слоукукъра няма нужда да го наблюдаваш (то оставаше 8 часа да му баеш  Crazy).

Джи, отивам да гледам Майкъл Фелпс да си оправя имиджа в главата  Crazy.

# 87
Winx, благодаря. Ще се постарая утре. На мен телешкото ми загоря малко за 8 часа, но на принципа "опит-грешка" следващия път знам какво да направя.

Джи не внимава в разговора. Говорим за чушки, а не сармички. Концентрирайте се гос'жо  Crazy

# 88
К'во знаете вие за мъжки целулитен задник, по прашки, загорял, възчерен бих казАла, продължението на който рупаше царевица със самодоволен вид . Mr. Green

Оха! Mr. Green Mr. Green

Моят мъж постно не яде.  Grinning И на сиренето по шопски слага наденица.. Laughing

# 89
К'во знаете вие за мъжки целулитен задник, по прашки, загорял, възчерен бих казАла, продължението на който рупаше царевица със самодоволен вид . Mr. Green Травма. (Извинете, че така между рецептите за слоукукър и сърмички с лук ви го натрисам.)
Днес на един и същи плаж ли ходихме? Забрави да споменеш гъстото повсе-телесно окосмяване. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт