Споделете мнения за Д-р С.Славчев АГ-окръжна болница Варна

• 175 245
  • 810
  •   1
Отговори
# 435
КрИсАнКа, благодаря ти!
Месечинка виторога, в най-добрите ръце си! надявам се след време да потвърдиш думите ми от предния пост. Кога почива - и аз не зная. Лека бременност и раждане ти пожелавам!

# 436
наистина Славчев е от най-добрите в града,нека все така да радва майки и татковци

# 437
  • Някъде там
Искам да изкажа сърдечни благодарности към Д-р Славчев за това, че беше неотлъчно до мен в продължение на 8 часа в деня (нощта) на раждането на сина ни Ивайло! Работния му ден се оказа доста по-дълъг, отколкото е предполагал.
Благодаря ти много, Докторе!
А по-скорострелно възстановяване не съм си и представяла, че може да съществува (раждах нормално). Имам база за сравнение от преди 12 години. На следващия ден още бях като нова. Никакви проблеми с шевове, сядане, вървене т. н. Тези, които са били шити след нормално раждане знаят за какво става въпрос...
Аз и лично го казах на Д-р Славчев, но искам всички  да разберете отношението ми към това, което доктора прави.
Още веднъж БЛАГОДАРЯ!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Честито бебче да ви е живо и здраво  bouquet

# 438
Честито бебче,Аddict!Дай боже при всички ни да е така!
Мамчета ,дайте ми съвет...двоумя се за име...Аделина или Йоана Simple Smile

# 439
Честито бебче,Аddict!Дай боже при всички ни да е така!
Мамчета ,дайте ми съвет...двоумя се за име...Аделина или Йоана Simple Smile
Здравей и двете имена са много различни. На мен ми допада Аделина, защото е по-малко срещано.

# 440
Tака е mimei...Виждам че имаш голямо момиченце...аз имам голямо момченце на 10 Simple Smileне помня с него така да съм се двоумила.

# 441
То не е тук мястото да обсъждаме имената ама и аз много се чудех м/у Моника и Даная.В крайна сметка като се роди и я погледнах реших че ще е Моника Flutter

# 442
Честно казано и аз мразя лиготиите и чуденето около имената,просто човек има нужда от неутрално мнение понякога...Вярно е и, че не тук е мястото ..сори Blush

# 443
Д-р Славчев е горд татко за втори път на малка кукла.
Да му е жива и здрава.

# 444
  • Варна
Еййй, прекрасна новина, да му е жива и здрава куклата и цялото семейство  bouquet

# 445
  • Варна
Да са му живи и здрави щерките ииии............да му мисли ще купува пушка и той Joy
Много щастие на цялото семейство и всичко най-добро им пожелавам!

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 08:37 от mucata

# 446
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
да са му живи и здрави и много да го радват

# 447
Да са живи и здрави цялото семейство! Нека малката принцеса расте здрава и засмяна, а  гордия татко да продължава все така да помага на всички нас и да се СЛАВИ името му, както до сега!   bouquet

# 448
Много здраве и щастие на д-р Славчев и неговото семейство
  bouquet  bouquet  bouquet

# 449
Момичета, някой знае ли дали днес докторът е на работа? Опитвам се цял ден да се свържа с него по телефона, но без резултат Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт