Споделете мнения за Д-р С.Славчев АГ-окръжна болница Варна

• 175 200
  • 810
  •   1
Отговори
# 525
Всъщност сега се сетих за едно майче, което се прехвърли при нас в последните месец-два от бременността, и знаете ли какво , оказа се че през първите месеци е виждала лекаря/ката си само веднъж, от там нататък само с акушерката се е срещала. За жалост не е единствената...да не говорим за изследвания , консулти с други специалисти, на които ви пращам аз , без да гледам лимити и стандарти отпускани от Здравна каса, докато кихнете  и ви пращам на специалист(има разбира се и много сложни случаи , бременни с диабет или бъбречни заболявания, кардио проблеми и т.н)Защо го правя , за слава сигурно Simple Smile, просто искам да сте гледани добре, да ни ви липсва нищо.Наскоро имахме случаи на едно мамче с много тежка хидронефроза, което беше буквално изритано от АГ - като в епикризата й пишеше , че е в цветущо здраве, а тя милата едва се добра до моя кабинет. След това няма да се впускам в подробности доктор Славчев с колко лекари се скара в буквалния смисъл на думата , докато не уреди да я приемат за болнично лечение. И това е , защото той нехае за бременните така ли?! Описвам единични случаи , но те хич не са единични и става все по-тежко, така че ...наистина няма какво да добавя повече. Радвайте се на дечицата си , късмет на всички бъдещи майки.

# 526
  • Варна
Доктор Славчев не е единствен и незаменим, той просто е неповторим Simple Smile
smile3501

# 527
Meg_, невероятен малък мъж имаш Simple Smile, фотосесията много ми хареса, голям сладур, още една година и ...трябва му сестирчка Simple Smile

# 528
  • Някъде там
 newsm20 За Соничка и др Славчев.

# 529
  • варна
оффф писна ми вече... от начало малко се стреснах, защото и аз мисля да родя при него. Ако има желание и свободно време за мен разбирасе.  Не съм си променила мнението, не мисля и да го променям. Та мисля че и от двете страни си има по - малка вина. Кой кво разбрал, кво не разбрал, кво  го епредизвикал да каже... луда работа... Сега като прочетох  пак коментара на БЕСЕН ...стана ми малко смешно на това цитирам: Не му вярвайте..освен многото безплатни прегледи на ехографа и часовете минали в чакане пред кабинета този изр.д не струва за нищо....пълен лъжец, просто не знам как може да се сравнява с д-р Георгиев...за Окръжна да не говорим. Няма много да се впускам в подробности но след като 9 месеца ходих при него на ЖК и той се правеше на сърдит и обиден ако исках да родя в друга болница, накрая и след като нямах избор и бях решила той да ме изражда, ме приеха в Окръжна болница с изтекли води и без родилна дейност...след 7-8 обаждания, то нещото  наречено Славчев , накрая си вдигна телефона и типичен и неразбираем стил обясни че .."нямало проблеми то там в Окръжна имало много специалисти и всичко ще е наред.." Е да АМА НЕ Е НАРЕД... след като два пъти ми каза че ще дойде за раждането той просто НЕ ДОЙДЕ...Много се възгордя ли, помисли се много велик ли не знам...но във най-важния момент го нямаше...след като девет месеца репетирахме "избор на екип" ли да изберем  или "избор на лекар"...накрая нищо...изро.да дори не се появи...и след супер тежкото раждане със секцио дори не попита  как е родилката и/или бебето... Пълен селянин...не знам от кое село се появи най-добре да се връща там...МАМИ ИМАЙТЕ ЕДНО НА УМ...нещото наричащо се доктор Славчев може просто да не присъства в най-важния момент за Вас!
 Та.... това е от мъжа Жена му казеа така пак цитирам:Здравейте момичета! И аз бих игнорнала с лека ръка поста на Besen, ако той не беше на моя мъж.   Може да има някакво логично обяснение.
 Никога не съм чакала дълго време пред кабинета, пък и ще чакам ако се налага...за никъде не бързам, може някой мами да се мъчи. понякога е бил сериозен, но не съм си мислела че ми е сърдит.
Еи тва е много гадно  „е точно сега ли трябваше да ти изтекат водите, имам работа с едни студенти, ще гледам да дойда, но недей да казваш да пишат моето име по документите”. УЖАС. Дали найстина го е казал, или си го е помислил на глас не знам, но си е гадничко.  Пък и зависи как го е казал разбирасе, от яд че е зает най - вероятно и не може да дойде. А не в другият смисъл както го  прочетох. Дали е дошъл или не е дошъл да ме види като е обещал след като съм родила, много важно, щото той не ме е израждал. Не мога да очаквам от един непознат да ми идва на свиждане и да ми звани по тел. да ме пита как съм нали. Ценя това че ми е казал, че няма да може да ме изроди, да ме препрати при друг лекар. Внимание искам само от този който ме изражда, защото все пак си плащам нали? Не си мислете че защитавам доктора или родилката. Просто казвам тва което мисля.

# 530
  • Варна
Meg_, невероятен малък мъж имаш Simple Smile, фотосесията много ми хареса, голям сладур, още една година и ...трябва му сестирчка Simple Smile
Благодаря ти Сонче  Hug ,а за сестричка....той младежа ни е като за две ,ще ми трябва повече от година,че да се навия за още едно  Laughing

П.С. Относно разгорещената тема:Мами не мислите ли ,че искате прекалено много понякога,то човек като ви подаде пръстче ...и хоп отгризвате ръката...Да стои до леглото Ви в родилното и да ви помага за бебоците не искате ли  Wink ?(нищо лично)

# 531
Благодаря ЕЛИ, МЕГИ и на всички други момичета, които са били при нас!В дългите месеци на очакване, свиквам с вас, когато дойдете да ви пиша 45 дневния болничен преди раждане, ми е мъчно, знам че чаканият момент наближава и ще ви виждам все по-рядко. С някои от вас ни свързва истинско приятелство, страдам заедно с вас, радвам се с вас, на някои се карам , други съветвам , изобщо сте ми като семейство . Колежките ми се смеят, какво толкоз съм се прехласвала по бременните, какво толкоз съм ги дундуркала, ами ...нямам отговор. Харесвам си работата , която ме свързва с вас. Искам да се чувствате добре, е и аз понякога съм изнервена(работата ми хич не е малко)не ми обръщайте внимание. Всички знаете, че като потърсите доктора и той не ви вдигне може да се обадите на мен веднага, ще направя всичко възможно да помогна. Мамчета са ми звънели и късно, и много късно и много рано сутрин, няма проблем, щом звънят , значи имат нужда. Вече знам , като ми звънне някой в нужда точно колко минути ми трябват да стигна от Аксаково до Варна по най-бързия начин Simple Smile Същото е и с доктора. Работа в екип. Екип се прави трудно. Доверието е в основата, а то е най-трудната част. Преди три години (на 17-07-2012)стават точно три години , в Медицинския ни Център, петъците бяха пусти, сега е оживено, пълно с красиви бременни жени Simple Smile, всяка от вас е един малък свят, пълен с въпроси и загадки. Хубавото е , че вече чувам - и други гинеколози се опитват да правят това, което правим ние, липсва им една важна съставка , никога няма да кажа точната рецепта Simple SmileОбичам ви, не вярвах , че мога да обичам толкова много , но то се дължи и на вас, вие давате обич, а като дойдете след раждане с бебоците ...нямам думи да ви опиша , въпреки, че не показвам какво изпитвам, няма такова усещане, да си гледал как расте плода , месец след месец и накрая резултата Simple Smile невероятно е !

# 532
  • На брега на морето
От около 2 месеца съм пациентка на доктора, казвала съм вече колко съм доволна от него. Наскоро дори го притесних с няколко телефонни обаждания през отпуската му, и той беше готов да ми дава каквито и да е съвети.
Нито ме е питал къде ще раждам, нито при кого мисля да го правя. Това го казвам по повод на поста, че държал нда се ражда в Окръжна.
На доктора съм му разказвала, че се прехвърлих при него след като бях при друг доктор, от който лично аз не бях доволна. Така че винаги ще има доволни и недоволни.
Спазвайте добрия тон, най-малкото,  което е далеч не е възпитано да се говори по този начин.

# 533
Доктор Славчев не е единствен и незаменим, той просто е неповторим Simple Smile. Избора е Ваш , но и негов надявам се вече.
Сонче, Мария съм, родих на 30.04.. Отново едно голямо БЛАГОДАРЯ на теб и ДОКТОРА /с големи букви, защото той за мен е просто НЕПОВТОРИМ/. Hug
Благодаря Ви, че ме изтърпяхте през тези 9 месеца, а и след това...
А, пък няма да коментирам, колко пъти на ден идваше да ме види, след секциото и се чувахме по телефона...Единствено, съжалявам, че не мога да навия мъжа ми за трето дете, ако можех щях отново да съм при Вас, искате-не искате.  LaughingЕстественно и да раждаме заедно с любимия ми доктор, на който задавах страшно много въпроси по всяко време. С Вас, изкарах една страхотна бременност.
 За мен няма втори като Вас. newsm10

# 534
  • Варна
„е точно сега ли трябваше да ти изтекат водите, имам работа с едни студенти, ще гледам да дойда, но недей да казваш да пишат моето име по документите”. УЖАС. Дали найстина го е казал, или си го е помислил на глас не знам, но си е гадничко.  Пък и зависи как го е казал разбирасе, от яд че е зает най - вероятно и не може да дойде.
На мен ми звучи точно така - съжаление, че не може да отмени другия ангажимент, а не недоволство или досада, че момичето му е развалило комфорта като са му изтекли водите.
Всеки си има своя истина, за мен той е действително почти единствения лекар, на който имам пълно доверие, дано беб не тръгне да се ражда по-рано, че да се наложи ходене в АГ и дано док има желание и възможност да бъде с мен до края, бих се чувствала много, много по-спокойна. И най-вече Дай Боже всичко с нас и бебетата ни да е наред.

# 535
„е точно сега ли трябваше да ти изтекат водите, имам работа с едни студенти, ще гледам да дойда, но недей да казваш да пишат моето име по документите”. УЖАС. Дали найстина го е казал, или си го е помислил на глас не знам, но си е гадничко.  Пък и зависи как го е казал разбирасе, от яд че е зает най - вероятно и не може да дойде.
На мен ми звучи точно така - съжаление, че не може да отмени другия ангажимент, а не недоволство или досада, че момичето му е развалило комфорта като са му изтекли водите.
Всеки си има своя истина, за мен той е действително почти единствения лекар, на който имам пълно доверие, дано беб не тръгне да се ражда по-рано, че да се наложи ходене в АГ и дано док има желание и възможност да бъде с мен до края, бих се чувствала много, много по-спокойна. И най-вече Дай Боже всичко с нас и бебетата ни да е наред.
smile3501

# 536
  • варна
Не вярвам някой нормален човек, няй вече лекар да каже тия думи с досада. Мисля че града е малък и доктора знае, че ако изрече такива  думи с досада казани ще се разчуят   по - бързо, които няма да са добре дошли за неговият имидж.

# 537
Истината е, че много бързо се свиква на хубавото... я да ходеха някъде другаде на ЖК, дето не ги поглеждат и им се полагат точно два УЗ по каса, а всичко друго да си плащаха...

Иначе аз тайната на доктора я знам, тя е очевидна - Сончето Simple Smile))))

# 538
Сега ще споделя как ме спе4ели този доктор.
През 2005г претърпях тежка операция.Една варненска лекарка ми препоръ4а лапароскопия поради незабременаяване и ме прати при свой колега извън Варна.
Събудих се след 4 4аса със 17 шева.Прекарах две денонощия в реанимация и еже4асно наблюдение.
4 месеца по-късно ме нападат страшни болки ,като на дископатия + още екстри.Патката аз  отивам пак при същата докторка и тя ми казва ,4е нещо не е наред в малкия таз и  съм за болница.Предложи ми да отида в Окръжна,тъй като там били малко по-добре лакарите  в отношение.Не разбрах какво искаше да каже,но  и нямаше зна4ение.Звъннах на един доктор там,който познавах от преди и сега е едно от светилата на Варна.Той дойде да ме приеме и  ми каза ,4е таза е пълен с някаква те4ност.Ще се опитат да пунктират,но може да се наложи пак да се отвори корема.Каза ми го толкова спокойно,4е сякаш щяха да ми отворят дамската 4анта.
Настаниха ме в отделението  и казаха много много да не мърдам.То нямаше и как с тези болки.Звъннах на една приятелка, която работи в Бърза помощ.Тя ми каза,4е има колега ,който специализира в Геникология на Окръжна и ще ми го прати да ме види.Това бе д-р Слав4ев.Беше един такъв усмихнат,сякаш ми е приятел от години така ми заговори и  ми даде кураж,4е вси4ко ще е наред,а след това ще мога да си правя отново опити за бебе..........
Мина пункцията и.......ме викат на ехограф,който се намираше тогава през девет планини в десета.Нямаха в отделението такъв.Представете си.Това е техника  за работата им.Гледат ме доц....... и  доц..........  /с...../.Единият казва на другия ,4е нямам яй4ник все едно мен ме няма.А другия вика:"я виж ,май е там горе".Имах си два яй4ника.
След това запо4наха да ме навикват защо съм при тях в отделението ,а не при този ,който ме е оперирал.Казаха,4е и нищо не е станало на пункцията .Явно съсирек е заседнал на иглата и на другия ден пак да съм на линия,защото ве4е бях пила кафе.
Тръгнах си за стаята ,като  припикано мушкато.Поревах си .....
По-късно дойде д-р Слав4ев .Обясни МИ  вси4ко.Обеща ми ,4е на другия ден ще е с мен на пункцията.Така и бе.Излязох много трудно от упойка.Спомням си ,4е идваше през цялото време да види как съм и да ми обясни вси4ко ,когато съм в ясно съзнание.
Каза ми ,4е е натискал корема яко и са изкарали около 300мл стара кафява желирана кръв.Щяло е да стане голяма беля ,ако това 4удо се размърда.
Също така ясен спомен ми е и как го гледаха колегите му тогава.Съкаш искаха да му кажа,да не се ангажира с толкова внимание към пациентите си  и да ги има едва ли не като поредната .....
Спомням си и какво му пожелах на раздяла:
Дано един ден станеш един от най-добрите лекари на Варна.Дано никога не работиш само заради пустите пари.Дано си останеш истински 4овек и приятел.
Дано не ми се разсърди ,4е споделям тук този разказ.
Но,повярвайте ми.През годините и други тежки моменти съм имала в борбата си за дете.
За мен той ще има особено място  в сърцето и семейството ми.
Той е един от малкото лекари ,които не виждаха в мен банкомата.
Спирам ,4е стана леко роман4е  Laughing
Сон4е,кажи на доктора ,4е го оби4аме.Скоро ще му доведа два прохождащи  паяка да подредят кабинета  малко .  bouquet

# 539
Благодаря Ви момичета, Вали ще имаш възможност лично да му кажеш на доктора, че го обичаш, най-сетне ще видя он-лайн малките Simple Smile
Някой ден ще разкажа и аз как започна всичко Simple Smile, да се посмеем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт