SuPeRNatuRaL

• 39 359
  • 713
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Everything Happens for a Reason - мотото на LOST, където Марк Пелегрино /Луцифер/ играе не по-малко загадъчния Джейкъб/Яков  Grinning

# 601
Тъкмо започнах да го гледам-не мога да разбера защо така се подиграват този сезон с Кас???
Жени,бардаци,ангелите го бият,сега го напиват и той милия на всичко съгласен newsm78

# 602
Снощи не можах да се доредя до компа от половинката и днес сутринта съм станала в 7.00 да изгледам серията преди да са се събудили другите  hahaha
Серията е много драматична. Хареса ми. Марк Пелегрино много добре го раздава като Луцифер.
Да ви попитам нещо, не мислите ли, че Краули беше заигравка с Тери Пратчет. В "Добри поличби" има демон  със същото име, който е невисок, спретнат костюмар с британски акцент.  И той също не иска да настъпи Апокалипсиса и прави всичко възможно да го спре.

# 603
Нещо епизода беше отрязан към 34-тата минута.... Thinking или само при мен нещо се е бъгнало?!
Много интересен епизод!

Everything Happens for a Reason - мотото на LOST, където Марк Пелегрино /Луцифер/ играе не по-малко загадъчния Джейкъб/Яков  Grinning
Точно Peace Но той там е още по-мистериозен Crazy То в Изгубени са едни коспирации, едни чудеса..... Whistling
едит: да не вземат да сродят сериалите Joy

Все си мислех, че Джо и майка й ще оцелеят, но не би. Много лесно се примириха Уинчестърови със случилото се, странно....
И как на дявола не му подейства "специалният" патрон, ух този епизод ми е малко мъгляв...

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 14:48 от c.v.e.t.i.

# 604
  • София
аз Джо и майката отдавна съм ги отписала. Също си мисля, че и Боби ще "утепат" в един момент. Даже се чудя как се задържа толкова дълго на екран Wink

# 605
Също си мисля, че и Боби ще "утепат" в един момент. Даже се чудя как се задържа толкова дълго на екран Wink
Ааааа, не! Боби не го давам да го "утепват"  Wink

# 606
Следващата серия  "Sam,Interrupted" двамата братя ще трепят гадове в лудница. Епизода ще се излъчи на 21 януари.

# 607
Да се впиша и аз тук  Laughing Сетила съм се - на 41 страница  doh Но от една седмица гледам сериала, на първи сезон съм още и нямам думи.
Защо по мое време нямаша такива филмчета - едни Разкази от Криптата и един Туйн Пийкс ...
Дийн е много готиничък, а Сам е по хлапашки сладък, но по ръст би ми паснал идиалише  Mr. Green

desi02 аватарът ти е cool. Имам го това татоо на крака  Grinning /фен си на metallica/

# 608
И как на дявола не му подейства "специалният" патрон, ух този епизод ми е малко мъгляв...

Абе това нещо тъпо измислено ми се видя. Пистолетът нали е създаден демони да убива,  Луцифер все пак е ангел, защо решиха да го трепат с него - мистика.  Laughing И айде, те да го решат, както и да е, но всъщност идеята от Кастиел дойде... Thinking

А аз днес споделих, ама и на вас да кажа - не ми допада напоследък завоя в характерите на двамата братя. Дийн взе да се размеква прекалено много, стана свръхчувствителен,  Сам пък само гледа мрачно и няма и следа от предишния съчувствен тип. Искам си им оригиналните образи. Пък. Crossing Arms Laughing

# 609
  • Някъде в търсене ............
И аз не си давам Боби все пак той е човекът който ги познава най-добре и успява да ги усмири Wink. Луцифер май каза нещо от рода че този пистолет не може да убие само 5 същества и той е едно от тях.
На мен също ми е странно рамекването на Диин, но мисля че е някаква следАдова депресия  Laughing, Сам няма как да е вече толкова чувствителен , все пак порасна тая демонска кръв му се отрази...
А за Джо ме е яд че не се гушна за последно с Диин Embarassed

mamakaty благодаря, дъщеря ми се казва Ларсина (сети се колко съм фен hahaha) (и аз   ще си направя тату накой ден на глезена, като ми мине шубето)

# 610
  • София
Изгледах снощи новата серия, чак сълзи не съм ронила, но малко ми заприлича на драматичен сериал с 1000 серии. Mr. Green. Иначе готина серия, само ми се искаше да видя що за чудо е Смъртта Mr. Green

# 611
Да си призная и аз исках да го зърна за малко тоя конник  Смъртта   Mr. Green    Ама на кино.  Wink

И също ме беше яд, че Джо отказа на Дийн от самоуважение, ей сега вече много ще се уважаваш си казах, когато тя си отиваше. Но иначе се натъжих, а като се намеси и майка й, вече стана трагично.

И каква стана с тоя прословут пистолет - петима са неуязвими за него.  ooooh!     Това са сигурно още някой и друг ангел, Господ, в какъвто и вид да е представен, и .... ами то има ли други същности, за които не знаем още?   И сега цял месец суша. Ще си пускам серии от по-предни сезони, хем и да видя колко са се променили момчетата. И аз забелязах промяната в героите, за която говорите.

# 612
  • В средата на времето
Да си призная и аз исках да го зърна за малко тоя конник  Смъртта   Mr. Green    Ама на кино.  Wink

Смъртта е втория конник, който се появява, нали? След войната..Само да не е някое джудже като Гавраил Mr. Green

А пистолета ако е направен само демони да трепе, как така само 5 същества да не може да килне Thinking..Да не би да са 4-те конника + Лукчо (Луцифер) Simple Smile Ангелите и Господ съвсем ги изключвам..

# 613
  • София
Петима - Господ, Михаил, Луцифер ... Сам и Дийн може би  newsm78

# 614
  • Някъде в търсене ............
Петима - Господ, Михаил, Луцифер ... Сам и Дийн може би  newsm78

Изпревари ме Grinning
Нали Лукчо е ангел newsm78, макар и паднал
редактирам се: нали Сам и Диин са приемните тела ма Михаил и Луцифер? Остават още две свободни места, интересно за кои същества ще станат? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт