Споделете мнения за Д-р С.Славчев АГ-окръжна болница Варна

• 175 133
  • 810
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви момичета. Кой беше тоя човек идея си нямам. Thinking Знам само, че отидох на частен кабинет и си платих 30лв, благодарение на неговата грешна информация.

И явно като кажа, че Д-р Славчев вече не е отпуск понеже звъннах, никоя от вас няма да впечатля с тази информация.  Crazy

Според мен най-сигурна информация и час ще си получиш от Соня.
На регистратурата в мед. център съм звъняла само в началото, преди да ме вземе д-ра на ЖК. Оттам насетне винаги притеснявам Сончето.

# 661
Здравейте,момичета!
Имам записан час при д-р Славчев,но се налага да го отменя,
а нямам телефон на момичето,което записва.
Може ли да ми дадете телефон?
Благодаря!

# 662
  • варна
0878 98 77 25

# 663
Здравейте момичета, на линия сме  с доктор Славчев, моят телефон вече работи (имаше технически проблем, тези модерни телефони, понякога откачат) отстранен е , относно това , че мъжки глас е отговорил , че доктор Славчев го няма....какво да кажа , нямам думи, голяма завист, голямо чудо, но затова съм дала мобилен телефон за записване, даже на регистратура нямам доверие за записване на часове, по същата причина. Хората трудно преглъщат успеха на другите, а не се замислят колко труд стои зад този така наречен успех. Относно чакането пред кабинета , в последните два три месеца мисля , че е овладяно прекаленото висене на наистина неудобните пейки. Часовете се затлачват понякога, ако има раждане, или друг проблем, но внимаваме общо взето гледаме да става по-рядко. Искам да споделя , че в понеделник и четвъртък след обяд работя с ортопед и ми е трудно да отговарям на телефон или да ви обърна внимание, така че не ми се сърдете просто го имайте в предвид през тези два следобеда. В останалите дни просто бъдете по-настоятелни , защото наистина обслужвам целия център и е малко претоварено.

# 664
А бе Сон4е,време за едно кафе остава ли? Joy
Жалаем ви много здрави и много бебета.
Скоро аз 4акам  с 3 да се увели4и нашата фамилия:))))

# 665
От колко време чаках и аз да споделя за моето раждане при Д-р Славчев.
На 16.10 се роди по нормален начин прекрасната ми дъщеричка. Беше наистина тежко раждане, но доктора се погрижи отлично за нас. Даваше ми кураж по време на контракциите (които бяха наистина страшно болезнени вследствие на системата с окцитоцин), както и при самото раждане.
Благодаря на акушерката, която му асистираше. Имах доверие и на двамата, и това ми помогна да остана спокойна през абсолютно цялото време.

# 666
Имам въпросче.
След седмици ми предстои следродилен преглед при д-р Славчев.
Може ли някоя мама да сподели какво представлява самият преглед? Simple Smile

# 667
След родилния преглед е като обичайния преглед,първо те гледа на видеозона и после на магарето ,общо взето гледа как се възстановяваш   Wink ми това е не е страшно,а и знаеш,че доктора е много внимателен така,че не се притеснявай. Wink

# 668
След родилния преглед е като обичайния преглед,първо те гледа на видеозона и после на магарето ,общо взето гледа как се възстановяваш   Wink ми това е не е страшно,а и знаеш,че доктора е много внимателен така,че не се притеснявай. Wink

Очаквах да е това, но да си попитам за всеки случай Wink
Че доктора е внимателен наистина е така. В това се уверих, след като бях проверявана за разкритие и от друг лекар и наистина беше доста неприятно...

Благодаря за включването   bouquet

# 669
Здравйте, аз съм още млада за майка (18г.), но искам да попитам , ако съм за по кратък преглед, нужно ли е записване на час? Знам,че трябва да си взема направление от л.лекар, днес отивам да го взема и не знаех при кого да отида след това за преглед. Мислих си за Курортна поликлиника,но след доста негативни коментари за лекарката там се отказах напълно. Та въпроса ми е, ако не съм бъдеща майка и даже нямам и помисли все още за такива начинания, др.Славчев ще може ли да ме приеме? И ако съм без час../ защото разбрах,че работи петък, а не знам от днес за днес час записва ли се? / ще ме приеме ли? Става дума за кратка консултация.
Извинете ме за невежеството, но доста се пообърках..  Embarassed

# 670
Здравйте, аз съм още млада за майка (18г.), но искам да попитам , ако съм за по кратък преглед, нужно ли е записване на час? Знам,че трябва да си взема направление от л.лекар, днес отивам да го взема и не знаех при кого да отида след това за преглед. Мислих си за Курортна поликлиника,но след доста негативни коментари за лекарката там се отказах напълно. Та въпроса ми е, ако не съм бъдеща майка и даже нямам и помисли все още за такива начинания, др.Славчев ще може ли да ме приеме? И ако съм без час../ защото разбрах,че работи петък, а не знам от днес за днес час записва ли се? / ще ме приеме ли? Става дума за кратка консултация.

ХУбаво е да си запишеш час, че има много бъдещи мамчета със записан час и графика на доктора по принцип е натоварен. Иначе не се знае, колко ще чакаш...
Някъде по-нагоре е записан номера на Соня. Звънни и тя ще ти даде час Simple Smile

# 671
  • Варна
mirca1,
док няма да те върне, но наистина не се знае колко ще чакаш пред кабинета, винаги е много натоварено.
Аз пък си пропуснах прегледа след раждането и се чудя сега кога да ида на профилактичен преглед - след 6-тия месец или може и по-скоро Confused Че с тези направления хич не ми се занимава, моята лекарка все няма, да не си изгърмя патроните напразно.

# 672
Месечинка виторога , 6 месеца след раждането не се ли ходи за вземане на цитонамазка? Може тогава да комбинираш 2-та прегледа, не мисля, че ще е проблем Simple Smile

# 673
  • Варна
И аз имам някакъв такъв спомен. Ще изчакам тогава yes

# 674
  • Varna, Bulgaria

Най-добре е да си запишеш час при Соня, но незнам кога ще успееш да се вредиш от нас бременните  Simple Smile
Иначе докторът преглежда и в събота.

Общи условия

Активация на акаунт