Споделете мнения за Д-р С.Славчев АГ-окръжна болница Варна

• 175 167
  • 810
  •   1
Отговори
# 570
  • варна
и аз нещо не разбрах целта, но си помиаслих че проблема  е в мен Sad

# 571
Здравейте!
 Съвсем скоро, въпрос на дни очаквам първата си рожба и съм много доволна от отношението и вниманието на д-р Славчев и Соня... Не считам, че съм сбъркала в избора си на наблюдаващ бременността ми лекар... Досега забележки нямам;)
Колкото до темата за избор на екип и лекар за раждането не бих посочвала такива. Смятам, че дори в ръцете на "най- добрите" (според мен) винаги може нещо да се случи, разминаващо се с моите очаквания.., до известна степен Божа работа. А колкото до лекарите не са богове да си гарантираме безаварийно раждане с избора на такива... Ако за някой е успокоение този избор да го направи, защото и спокойствието в този момент е най- важно. Но наблюдавайки мамите пред кабинета и обменяйки коментари ми се струват по- объркани точно тези, които още от 4 месец са се луднали да издирват "Своя екип" за Голямото събитие...
Колкото до заетостта на един лекар нелепо е да искам Цялото му внимание, защото съм го ИЗБРАЛА... Всички знаем естеството  и отговорността на тази професия, няма как да е на 100 места едновременно и на 100% ефективен денонощно.
Всичко е въпрос на личен избор!
На бъдещите мами и на себе си желая лека бременност и раждане и по- малко тревоги, голяма част от тях може да си ги спестите. Wink Нека вярваме повече в себе си, че ще се справим с това да дарим живот Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 572
Мила, petinka05 споделям изцяло мнението ти и ти пожелавам много късмет, леко раждане на живо и здраво бебче!!!))) и да получиш необходимото внимание. Ти го заслужаваш!!!
Както и всяко едно мами отиващо да ражда!

Колкото до мамите които не са ме разбрали.
Аз просто не бих избрала човек, на който НЕ МОГА да разчитам.
Момичета, нали затова е нашия ЛИЧЕН ИЗБОР!
Какво означава много зает работи тук и тук и тук....
ще ви прехърли на някой друг навярна по малко зает....
Ако сте съгласни при тези условия - доктори дежурни за всеки случай на разположение
все ще се намерят.

# 573
krassi05 Извини ме , но много отгоре отгоре ги говориш нещата , дай примери и факти , а не чешене на езика с глупости като " Аз искам да разчитам той да е на разположение " Ами хубаво де , като си избираш лекар той със сигурност ще е на разположение , ако ти откаже или те прехвърли на друг явно е сметнал че нещата при теб ще бъдат повече от нормални и може да те изроди дори и студент дето се вика, за какво ти е АГ специалист дето вади матки с извинениеее за едно раждане, даже бих казала че ако такъв лекар е на моето раждане по-скоро бих се притеснила че нещо не е наред я с мен я с бебока (да чукам на дърво), не ви разбирам че го оплю и като мъж , ти да не си жена му че да казваш той ако е такъв и такъв .... ми може и жена му да е заета и така да са решили да живеят , айде моля ви се селски работи в 21 век. Ти не седна и не написа " Той постъпи еди как с мен " ами ти седна и почна да правиш предположения на базата заетостта на доктора, айде малко уважение , щото и на мене така ако ми кажеш ще те прехвърля на друг доктор..... понякога искате прекалено много внимание което явно не получавате у дома и го избивате навън.С уважение

# 574
krassi05- 1. Доктора Е добър и внимателен !
2. Относно това дали е бил или на раждането на второто си дете, хич не смятам , че може тук да го обсъждате, като го писах някъде из постовете , беше просто , за да се уверите, че е зает, и когато трябва е там където трябва и с когото трябва, повярвайте ми, жена му беше поверена в ръцете на негов колега, и така е редно, не може сам да я изражда естествено (вече знам , че съм сбъркала като споделих това с вас)виждам , че има доста злонамереност!
3.Да, д-р Славчев е колегиален , за жалост днес такава колегиалност е рядкост, даже на изчезване!
4.Когато някоя жена избере доктор Славчев (което означава , че примерно от ІІ я триместър той знае , че тя ще ражда при него) ТОЙ Е ТАМ, в това са се убедили всички , които са раждали при него!
5.Много е важно да раждате там където искате и при когото искате, д-р Славчев работи в ЕКИП и с Гинекология и с Родилно, кого мислите, че викат за спешни операции в родилно, когато е на разположение, което се случва доста често?
6.Д-р Свраков, д-р Капка Атанасова и всички останали 300 и не знам колко точно АГ специалисти няма да ги коментирам, защото не ми е работа(не че няма какво да се каже за всеки)!
7. Права си само за това :"Та накрая мога само да кажа: Никой не може да ни гарантира безпроблемно,бързо, лесно,безболезнено раждане
-всичко е божа работа, НО ИЗБОРЪТ на лекар е ЛИЧЕН ИЗБОР, помогни си сам, за да ти помогне и господ-както са казали!"

# 575
Доктора е повече от колегиален, пример сме аз и съпругът ми! Страхотно отношение, но се убеждавам, че не е само към мен, като съпруга на колега - поне 4 мои приятелки му бяха пациентки, една не каза лоша дума - точно обратното! Всички са МНОГО доволни! В днешно време такова отношение е рядкост.
Какво значи не може да се разчита?! Доктора си прекъсна отпуската да дойде да ме отреже, после всеки ден идва, един ден не дойде - уговорката беше да му звънна! Е не му звъннах, обаче той ми звънна! Беше се притеснил! Ако на това не се вика ангажираност и отношение, не знам за някои хора какво е - може би очакват доктора лично да го дундурка, но някак последното вече не е редно!
Почвам и аз да се дразня и изнервям, аман от "принцеси" - защото я да те подмятат 7-8 години от кабинет на кабинет и да си плащаш всеки УЗ да видим дали така ще говорят...
О, да и моя мъж може да заклеймите - как не го е срам и той не беше на раждането ми! Няма нормален лекар, който да се навие да е на израждането на жена си, дори и да не е зает! С влизането на всеки външен човек риска от инфекции се увеличава, притеснява колегите си, които се чувстват като на изпит... абе пречи! И как не се срамувате да обсъждате личните отношения между хората не знам! Що за първичен индивид трябва да си... и ясно - без личен живот!
Яд ме е, че не е като в  цял свят - с месеци да не може да се добереш до специалист! Тогава ще се научите да уважавате труда на тези, които спасяват живота Ви и този на децата Ви!

Сонче, мила - и теб и доктора много си ви обичам! Благодаря ти и на теб, и на него! Сега се грижите за най-добрата ми приятелка и пак Ви благодаря! Страхотни сте ми!

Колкото за раждането с или без екип, аз не бих родила без избор на екип! Само като си сметнете по 20-30 лв., които спестявате всеки път от УЗ (касата поема само 2 за цялата бременност), а Славчев е единствения, които не взема пари за това - ми ето ви за избор на екип! Пък и не го разбирам това може за сандалки и парцалки, а за сигурността при раждане не...
Може да са всички страхотни специалист, но аз си исках Славчев, защото ако има усложнения знам, че ще е адекватен - не е без значение, кой изражда специализант или доктора...

# 576
Доктора е повече от колегиален, пример сме аз и съпругът ми! Страхотно отношение, но се убеждавам, че не е само към мен, като съпруга на колега - поне 4 мои приятелки му бяха пациентки, една не каза лоша дума - точно обратното! Всички са МНОГО доволни! В днешно време такова отношение е рядкост.
Какво значи не може да се разчита?! Доктора си прекъсна отпуската да дойде да ме отреже, после всеки ден идва, един ден не дойде - уговорката беше да му звънна! Е не му звъннах, обаче той ми звънна! Беше се притеснил! Ако на това не се вика ангажираност и отношение, не знам за някои хора какво е - може би очакват доктора лично да го дундурка, но някак последното вече не е редно!
Почвам и аз да се дразня и изнервям, аман от "принцеси" - защото я да те подмятат 7-8 години от кабинет на кабинет и да си плащаш всеки УЗ да видим дали така ще говорят...
О, да и моя мъж може да заклеймите - как не го е срам и той не беше на раждането ми! Няма нормален лекар, който да се навие да е на израждането на жена си, дори и да не е зает! С влизането на всеки външен човек риска от инфекции се увеличава, притеснява колегите си, които се чувстват като на изпит... абе пречи! И как не се срамувате да обсъждате личните отношения между хората не знам! Що за първичен индивид трябва да си... и ясно - без личен живот!
Яд ме е, че не е като в  цял свят - с месеци да не може да се добереш до специалист! Тогава ще се научите да уважавате труда на тези, които спасяват живота Ви и този на децата Ви!

Сонче, мила - и теб и доктора много си ви обичам! Благодаря ти и на теб, и на него! Сега се грижите за най-добрата ми приятелка и пак Ви благодаря! Страхотни сте ми!

Колкото за раждането с или без екип, аз не бих родила без избор на екип! Само като си сметнете по 20-30 лв., които спестявате всеки път от УЗ (касата поема само 2 за цялата бременност), а Славчев е единствения, които не взема пари за това - ми ето ви за избор на екип! Пък и не го разбирам това може за сандалки и парцалки, а за сигурността при раждане не...
Може да са всички страхотни специалист, но аз си исках Славчев, защото ако има усложнения знам, че ще е адекватен - не е без значение, кой изражда специализант или доктора...

smile3501 smile3501 smile3501   bouquet
Страхотно изказване. Мисля, по същия начин като теб... Прегръдки и благодарности отново, защото те никога не са достатъчки за д-р Славчев и Соничка. Добре, че бях в техните ръце през тези 9 месеца и на 30.04.

# 577
Знаете ли, малко грубо ще прозвучи ама ми омръзна да чета злобни постове, нападки и т.н. едни обвиняват, други защитават..... Айде който има проблем с доктора да отиде и да си говорят, то така много лесно да го нападате в гръб, а ако ще споделяте неща нека са обективни и преживени! Сега някой ще каже като не ти се чете - не чети! Да ама не, нека бъдем възпитани и толерантни всички сме хора.   bouquet 

# 578
Кратунка може би и мен визираш като казваш, че някои искат доктора да ги дундурка.
Аз исках:
1.   Доктора да си вдигне телефона навреме и да каже – „да ще дойда” или „днес за съжаление нямам възможност”. Да звъниш на един доктор, с който имаш уговорка за раждане от 5 до 9 часа непрестанно и той да ти върне обаждане в 09:50 (след 5 часа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)  е меко казано БЕЗОТГОВОРНО. За това време можеше и да съм родила без даже той да разбере.
2.   Да не беше излъгал, когато по-късно в разговор с моя мъж (В ДЕНЯ НА РАЖДАНЕТО) обеща, че може да разчитаме на него. Прехвърлянето на дежурен лекар за мен не е СЪЩОТО.
На това ли викаш дундуркане?

Относно това, което написах, че доктора не се е интересувал от състоянието ми след раждането - да, това беше факт и го споделих, защото противоречеше на десетките постове в тази тема, които говорят друго.

Много мнооооооого добре си го казала:
„Колкото за раждането с или без екип, аз не бих родила без избор на екип! Само като си сметнете по 20-30 лв., които спестявате всеки път от УЗ (касата поема само 2 за цялата бременност), а Славчев е единствения, които не взема пари за това - ми ето ви за избор на екип! Пък и не го разбирам това може за сандалки и парцалки, а за сигурността при раждане не...

И аз НЕ ИСКАХ ДА РАЖДАМ ПРИ ДЕЖУРНИТЕ ЛЕКАРИ. За мен, както и за теб беше важно да ИЗБЕРА своя лекар.  Ако знаех, че доктора е толкова зает и не може да поема всички раждания просто нямаше да си направя уговорка с него, колкото и добър да е той.
Трудно ще ме разберете. Когато четете нещата по форумите е едно. Когато ти изтекат водите и тръгнеш да раждаш нещата изглеждат по друг начин!!!

# 579
Знаете ли, малко грубо ще прозвучи ама ми омръзна да чета злобни постове, нападки и т.н. едни обвиняват, други защитават..... Айде който има проблем с доктора да отиде и да си говорят, то така много лесно да го нападате в гръб, а ако ще споделяте неща нека са обективни и преживени! Сега някой ще каже като не ти се чете - не чети! Да ама не, нека бъдем възпитани и толерантни всички сме хора.   bouquet 
Браво Добинко, ако е имало проблем, защо не се върнахте в кабинета и не споделихте с доктора, не си поговорихте защо така се е получило, виждам , че Неви888 е преживяла много, но редно беше да говори с него. Каквото и да е станало, само той може да даде отговор на въпросите й. Живеем във време , когато можете да избирате при кого да раждате, ние нямахме тази възможност, но родихме, отгледаждаме децата си и не роптаем. Кратунка не визира никого най-вероятно и на нея и писна да чете нападки, особено когато е доволна , така е . Както казах, винаги ще има доволни и недоволни, с повече претенции и непретенциозни майки. Истината е , че никой не се съобразява с нас, всички искат да бъдат прегледани, обгрижени, ако закъснеем малко - нападки...има дни , в които почти не спим, тежки дни, но вие идвате в петък и искате да сме на линия, да отговорим на въпросите, да ви обслужим - и го правим, но все пак сме хора. Нашата женска консултация е на много добро ниво (имам база за сравнение). 5 % недоволни на фона на останалите 95 % не е успокоение , но е добре , трябва да е така. След всичко прочетено в постовете се замислям дали да не променя малко реда в кабинета, доктора и без това е много зает. И понеже имам тази възможност, всички бъдещи бременни вече ще трябва да минават първо през мен, за да няма после недоволни.

# 580
Мисля,че дискусията изпростя. Да-всеки има право на мнение,но това да обсъждаме дали доктора е присъствал на  раждането на собственото си дете е прекалено Thinking Кои сме ние,та да го съдим? #Cussing out Това си е негова работа и засяга единствено доктора и семейството му.
Относно това кой е доволен и кой не...хора хиляди,мнения още толкова. Да не забравяме,че всички сме хора и никой не е безгрешен. И мили дами, ако искате добро отношение-заслужете си го. Ще го получите със сигурност. Но не може да се държите така сякаш всички са ви длъжни,защото не са. За доктора всички са равни,но не може само да искаме. Ние също трябва да даваме. Това е лично мое мнение и не ангажирам никого с него.

# 581
  • варна
предлагам НОВА ТЕМА за "Споделете мнения за Д-р С.Славчев АГ-окръжна болница Варна "
Дори и много грубо да ви прозвучи и на мен ми омръзна да чета как докрора  не пресъствал на раждането на дете си.. (те да се оправят...семейни неща) Как няква майка недоволна от него. Пак старата тема на нов глас. Не че трябва да има само добри коментари, ама дайте поне нещо по различно от това.... или по скоро  няма какво ха ха Simple Smile))

# 582
Трудно ще ме разберете. Когато четете нещата по форумите е едно. Когато ти изтекат водите и тръгнеш да раждаш нещата изглеждат по друг начин!!!

Много добре те разбирам Nevi888, както и сигурно всички вече родили мамчета, минали по този път с изтекли води и на път за болницата.
Лично аз обаче не мога да разпозная д-р Славчев в твоите постове, както и тези на съпруга ти. Негова пациентка съм от малко повече от 2 години, бременността си следих при него, родих при него, сега също го посещавам за профилактични прегледи. По назад в темата съм споделила положителното си мнение за работата му относно консултациите и раждането.
Чак пък толкова различен да е надали. Какво недоразумение се получило при вас при раждането не знам, неговата версия липсва, а и не ми е нужна.  В афект или не квалификациите, с които го  определяте са просто недопустими.  Доколкото разбирам  консултациите ти също са били при него и както се усеща от  поста  на съпруга ти не сте особено доволни, защо тогава сте решили той да бъде и на раждането.

Кратунка е много права в изказването си по-горе.

# 583
Новата тема няма да промени мнението на никой Wink

# 584
Мисля,че дискусията изпростя. Да-всеки има право на мнение,но това да обсъждаме дали доктора е присъствал на  раждането на собственото си дете е прекалено Thinking Кои сме ние,та да го съдим? #Cussing out Това си е негова работа и засяга единствено доктора и семейството му.
Относно това кой е доволен и кой не...хора хиляди,мнения още толкова. Да не забравяме,че всички сме хора и никой не е безгрешен. И мили дами, ако искате добро отношение-заслужете си го. Ще го получите със сигурност. Но не може да се държите така сякаш всички са ви длъжни,защото не са. За доктора всички са равни,но не може само да искаме. Ние също трябва да даваме. Това е лично мое мнение и не ангажирам никого с него.

Напълно подкрепям това мнение.   202uu

Общи условия

Активация на акаунт