68ма Американска тема

• 15 860
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Е, браво. Лека и безаварийна. Сега пермит, след месец и книжка. С какво ще те облекат? Червен Корвет, например...  Laughing

# 211
Чета в една друга тема "акушерката ми беше пълничка, но добра и мила жена. А гинеколожката като дойде, ей ква ведра жена, пълничка, но много готина".  ooooh! ooooh! ooooh!

# 212

Джи каква ганджа бе жена  Joy пише: гангста 4 лайф ....йо  Grinning

и аз ганджа го четях и си виках, брех това пингвинче, какво невинно, пък какви работи пише Simple Smile, че то и пуши на картинката
hahaha ми невинна съм си, ша взема да го махам този аватар, че ще си създам имидж на стимуланто употребяваща  smile3546 такива неща не признавам  Crossing Arms
ЕВА  smile3501
Хиър кыде ги намираш тези бисери  Laughing

# 213
Браво Ева, айде дано и мен този късмет ме споходи....не държа чак на 100%  Outta Joint . ПОлезна информация за дипломите мерси  Peace
Честит рожден ден на Мая, да е здрава, весела и все така забавна  Wink ( и благодаря за купончето за Уилтън)

# 214
  • Добрич
Ева, поздравления и от мен! Браво, браво!   bouquet
Hear Again, много се смях, мерси! Бисерите тук край нямат, но пък развеселяват доста хора!  Joy
Чета ви за застраховките. Имате ли впечатления за международните такива? Разбрахме, че преди да са излязли SSN не можем да имаме застраховки, но ни се ще, защото нищо не се знае за тези една-две седмици докато чакаме номерата. Разказаха ни доста зловещи и каръшки истории в тая насока. Та, идеята е да си направим от тук застраховки, които да се признават и в САЩ.
А, и друго да питам - Вярно ли е, че нашите шофьорски книжки имат срок на валидност в щата Масачузетс една година, а не месец и има ли смисъл от издаването на международни книжки в такъв случай?
Агентче, мерси за отговорчето за АМ.   bouquet

# 215
Къдрокоске, за застроховките- наистина си направете, но ако можете за повече от 2 седмици....аз си чаках ССН 5 седмици  Thinking
За шофьорските книжки- в зависимост от щата е, но тъй като ти си с емигрантски статут, няма да можеш толкова дъло да си ползваш интернешенъл книжката- мисля че е до 3 месеца, ако си с постоянно местежителство. Аз съм с неемигрантска виза, затова мога да си карам с интернешенъл книжката докато ми важи  Peace

# 216
Ева, честито! Поливай здраво сега, че те чака кормуване после.  Grinning

# 217

А, и друго да питам - Вярно ли е, че нашите шофьорски книжки имат срок на валидност в щата Масачузетс една година, а не месец и има ли смисъл от издаването на международни книжки в такъв случай?

http://www.dmv.org/ma-massachusetts/apply-license.php#Driving_Pr … _for_Non-Citizens
вярно, аз не съм вадила...
решили ли сте по кои квартали ще търсите квартира?

Ева - браво на теб!
Пингвине - страхотен избор! И като сигурност, и като съотношение качество/цена!

# 218
Затривам видеото на Александра, ако някой го иска, да каже на лични.

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 20:57 от Зора

# 219
Zora,май нямате бебе вече,а момиченце Laughing чудна девойка,ей сега ще приканя стеф да поплакне очи

# 220
Да, да, само по очичките можеш да я познаеш от бебешките снимки  Simple Smile
Рязала ли си й бретона досега. Аз го подрязвам всеки месец. Имам чувството, че косата там  расте два пъти по-бързо.

# 221
  • У дома
Леле, Зора, ми то голямо момиче вече!! Пу-пу на сладураната!

Ева, честито! Ама е кеф, а?

Колко съм боса по тези въпроси, kadrokosa , наистина не знам.

Хе-хе, който го мързи да се занимава с торти как виси по форумите...

# 222
  • Boston, MA
Честит рожден ден на Мая - да е все такава весела, музикална и артистична (поне като батко си)!

Ева, айде честито, сега почваш да джиткаш самосинкидално, да опознаваш околностите!

Къдрокоса, вярно е, мъжьт ми караше тук с българска книжка бая години (не че е разрешено, но минава), накрая взе, когато и аз - 2001? 2002? А по повод на Агентката - и мен ме разкарваше с кола до работа и обратно, докато "ухажваше",  но после покрай бременност и кърмене за към година и половина си върнах дълга на назначен шофьор.... сега всеки път се разправяме кой да е.  Grinning

Зора, завиждам, та завиждам за доматите - това ми е най-любимият зеленчук (плод). А за Александра нямам думи - какво хубаво момиченце!

Тандури, не знам друго, освен че жената не си сваля шапката. Много е красива! (не ми казвай, че ти си я направила!?)

Моята диплома в България я преведох и легализирах и това е, нищо не съм приравнявала, в университета тук я приеха така.

Ох, това лято щеше да е супер, ако някакви швейцарци не искаха да им работя.  Tired Но утре отиваме във Вермонт, ура!

Болдрик явно умрял от глад и липса на внимание, вече не просто се гали, а чак ме ближе по лакътя да го погаля.  Laughing Айде да се погрижа за децата...

# 223
Видеото на Александра Прекрасна доказа моята теза от онзи ден, че детето има нужда от забавление и развлечение, а майка му се скатава и когато не се прави, че работи, готви домати  smile3532

Бубс, приятно прекарване във Вермонт!

# 224
Тандури, не знам друго, освен че жената не си сваля шапката. Много е красива! (не ми казвай, че ти си я направила!?)

Аз, аз Simple Smile
Дано и тези дето ще им ходим на гости да не са наясно, че ще се чувствам много неудобно ако нещо оплеска.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт