Албена Вулева - гола пред Парламента! Ужас и безумие!

• 33 514
  • 337
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Преди или след раждането? Защото Вулева не е раждала още.
`Щот, ако е "преди", на мен трябва да ми платят. За "след"...  аз трябвада плащам. Laughing

# 151
NinoTino, дори на теб да не ти харесва, критериите са факт.

Не виждам нищо ужасно на тези снимки,една жена с нормален естествен бюст.Много от списващите тук надали са в по добра форма.Давайте вашите снимки по монокини за да преценим коя е по добрата. Laughing

Ние дори да не сме в по-добра форма, поне не го афишираме.

# 152
Давайте вашите снимки по монокини за да преценим коя е по добрата. Laughing
Ти...сериозно ли? За това се плаща, моме.  Whistling Смея да твърдя, че след 3 раждания изглеждам по-добре. Да не говорим за фейса.  Wink

# 153
  • Sofia
Не виждам нищо ужасно на тези снимки,една жена с нормален естествен бюст.Много от списващите тук надали са в по добра форма.Давайте вашите снимки по монокини за да преценим коя е по добрата. Laughing

Аман от компексарщина. Най открито заявявам, че моят бюст е естествен и след 7 месечно кърмене е на светлинни години от пъпките на Вулева.. Да си го показвам - ами няма, тъй като е много скъпо и не може да си го позволите.  Mr. Green

Аз ако съм сред читателите на плейбой, бих се почувствала прецакана, да си дам парите и да гледам ... "това"

# 154
Не мога да си представя дори и професор по ядрена физика да даде смислен отговор на риторичния въпрос "Какво мислите за мира".

Това ми напомня за "Мис Таен Агент" .... говори, говори жената...публиката мълчи....добавя накрая "...и световен мир" и всички пляскат като луди  Rolling Eyes

А колкото до А точка В точка, кой я е лъгал тая жена, че като си "джуни" (както казва баба ми) устните изглежда ....хммм...не знам каква точно и е идеята - по-добре? по- секси? ( ако допуснем, че е възможно по начало да изглежда добре или секси). Ами че на снимката с Велинова http://life.dir.bg/2008/08/14/gallery3289257_8.html има много по-добра усмивка. Трябва да призная, че това е единственото нещо, което ми хареса до някъде от вс. снимки.
Останалото просто отказвам да коментирам, съгласна съм с общото мнение и не искам да повтарям по-горни постове

# 155
Преди или след раждането? Защото Вулева не е раждала още.
`Щот, ако е "преди", на мен трябва да ми платят. За "след"...  аз трябвада плащам. Laughing
Раждането не е оправдание за отпусната фигура или други кусури, ама никак  Naughty Познавам достатъчно раждали жени, поддържани, на които определено не им личи, че са раждали!

А за малките гърди - достатъчно мъже харесват именно малки и достатъчно жени не се срамуват, че имат малък бюст!!!

# 156
  • София
И какво сега, след раждане е престъпление фигурата да е "отпусната или да има кусури" и има нужда от оправдаване ли? Раждането не е майтап работа с единствено козметични проблеми. Във всеки случай е обяснение за някои не особено приятни промени във фигурата. Не е само до поддържане, но да не навлизаме в темата за (де)фектите след едно или няколко раждания.

# 157
И какво сега, след раждане е престъпление фигурата да е "отпусната или да има кусури" и има нужда от оправдаване ли? Раждането не е майтап работа с единствено козметични проблеми. Във всеки случай е обяснение за някои не особено приятни промени във фигурата. Не е само до поддържане, но да не навлизаме в темата за (де)фектите след едно или няколко раждания.
Именно, раждането нито е оправдание, нито е "майтап работа", но не е редно да се делят жените на раждали или не - всяка жена е с различна структура, повече или по-малко податлива на времето и физиологичните промени. Нито е престъпление преди, нито след раждане да имаш отпусната фигура!
 Малките гърди не се избират, а са даденост, бръчките - също, всяка жена има дефекти, това обаче не означава, че трябва така строго да се осъждат те!

# 158
Тези снимки нахраниха до насита самочувствието ми.

Мили дами, нима не разбирате, този брой е за нас. За да се усмихваме доволно и подцъкваме снизходително с език. Ще си го купя......  Flutter

# 159
  • София
Вилико,

Разликата може да е от небето до земята. Повечето млади здрави момичета преди да родят изглеждат като капки хубави. Тогава няма лъжа, няма измама (освен ако не е легнала под ножа). След раждането вече нищо не се знае.

А млада жена, която си изкарва хляба с плюене по евентуалните физически недостатъци на другите хора, и в следващия момент да се изтипоса на тези снимки трябва или да е пяла от самовлюбена, или да е глупава. Изобщо не е за това, че нямала цици или че е с целулит. Въпросът е, че с нейните камъни стана по нейната глава.

# 160

Мили дами, нима не разбирате, този брой е за нас. За да се усмихваме доволно и подцъкваме снизходително с език. Ще си го купя......  Flutter

Точно така! Браво!  bouquet  Даже ще го покажа на мъжа си да оцени каква прекрасна и съвършена жена има Mr. Green

# 161
Вилико,

Разликата може да е от небето до земята. Повечето млади здрави момичета преди да родят изглеждат като капки хубави. Тогава няма лъжа, няма измама (освен ако не е легнала под ножа). След раждането вече нищо не се знае.

А млада жена, която си изкарва хляба с плюене по евентуалните физически недостатъци на другите хора, и в следващия момент да се изтипоса на тези снимки трябва или да е пяла от самовлюбена, или да е глупава. Изобщо не е за това, че нямала цици или че е с целулит. Въпросът е, че с нейните камъни стана по нейната глава.
Еми да, не е въпроса за гърдите или целулита, още като се включих в темата обаче попитах защо така оплювате - защото е Албена ли...и точно това излезе! Само ще добавя, че по-умния премълчава, това гадно злословие по неин адрес с какво помага...само до нивото й се приближавате...
П.П. кои повечето млади момичета били като капки хубави? Я се огледай и виж колко 15 годишни са с паласки и големи дупета...и между другото на брат ми съученички го питали на колко години съм и какво тренирам и не повярвали, че съм раждала...

# 162
  • София
Е, да, защото по-умният все трябва да мълчи, да отстъпва навсякъде стана постотия до шия. А какво, да я пусна до моето ниво ли? Да си стои там, където е.

Всеки, който се е показал в публичното пространство привлича вниманието. Някой с добро, друг не с толкова добро.

# 163
  • Близо до София

Точно така! Браво!  bouquet  Даже ще го покажа на мъжа си да оцени каква прекрасна и съвършена жена има Mr. Green

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 164
А какво, да я пусна до моето ниво ли? Да си стои там, където е.

Там е разликата - не ти допускаш до твоето ниво, ами сама се принизяваш до нивото на някого, който хем те дразни, че оплюва, хем ти сама го оплюваш...

Общи условия

Активация на акаунт