SuPeRNatuRaL

• 40 375
  • 713
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Аз пък виждам обявени 6-ти и 7-ми епизоди съответно на 15-ти и на 22-ри октомври.
За после не знам   Thinking

# 421
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1239568235315&ref=nf

Това май е промо на новия епизод.

# 422
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=192337&hit=1 Новият епизод е тук Hug

Едит: Изгледах го, интересен епизод беше. Мислех, че пак ще се срещнат с онзи фокусника...но се оказа нещо доста по-голямо! Какво се закачат с  "kissing vampires"  Laughing  Mr. Green

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 19:08 от c.v.e.t.i.

# 423
  • София
Паднах от смях с пърдялката  Joy
В най-сериозния момент, Кастиел обяснява за детето и изведнъж ...  hahaha
Много свежи моменти в този сезон, браво  Grinning

# 424
  • Пловдив
Серийката определено ми хареса. Имаше си и чистия лов от предните сезони, и все пак намесиха ангелите и демоните Simple Smile
Честно казано обаче ми стана мъчно за детенце  Sad Милото какво е виновно та трябва да носи това бреме на плещите си. Интересно ще стане когато дефакто разбере какво се очаква от него  Rolling Eyes

# 425
  • София
Детенцето се държа адски адекватно и мисля, че прецени кое е добро и зло. Има доста голяма сила в него след като с такава лекота заповяда на демона да се махне от майка му.

# 426
Тази седмица ли е им е прекъсването Thinking

# 427
явно #2gunfire,макар,че пише това:
Season 5, Episode 7: The Curious Case of Dean Winchester
Original Air Date—22 October 2009

# 428
Наваксах и ще съм с вашата крачка вече   Laughing 

# 429
  • гр.София-Красна поляна
Здравейте,този сериял съм го мяркала по тв7.
Виждам много познати момичета от други теми,я кажете да го почвам ли и него. Wink

# 430
Зиска-направо го почвай,само,че имаш доста сезони за наваксане...по ТВ7 го дават да със закъснение Mr. GreenИма голямо разнообразие от странни същества Mr. Green
Дано тази седмица да пуснат серия #Cussing out
Да видим как Дийн ще го състарят Joy

# 431
Да се включа и аз,че да не остана назад Laughing Имам още 4 епизода от Moonlight и мисля да започвам Supernatural. И без това до новия сезон на True blood има достатъчно време,за да изгледам на спокойствие всички сезони Wink

# 432
  • гр.София-Красна поляна
Трайкова,закъсняваме с теб душа. Wink
Сега го дърпам и го почвам и бързо ще наваксам.А и щом има странни същества,супер. Peace

# 433
Трайкова,закъсняваме с теб душа. Wink
Сега го дърпам и го почвам и бързо ще наваксам.А и щом има странни същества,супер. Peace

Ами така става защото бързам да изгледам първо изцяло вампирските сериали и после идва реда на странните същества Wink

# 434
Трайкова-как е Moonlight ,само него май не съм почнала да гледам още Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт