Споделете мнения за Д-р С.Славчев АГ-окръжна болница Варна

• 175 252
  • 810
  •   1
Отговори
# 405
Мамчета шампоана, олиото и пелените може таткото да ви ги донесе след като ви настанят в стаята. На мен ми ги поискаха чак на третия ден и ако знаех щях да не ги взимам с мен за да си намаля багажа  Peace

elita82 изчисти си пощенската кутия за да мога да ти отговоря и направо питай, каквото те интерисува   Hug

# 406
Мамчета шампоана, олиото и пелените може таткото да ви ги донесе след като ви настанят в стаята. На мен ми ги поискаха чак на третия ден и ако знаех щях да не ги взимам с мен за да си намаля багажа  Peace

а по какъв начин ражда и колко дни стоя, след като са ти ги поискали чак на 3 ден

# 407
  • Някъде там
Ами mimei те не ползват твоите пелени и шампоан затова може и на третия ден да ги занесеш Simple Smile.

# 408
Моите ги взеха още на първия ден.А на другото момиче деня в който я изписаха.А на друго не и ги взеха Flutter

# 409
а по какъв начин ражда и колко дни стоя, след като са ти ги поискали чак на 3 ден
Нормално. 4 дена, а на петия на обяд ни изписаха.

Моите ги взеха още на първия ден.
Да, аз затова казвам като ви настанят по стаите някой да ви ги донесе.

# 410
  • Някъде там
Kisa 05 писах ти на лични ще чакам отговор newsm10

# 411
оффф, преди години от АГ ме изписаха на 3 ден - нормално раждане. Сега ако не е д-р Славчев, изобщо няма да се замислям, ама... Оставам с впечатление, че в ОБ ги задържат повечко, за това за онова.

# 412
  • Варна
Изключително доволна и благодарна  съм на  д-р Славчев и на Соня Simple Smile Август месец ми направи лапароскопия, а сега очаквам второто си дете Simple Smile Голям професионалист, отдаден изцяло на работата си. Желая им много професионални и лични успехи Simple Smile

# 413
  • Варна
Целувам ръце на този доктор благодарение на него изкарах най прекрасната си бременност такова спокойствие ми вдъхваше този човек за нищо не се тревожех доверих му се изцяло и съм много доволна всеки преглед при него беше удоволствие Simple Smile) позна и кг. на бебо и дата на термин   bouquet

# 414
  • Варна
Момичета,
каква е цената на ранния скрининг при д-р Славчев? Забравих да попитам, когато ме записваха, а ми е неудобно да звъня по телефона за това Rolling Eyes

# 415
Момичета,
каква е цената на ранния скрининг при д-р Славчев? Забравих да попитам, когато ме записваха, а ми е неудобно да звъня по телефона за това Rolling Eyes

50 лв, после по 30 лв.

# 416
  • Варна
Благодаря Hug

# 417
Да, точно такива са цените, каквито ги е написала Мис Грейтест, само да добавя - Месечинка, носи си флашка, за да могат да ти запишат клипчетата от прегледа.

# 418
а през коя част на деня има най-малко чакащи при доктора?

# 419
а през коя част на деня има най-малко чакащи при доктора?
здравей, според мен по всяко време има мнооого чакащи

Общи условия

Активация на акаунт