Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря електрически чайници за варене на вода?
Какви са мненията за банските с крачоли и какви са предпочитанията в САЩ?
Къде мога да намеря купони за пазаруване на дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря електрически чайници за варене на вода?
-
Какви са мненията за банските с крачоли и какви са предпочитанията в САЩ?
-
Къде мога да намеря купони за пазаруване на дрехи?
-
Какви са мненията за нощните лампи за деца?
-
Къде мога да намеря крем за очи?

Периодът с огледалото ми е много любим - падна ми се даже на изпита по възрастова психология или както и да е на български това.
Съм, я! Даже на консултация за HR Management (extension) ходих- днес ми е голям ден. В Сиатъл, с мъжа ми, и беше много смешно като ни накараха да се представим, да обясним кога и колко сме се занимавали с УЧР и т.н., понеже като стигнаха до моя човек и той тихо рече, че бил съпорт, моля ви се. И ме сочи с пръст. Умряха от смях, все едно съм на зъболекар..
- след кратък разговор в началото и активно участие по време на срещата попитах дали се налага да държа Тойфел сега, при положение, че съм резидънт само от година, а нямам време за резултатите и.. познайте? Щом съм била комуникативна (е, как?!
Изобщо, след всички гадости миналата година... беше време да се случи нещо такова! Отивам за още бира.
Има ли област в творчеството, която да не ти се отдава?