стартира бг версията на Прелюбодейци!!!

• 39 809
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Американският формат го гледам редовно и не ми изглежда нагласен.

На мен пък ми изглежда толкова изкуствено,че няма на къде ...реакциите им са много аматьорски

# 76
На всичкото отгоре една от участничките я е виждала цяла БГ, сигурно ще им скрият лицата, как иначе, всички ще я разпознаят и ще разберат, че е нагласено.

От ББ дето е ли?
Не е, ама не мога да я издам Sunglasses

Crossing Arms
Айде деееееее

# 77
Чакам го с нетърпение това предаване.
Аз го гледам от 2 години по Realiti Tv и много ми харесва.

# 78
Предаването ми харесва. Даже снощи като го гледах си мислих кога ли ще го дават, но в бГ версия  Wink

# 79
Ще го гледам, че вечер няма нищо свястно по телевизията.

# 80

Re: стартира бг версията на Прелюбодейци!!!
« #60 петък, 29 август 2008, 14:54 »
   Отговори с цитат
да във вестника дето четох, пишеше че зетя хванал за косите тъщата, идвала е и полиция , обаче не са се намесили, само гледали сеира, че и обитателите на съседните блокове, подали оплакване, заради шумотевицата дето се е вдигнала!! Cool

не се е намесила полиция, може би защото от екипа са показали разрешително за снимки
моя позната тайничко се  надяваше да я хванат в крачка с "човека" и най-сетне светът да научи за тях той да събере кураж и да се разведе със съпругата си #2gunfire и да се ожени за нея........... Heart Eyes и като и казах че всичко е нагласено.............. Cry

# 81
bella_vn Приятелката ти е проста.Съжалявам,че го казвам.И повече няма да я коментирам,ама направо не мога да повярвам,че някой на това разчита. ooooh! Що е решила,че т'ва е гаранция за развод. Tired ooooh! Както и да е.Това че ще има юнагласени епизоди,не значи че няма да има нито един реален.Така че да се надява,има вариант. Joy

# 82
   Мисля, че не е нагласено или поне не всичко. В България доста хора изневеряват и се дебнат и ревнуват до безумие, така че материал истински има за стотици предавания. Mr. Green И ще се бият и ще се псуват и други работи ще правят. Българина обича сеир, да се покаже да го видят и да му завидят. Защо да плащат на актьори, като безплатно ще види страхотна простотия.

# 83
Първо защото хората не са запоизнати с формата.За много предавания се процедира така,в  началото е с поставени лица,докато се засили интереса.А и тук вече се разкриха доста приятели,участвали като актьори.

# 84
моята позната е наистина много проста и затова ми е само позната не и приятелка. тя се надявала него да хванат и да страдала съпругата му.......................глупачка

# 85
Не остана... 24 часа до старта  Wink

# 86
Чакам с нетърпение. Party

# 87
Чакам с нетърпение. Party
днес ли е????
и по нова ли  последно не съм мяркала рекламата скоро та.........

# 88
Днес,22 часа Диема.Ще видим  как е актьорскто майсторство в страната. Mr. Green Нямам търпение.

# 89
  • София
Ей дано не забравя да го гледам,че все се отнасям в последния момент и после ме е яд ,че съм забравила.

Общи условия

Активация на акаунт