стартира бг версията на Прелюбодейци!!!

• 39 810
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Просто прекалиха, това верно е пародия, ужас  Sick

# 121
Мда цирк и гадни крясъци.

# 122
Няма по-тъпо предаване  Joy

# 123
Защо всички са голи? В американският формат рядко ги хващат по бели дупета...
Или искат да се докажат на колегите си отвъд океана, че могат да ловят по пишки?

# 124
Мислех, че се засича със Слави. Добре, че не. Ако продължава с такива преигравки, няма да има зрители.

# 125
Преди малко го пуснах  ooooh! Така добре си личи , че е режисирано и с актьори...нямам думи. Повече от 5 мин. не го изтраях. Аз бях до тук, няма да го гледам, докато не пуснат реалните случки (ако въобще има такива). Crossing Arms

От американския вариант съм гледала някои епизоди - ами много истинско изглеждаше, и да е било нагласено (в което се съмнявам), изобщо не си личеше, а в нашия вариант е пълна пародия, както вече някой каза.

# 126
На мен пък ми хареса предаването.
Но ми стана толкова тъжно за Елеонора - с две деца и такъв съпруг! Лошото е, че той е пълен егоист и страхливец.
По добре без него!
А ако има като всяко предаване преиграване, пак добре са си свършили работата! Peace

# 127
  • София
Задължително ще се оглеждам в Бизнес Парка, дали ще видя адвоката Mr. Green
Това ли беше??Колко чакане за нищо Tired

# 128
А откъде е информацията, че първите епизоди са с актьори? (простете, ако е коментирано по-напред)

Ти сериозно ли питаш?

# 129
А "любовницата" беше много зле. Много истерично крещеше и преиграваше жестоко...

# 130
А "любовницата" беше много зле. Много истерично крещеше и преиграваше жестоко...

Да,егати наглата любовница. Joy Чак и посягаше. Joy Как крещеше само.Колко познат ми беше гласът й ако знаете. ooooh! Жалко че не я показаха в лице.

# 131
Но ми стана толкова тъжно за Елеонора - с две деца и такъв съпруг! Лошото е, че той е пълен егоист и страхливец.
По добре без него!
А ако има като всяко предаване преиграване, пак добре са си свършили работата! Peace
Каква Елеонора, какви пет лева. Тази си беше актриса на хонорар....

# 132
По добре без него!

#Crazy

# 133
А откъде е информацията, че първите епизоди са с актьори? (простете, ако е коментирано по-напред)

Ти сериозно ли питаш?

Сериозно, да. Личи си от 100км, просто питам дали някъде официално е излязла информация.

# 134
  • София /Абсурдистан
Ами аз познавам мацката. Нито се казва така, нито е бременна, нито е филолог, нито пък е омъжена в момента Mr. Green
Slav4e_Av4e  напъни се да си спомниш къде си я виждала, всички са я виждали, само прическата е друга. Аз преди мислех, че ще им скрият лицата. Егати постановката, умрях си от смях Mr. Green
Секса на прозореца е върхът  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт