стартира бг версията на Прелюбодейци!!!

• 39 798
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
  • гр. Пловдив
Пък като правят секс задължително ли е да се залепят за прозорците. Това беше много явно... Дори и в Хамериканския вариянт няма такова...
Голям цирк ни изиграха.  ooooh! А в американския вариант намесваха ли децата...  Thinking

# 136
  • Стара Загора
Вие участвате ли там, че вече и ги решихте нещата. Нагласено било, актьори били и т.н. Дори и така да е те си вземат паричките а вие лапате мухите. Много беше интересно като за начало, пък по нататък ще видим. Като не ви харесва от утре не го гледайте и не коментирайте. Мисля си че темата е пусната да се обсъжда предаването от положителната му страна - а не кой какъв актьор бил и колко било нагласено.

# 137
А откъде е информацията, че първите епизоди са с актьори? (простете, ако е коментирано по-напред)
Ами аз познавам мацката. Нито се казва така, нито е бременна, нито е филолог, нито пък е омъжена в момента Mr. Green
Slav4e_Av4e  напъни се да си спомниш къде си я виждала, всички са я виждали, само прическата е друга. Аз преди мислех, че ще им скрият лицата. Егати постановката, умрях си от смях Mr. Green
Секса на прозореца е върхът  Mr. Green

Супер ми е позната,честно.Даже казах на майка -Абе тая не ти ли е позната,тя не ми обърна внимание,а мен ме хвана срам да казвам тука,че вече ще ме помисляте за луда.Един жокер няма да е зле. Mr. Green
Иначе гласът на "любовницата" съм го объркала с друго момиче. Peace

# 138
Вие участвате ли там, че вече и ги решихте нещата. Нагласено било, актьори били и т.н. Дори и така да е те си вземат паричките а вие лапате мухите. .......... Като не ви харесва от утре не го гледайте и не коментирайте. Мисля си че темата е пусната да се обсъжда предаването от положителната му страна - а не кой какъв актьор бил и колко било нагласено.

Може и пък да участваме Laughing но не като "герои"

# 139
Уф, добре, че сценката беше измислена инаше щеше да е много гадна случка...

Как пък като ги хванаха в апарамента ония двамцата бяха голи в оправено легло и веднага им се намери по една хавлия да си метнат, да покрият голотиите....
Сигурно винаги си държат по една резервна до леглото (разбира се малка за него и голяма за нея) ако някой дойде.  hahaha
Освен това русата беше по гащи, мерна се по едно време под хавлията.
И понеже много се взирах на тоя му се видяха *****  Joy

И пикника беше егати глупостта - кой уважаващ себе си бизнесмен ще отиде на мръсна полянка с любовницата, хехе  Laughing
Пък секса на прозореца  hahaha
Да го бяха направили по-достоверно.

# 140
  • Стара Загора
Цитат
Може и пък да участваме Laughing но не като "герои"

Ти викай пази Боже да не ти идва на главата, пък останалото...................... Rolling Eyes

# 141
  • гр. Пловдив
Всеки има право на мнение. А дали само ние лапаме мухите...  Laughing

# 142
Що пък пази Боже...
и там заплати дават Peace

# 143
  • София /Абсурдистан
А откъде е информацията, че първите епизоди са с актьори? (простете, ако е коментирано по-напред)
Ами аз познавам мацката. Нито се казва така, нито е бременна, нито е филолог, нито пък е омъжена в момента Mr. Green
Slav4e_Av4e  напъни се да си спомниш къде си я виждала, всички са я виждали, само прическата е друга. Аз преди мислех, че ще им скрият лицата. Егати постановката, умрях си от смях Mr. Green

Супер ми е позната,честно.Даже казах на майка -Абе тая не ти ли е позната,тя не ми обърна внимание,а мен ме хвана срам да казвам тука,че вече ще ме помисляте за луда.Един жокер няма да е зле. Mr. Green
Айде давам ти жокер на лични  Mr. Green

# 144
# 145

Айде давам ти жокер на лични  Mr. Green

Искам и аз, че спорим с мъжо. Аз му казах че е нагласено, той не..
Иначе аз си мисля, че Елеонора е актриса в театъра, но само си мисля Embarassed

# 146
  • София /Абсурдистан

Топло Peace
Ама не е точно в театъра ...
 Mr. Green

# 147
Момичета, разбихте ми фантазиите, точно цъках тук, как може без лекар, тази бременна жена и това какъв стрес е.....и изчетох тук писаното и като най-голямата риба се чудя как лапам мухите. Леле как се вързах, че и мъжа ми и двамата цъкаме тук....а то......божееееееее и се е знаело, че е игра, много гадно....но пък ако беше истина, простоооооооо Outta Joint

# 148
Някъде в нета могат ли да се изтеглят предаванията?

# 149
Някъде в нета могат ли да се изтеглят предаванията?
   и мен ме интересува , че го изпуснах  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт