Гоблени-28..

• 71 573
  • 469
  •   1
Отговори
# 315
  • sf
ето и нещо бебешко от мен

# 316
donsita, много е сладко
Goody, аз по китки не се заглеждам много, но тези по лев и двайсе са като за мен-лесни и малки, ще ме вредиш ли със схема?
Скоро ще има повод да шия балеринките. Утре ще си разпечатам схемите и започвам. Вие всяка една по отделно ли ги шиете или ги разполагате в полукръг?

# 317
Ките, много хубава е станала твоята феичка! Само не разбрах този мохер какъв е. На ДМС ли е? Такова чудо не съм виждала досега  Rolling Eyes Сега се сетих, че имам един лен, на който мога да я ушия  newsm78  Можеш ли да снимаш самия конец - мохера де - да го видя какво представлява от близо.

Дъмпи - много сладко лигавниче! Като пречетох ЕMILIAN и се сетих за филма "Такси" - там един от главните герои се казваше така  Laughing Много го харесваме този филм - всеки път се хилим като луди като го гледаме...  И като го видях на лигавничето пак се разхилих... hahaha Много ми харесва това име!

Goodyyy - и аз искам хубавите верваковски китки  Blush
А ето и другата ми нова придобивка цъфна - хвал, хвал :

donsita - и твоето бебешорче е много сладурско!

Дай боже да има повече поводи за такива подаръчета  Praynig  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 16:52 от vvvitality

# 318
Нещо всички сте на бебешка тематика, браво , хубави са .  bouquet

Донсита, като гледам шрифта, да не е проработил онзи сайт  , дето не щеше

# 319
vvvitality, филма е разкошен  Hug пристигнаха паричките, ама все забравям да ти кажа  Embarassed

# 320
  • София /Абсурдистан
Много моля някой да ми даде схемата с ключа на това красиво нещо:

# 321
Много моля някой да ми даде схемата с ключа на това красиво нещо:

Тук те очаква http://galinak-9.gallery.ru/watch?ph=bmU-fa4G

# 322
Привет и от мен!Вчера се върнах от морето и бързам да се хваля! Embarassed
http://media.snimka.bg/0521/007297065.jpg
Това е личния ми рекорд newsm68-само за седмица newsm68
ilinayor-по закона на гадорията като съм взимала конците за гоблена на черната панама/благодаря/един от основните цветове момичето в магазина го е пропуснала.Така че само леко успях да пробвам как се шие на черно
http://media.snimka.bg/0521/007297045.jpg

# 323
  • Съвсем в края на света
Unknown_lady, ето я тук Венецията.
Дала си снимка от моя албум, така че ако искаш разяснения съм насреща, само ще отбележа, че тъмните конци се шият в три ката.
Има два комплекта от схемата. Едната оригиналната на 4 листа и другата която рязах, за да е по-голяма.
Успешно шиене.
Goody, кое сладурче ти дразня бре??

# 324
Ките, ами откъде ориджинали куадрос купувате, бре ? Сигурно по испаноговорящите страни ....Аз имам ,смея да твърдя ,всичко тяхно , даже и гърнета ,квот се сетиш.  Много съм им фен.

# 325
  • sf

Донсита, като гледам шрифта, да не е проработил онзи сайт  , дето не щеше
мдам  Mr. Green

# 326
  • Съвсем в края на света
ina221, при нас го има списанието и там схемата е на 4 листа. Аз не го купувам, към 30 долара е, а в пикасата ги имаше всичките. Нета си ми е по на далавера Simple Smile
Аз си свалих избирателно, някой неща.

# 327
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
mira-mimi, vitaliti - щом се преборя с техниката  Confused или с половинката, веднага ще кача верваковските китки  Peace
виталитииииии - завиждааааам  Blush

кита, как кое буболече бре? моето! онова дето го държиш в цедилката и го щипеш за да реве на снимките  Crazy
весито - с тази скорост ще ни отнесеш  Joy като свършиш твоя, обади се, ще ти пртехвърля някой от моите  Mr. Green
пропуснах ли някой?
 Heart Eyes Heart Eyes Hug за пропуснатите Heart Eyes Hug

# 328
А , мерси. Ми то много пари за едно списанийце  ...

При рускините има всички  май,

А аз мислех, че се продават готови комплекти с всичко .

Весито ,верно много бързо шиеш Crazy И си падаш по кончета  Grinning

# 329
  • София /Абсурдистан
miangelova и Кита, много ни благодаря за схемата   bouquet
Кита, кои по-тъмни имаш в предвид, че се шият от 3  newsm78 Кои номера са? Другите са от 2, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт