68ма Американска тема

• 16 160
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
В момента се играе, Ники. Аз рефрешвам за резултата на страницата на NBC и се нервя, че трябва да чакам до довечера.

# 196
блажка, да разбирам ли, че и твоят превод от България е бил от самия български университет и тук в САЩ вече е било въпрос на конкретно изискване на конкретен университет как се приравняна? Благодаря!

# 197
Момичета, имам нужда малко от вашата помощ!
Писах в Хоби, но много малко хора се включиха, а при светския живот, който кипи тука в темата, викам си не може някой да не знае  Laughing
Ето я темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=322172.0;topicseen

Има ли нещо специално при носенето на такава шапка в САЩ? Някой знае ли? newsm78

# 198
Biz,академията е мъка за свикнали в копрпоративна среда; няма бонуси и пр нон стоп,системата е мудна,но има редица предимства..ако имаш конкретно питане-давай,иначе мога да говоря до утре Laughing
*
блажка-да за съмнителността на "органик"-а,та по повода аз не пазарувам подобни стоки целенасочено хич

# 199
блажка, да разбирам ли, че и твоят превод от България е бил от самия български университет и тук в САЩ вече е било въпрос на конкретно изискване на конкретен университет как се приравняна? Благодаря!

Така беше, да, превод на СУ, един  оригинален, другите легализирани копия на превода, запечатани в плик на СУ с печат на гърба. Какво са приравнявали тук в университета (за Rutgers говоря), не знам, аз уж на няколко места щях да кандидатствам, но сварих само за едно да подготвя документи. Но не е имало проблем да ме приемат.

# 200
E, Анет, значи аз с нямането на бонуси съм свикнала, с мудността не съм обаче; не че търся работа, просто ми беше любопитно  Grinning

Забравих да кажа моите 5 стотинки за формулата след 1 г. - на някои деца (моето), адаптацията от кърма към краве мляко им е трудна. Марти много хареса млякото, но имаше проблеми, забравих точно, какви бяха, нещо със изпражненията/стомашно, но го спряхме млякото и минахме на формула. Смених формулата с кр. мляко, чак на 18 месеца. Но пък вече не го харесва и сега много рядко го пие, с изключение на киселото.

Тандури, идея нямам newsm78

Аз си преведох и легализирах дипломата за кратко време в една агенция във Варна - 4-5 дена беше и после ползвах WES, доволна бях. ДОбре, че не трябва вече да се занимавам с това, че е досада. Но подозирам, че ще трябва да държа шофьорския, като се завърна, защото в МН има виза/иммигр. статус чек на книжките и аз нали заминах и вече е невалидна  Confused

Вижте, какво открих - www.taaz.com

# 201
Детайлите на кредитната ми карта, за които толкова се чудеше, как да ти ги дам - публично или лично  Mr. Green

Публично, как, скрито-покрито няма Laughing Laughing

Благодаря на всички за съветите за думатиту. Направих супа, сос и пълнени. Сега кой ще ги яде?! Mr. Green
Ники, ти ме амбицираш май нещо  Grinning

Американците ни биха на волейбол, жалко.

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 20:55 от Зора

# 202
Atalanta да ти е честит рождения ден на Мая и все така послушна да ти е.
Джи каква ганджа бе жена  Joy пише: гангста 4 лайф ....йо  Grinning
Агентката избрах си Сузуки Sx4 crossover , по всички показатели ми допада: красиво, не голямо, но достатъчно рууми за количка има място, харчи прилично и т.н
само остава да го купим  Grinning , ама и книжка трябва за тая работа  ooooh!

# 203

Джи каква ганджа бе жена  Joy пише: гангста 4 лайф ....йо  Grinning

и аз ганджа го четях и си виках, брех това пингвинче, какво невинно, пък какви работи пише Simple Smile, че то и пуши на картинката

# 204
Взех листовките. Със 100%, много съм горда.  Mr. Green Laughing

Биз, жива и здрава да си за тоя сайт! www.taaz.com, Хрис!  Laughing

За превода и легализациите имам цяла тема, ще я изровя и ще ви я пратя. Пържих се на този огън миналия месец и знам доста детайли като:

- таксите са у(о?)четворени, т.е. диплома с приложение за превод и апостил илиза поне 130лв.
- вече трябва нотариално заверено пълномощно за преводача, голяма хамалогия е, а смисълът е неясен
- засега само СУ издава директно дипломите си на чужд език
- WES  и другите агенции изискват и академична спрака принципно, но тя е включена в диплоите на завършилите след 2000г., т.е. - отпада

Отивам да празнувам permit-a си Simple Smile
Честит рожден ден на Мая!  Grinning
-

# 205
Ева, хайде 4еститка!!!!Много успе6ни километри и безаварийни

# 206
Ева, браво, поздравления!   bouquet

# 207
Пингвин4е,ние сме с безплатна застраховка за малкия,свекито ни светна 4е всеки 6тат има ткава,независимо какво са ви доходите.Траябва да провери6,аз съм доволна малкия см его водили ве4е бая пъти за разли4ни не6та.А ние с мъжо сме все о6те тая от армията която имахме и докато бяхме о6те в армията.

Мацки някоя от вас ползва ли WIC ?Незная до каква възраст дават ,но аз преди ползвах и бях доволна,не ми бяха изли6ни не6тата от там,а и да си призная 4есто подпомагах едно друго семейство.Питам за6тото има бая мам4ета с по-малки деца в на6та теми4ка...Сега не се класираме за там поради дохода на мъжо.

До 5 годишна възраст може да се ползва програмата WIC. Поне в нашия щат е така (Вашингтон).

# 208
Взех листовките. Със 100%, много съм горда.  Mr. Green Laughing

Бравоооооо!

# 209
Еха, чувствам се все едно имам рожден ден.  Laughing  Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт