"Шепот от отвъдното"

• 41 780
  • 601
  •   1
Отговори
# 480
Менделсон? Shocked

Едит: Верно бе, ето и клипче
http://www.youtube.com/watch?v=mdnr9XY5HV4

Ето и клипче към трейлъра на 20-ти епизод
http://www.youtube.com/watch?v=jcBbnA_jZro

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 00:13 от PePiNkAUtD

# 481
  • España (Плевен)
запис  Peace
харесвам този сериал  Hug

# 482
Чува ли се дали ще има 5-ти сезон? 4-ти го изгледахме (до 19 серия) на един дъх и сега чакам следващата серия с нетърпение. Но ми се иска още едно сезонче да има Laughing

# 483
Dimi666,засега отзивите са,че 5-ти сезон няма да има,а до края на този има само още 4 еп.=>общо 23 еп.
А ето и поредния:

Ghost Whisperer S04E20

# 484
Мамче, благодаря! Ти си спасение за разсеяни като мен.  bouquet
Не само ти де, те другите си знаят кои са! bouquet

# 485
  • България
И аз да се запиша при вас като голям фен на този филм!През седмицата не пропускам да го гледам по AXN!И ми паднаха точно тези серии,които прекъснаха по btv,просто защото съм пропуснала началото им по AXN!Така че и аз съм в час  Hug Hug Hug

# 486
# 487
  • Be realistic - plan for a miracle.
Dimi666,засега отзивите са,че 5-ти сезон няма да има,а до края на този има само още 4 еп.=>общо 23 еп.
А ето и поредния:

Ghost Whisperer S04E20

В уикипедия пише, че ще има - казал го е режисьора в интервю Wink

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ghost_Whisperer_episodes#Season_5:_2009-2010

# 488
Хайде има вече суб  Sunglasses Party, Тук ,полягам да го гледам  Sunglasses Crazy
Благодаря много на преводача за бързите суб   bouquet Hug

# 489
  • София
Добре, че детето е от Джим, иначе ставаше много зловещо  Sick
Аз още не мога да възприема факта, че Мелинда си ляга до напълно непознат човек  Rolling Eyes
Да, знам, че там някъде вътре е Джим, но отвън гледа абсолютно непознат  Shocked
Сигурно аз нещо не съм наред  ooooh!

# 490
  • Plovdiv
Мен пък ме шашна фактът, че от смърта на Джим са минали по-малко от два месеца. Shocked Или съм проспала или за първи път казват. Все ми се струваше, че цялата тази трансформация отне поне половин година. ooooh!

# 491
Ами,изгледах серията. Heart Eyes Завършекът ме разтопи направо,най-накрая щъркелът пристига...Особено малкото пулсиращо човече на ехографа ме развълнува най-много. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 492
И на мен ми се стори цял век, докато Джим си спомни,а то се оказа,че тя е бременна сега от него,преди да умре той... ooooh! Само на филм може да стане. А като са минали по-малко от 2 месеца представяте ли си в консервативното градче как биха я гледали-многообичащата мъжа си,бременна от друг сега...не че на тях им пука де...

# 493
  • UK
Градчето явно не е толкова малко, колкото го изкарват - вече колко епизода обяснява на колко хора че вижда духове, и все още има хора, които не го знаят.

# 494
  • България
Градчето явно не е толкова малко, колкото го изкарват - вече колко епизода обяснява на колко хора че вижда духове, и все още има хора, които не го знаят.
Да наистина!И аз неколкократно съм се чудила как не й се е разнесла славата на Мелинда и то мълниеносно!Такава голяма дарба,а такъв малък отзвук  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт