68ма Американска тема

• 15 852
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Моят въпрос май е дали мога да варя, пасирам и замразявам в малки кутии, и после да давам?  Laughing
Правех го, да, но задушавах плодовете и зеленчуците на пара, да не се унищожава витамин С при варенето във вода, така поне пишеше.

# 61
Яли ли сте Orchid Watermelon??  ЖЪЛТА диня, другарки.. жълтаааааааааа... смях.

# 62
Яли ли сте Orchid Watermelon??  ЖЪЛТА диня, другарки.. жълтаааааааааа... смях.

Не знаех, че така се казвали. Ама съм яла, майка ми и баща ми от сума ти години ги сеят на бостана.  Simple Smile Но така и не ги обикнах, даже бях забравила. че съществуват.

# 63
Bubka...Newport ,RI  ли? Родния град на мъж ми...много красиво място! На интересно място сте били ,точно мой стил ...особенно както описваш за чаршафите.Аз съм много гнуслива в чужди къщи и хотели но ако са лукс се наслаждавам безкрайно! Party

Зора ...и аз замразявах всичко,имах едни пластмасови малки кутийки които продават точно за тази цел за бебета и много работа ми свършиха.Само че за да предпазиш от фрииз бърн е хубаво да си купиш и зиплог за замразяване и да си слагаш купичките и във плика преди да пъхнеш в камерата! Wink
И аз на пара гледах да приготвам каквото може!

За динята... с майка ми точно това обсъждахме онзи ден  защото получавам едно кулинарно списание и вътре ги имаше всички сортове,каза че в БГ ги има жълтите  и били много вкусни ...аз също не съм пробвала.

Бенс...честито ,дано и мъжкото попълнение му е любимо на ЕДж Simple Smile

Ние днес имахме 2ри оглед на къщата,хората от 14 къщи се спряли на 3 и една е нашата ,стискайте палци да сме ние.Само дето ще плащат в брой и ни искат да излезнем до 2 седмици и малко ще се озорим Crazyама ще му мислим после ако ни изберат нас....айде да не приказвам много

# 64
  • Boston, MA
Мерси за идеите, на 4 е госпожицата, за комплектите за бижута и аз се сетих, а за нещо като детски гримове сещате ли се?

Джутурна, всичко от Ралф Лорън, Ресторейшън Хардуеър и Потъри Барн Кидс. Баба знае на скъпо да обзаведе, искаме качествено и разумно. Grinning

Вики, да, там. Не знаех, че мъжът ти е от нашите ширини, идвате ли насам изобщо?

# 65
  • Boston, MA
И по темата за мъжките гащи, да споделя, че изобщо не ми пречи ниската талия на Фелпс-овото плувателно клинче.  Mr. Green

# 66
  • У дома
Бубка , в нашия мол има супер магазинче само за детски гримове и всякакви глезотии, но име не помня. Нали още не ме интересува.

Аз оставих едното дете вкъщи и излязох с другото. Ако знаете какъв номер ми извъртя... На една голяма плаца рече - ти тръгвай, аз ще потичам след колата. И като се развика - мамо, защо ме оставяш? Не ме изоставяй, мамо, какво направих, мамо?  Shocked
Добре, че нямаше хора да гледат сеир. Явно на Мони му липсват курсовете по актьорско майсторство  Rolling Eyes И това при положение, че току що се бях изръсила за 2 чифта скъпи обувки, каквито дори ние не носим.  Laughing

# 67
Марки не знам. Детски гримове има в ToysRUs, a Child's delight и всякаквите подобни.

# 68
И по темата за мъжките гащи, да споделя, че изобщо не ми пречи ниската талия на Фелпс-овото плувателно клинче.  Mr. Green

Хайде и таз. Laughing Къш, къш.

# 69
Аз оставих едното дете вкъщи и излязох с другото. Ако знаете какъв номер ми извъртя... На една голяма плаца рече - ти тръгвай, аз ще потичам след колата. И като се развика - мамо, защо ме оставяш? Не ме изоставяй, мамо, какво направих, мамо?  Shocked
Добре, че нямаше хора да гледат сеир. Явно на Мони му липсват курсовете по актьорско майсторство  Rolling Eyes И това при положение, че току що се бях изръсила за 2 чифта скъпи обувки, каквито дори ние не носим.  Laughing

Joy

Да ми се смеете сега на мен. Реших да зарадвам мъжа си и да му направя пълнени чушки и забравих лука! Той се усети навреме и ги извадихме, изтърбушихме, сложихме лук и пълнихме наново.  ooooh!

Откъде мога да си купя огледало пълен размер на стойка?

# 70
Вики, стискам палци да изберат вашата Hug

Зора, аз съм мързелива нищо не замразявах, на готово, но знам, че продават, ето такива неща за тази цел:
http://www.rightstart.com/global/store/product~item~7813~dept~fe … +and+storage.html
http://www.rightstart.com/global/store/product~item~5126.html

Бубс, ммм не бих отказала гости на такива удобства... да нацелуваш Пуул бой от нас Grinning Hug

Пингвинче, какви са готини акулските ембриони, ама какви лоши стават...
Изгледах и няколко клипчета на Изи, много, много е сладка Heart Eyes...за застраховките не знам, ние сме към тази на съпруга, но дано намерите нещо добро.
---
жълта диня- имахме в преди години в бабината градина, но случайно се появиха, не бяха засадени за такива.
---
АталантаJoy
---
Детето е по-добре от този следобед, почти няма секрет от носа, но кашля по малко...
---
до преди малко гледах скокове във вода... по спидо бяха децата Simple Smile
---
изказах се Mr. Green

Пумпал? Джена?- липсвате Hug

# 71
Иве, мерси, днес търсих такива контейнери. Честно казано, сметката хич не излиза. Едно пюре е около долар (често по-малко). Ако го правиш сам, то не е продукти, ток, време... смисъл никакъв, освен ако не ти е много зор детето да яде органично и лично приготвено..

Стискам палци Шушулко да се оправя бързо..

В Костко при сладоледите продават ето това, ако обичате, да знаете, че е чудно..http://www.islandwaysorbet.com/products.cfm

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 07:03 от Зора

# 72
Хиър ...и аз така с лука онзи ден но със пилешка супа...умрях си на мъка ,какви мисли ми се въртяха обаче...не смеех да споделя с майка ми  Laughing,мислех да го варя отделно и после да го прибавя в супата...ма не посмях  LaughingИначе браво на вас ,представям си какъв фън ви е било Crazy

Да споделя какво чудо видях миналата седмица в центъра на Атланта,огроооомна опашка пред магазин в 8 вечер и палатки....магазина  беше булчински и сложих 2 и 2 веднага ....нали сте гледали брайдезилите че 1 път в годината им намаляват рокли от по $9000 на по $250....маднесс пълна.Гледала съм ги по ТВто вътре какво правят....ходят цели тимове и всеки си има задача,няколко грабят колкото се може повече рокли ,друг пази купа с роклите  ,3ти държи огледало докато булката пробва,4ти ходи да се моли за размяна ако номера не пасва....лудница Laughing

# 73
Честно казано, сметката хич не излиза. Едно пюре е около долар (често по-малко). Ако го правиш сам, то не е продукти, ток, време... смисъл никакъв, освен ако не ти е много зор детето да яде органично и лично приготвено..

На мене ми излизаше сметката - от една ябълка и малко моркови излизаха например по 2-3 манджи. А и наистина знаеш какво слагаш. Да не говорим, че моите деца, особено първото, бяха лакоми бебета. С буркан пюре не се наяждаха, но често съм отваряла по някой купешки буркан, да си доядат, след като си хапнат каквото съм им проготвила, и си го дояждаха целия. Все в горните категории бяха по ръст и тегло като бебета. Сега обаче, като момченца, са в средните.

# 74
Мисля че за Клерс думате за чипо детски гримове и джунджурии
http://www.claires.com/index.asp
Не мисля че биидс биха били интересни на момиче около/над 5 години,на ния дружките вече правят муцуни като им предложа този вид арт занимание..
*
за пюретата моята сметка беше като на Зора,по много причини,не са последно място парични и здравословни..
*
Хиър-хахаха,какво сложи ако не лук бре?то само кайма,ориз и лук турям аз..
*
Виктория-ха дано да се похвалиш!ние дропнахме къща проекта,ще си ходим на частно школо по всяка вероятност и ще чакаме по-добри дни...

Общи условия

Активация на акаунт