Отговори
# 150
  • Varna
И аз най-накрая поръчах кухня... надявам се до седмица да е готова, както ми обещаха. Знам че доста отдавна ви разпитвах за проекта, но благодаря на много от вас, защото иначе щях да допусна доста грешки. Само дето в последния момента смених цветовете... но ще ви покажа какво е станало. Ето това е проекта на кухнята... пък да видим.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=282219

# 151
hana1 разгледах албумчето ти и видях,че имате стълба в апартамента.Случайно да знаеш колко висока и широка е стълбата,и колко широка е дупката най горе.Много ми хареса,изглежда и удобна.

# 152
  • Varna

hana1 разгледах албумчето ти и видях,че имате стълба в апартамента.Случайно да знаеш колко висока и широка е стълбата,и колко широка е дупката най горе.Много ми хареса,изглежда и удобна.

Стълбата е удобна, макар че още няма парапет. Ширината е 80 см. на стъпалата, а отвора отгоре е 2,60 на 80. Стъпалата са 15 броя. Аз исках от витите стълби - стъклените - но нещо ме притесниха стъпалата - че са с дупка отвътре, а все пак съм с малко и дете и затова избрахме този вариант. Макар че като цена мога да кажа че няма голяма разлика, защото обличането на самите стълби с каквато и да е настилка си е доста солено като цена. Там майсторите не вземат на кв.м., а на стъпало. И примерно от фирмата за ламиниран паркет ми искаха около 50 лв. на стъпало за труда само.

Извинявам се за спама - ако има нещо друго- ще ти пиша на ЛС

# 153
Здравейте момичета.
Най-после е готова и моята кухня. Не е много голяма , толкова позволява мястото.
Благодаря за всички препоръки , които давате в тази прекрасна тема.
http://snimka.bg/album.php?album_id=267996&pid=7432149

# 154
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Най-после е готова и моята кухня. Не е много голяма , толкова позволява мястото.

Mandy, честита ви кухня   bouquet

Столовете на трапезарията от Явор ли са   bouquet

# 155
Здравейте момичета.

Mandy, честита ви кухня   bouquet

Столовете на трапезарията от Явор ли са   bouquet
Благодаря:)
Да. И масата и столовете са от там.

# 156
  • Пловдив
 Mr. Green Познах ги
И аз съм харесала същите за бъдещия ни дом, само че в оранжево
Ти доволна ли си от тях, удобни ли са

# 157
Mr. Green Познах ги
И аз съм харесала същите за бъдещия ни дом, само че в оранжево
Ти доволна ли си от тях, удобни ли са
Доволна съм. Не са никак малки и са доста удобни. Аз също си бях харесала оранжевите, но за съжаление докато се наканя да ги купя , цвета се беше изчерпал.

# 158
 Mandy, страхотна кухня! Ще открадна идейки Blush

# 159
Привет момичета Simple Smile
Тайно шпионирам темите, разглеждам кухните и има много красиви неща   bouquet И ние тепърва ще правим апартамент и най-трудно ми е да си представя ДТ  Confused По специално не мога да си представя стила, цвета...нищо  Sad Още повече, че няма да купуваме всичко, имаме част от нещата-секция, трапезна маса, столове... Хиляди неща ми харесват, но не като цяло, а оттук някакъв елемент, оттам нещо друго и не мога никак да навържа нещата. Дайте ми съвет от къде да започна, с какво е важно да се съобразявам. Вие как избрахте стила и цвета?

# 160
  • гр. София
И аз най-накрая поръчах кухня... надявам се до седмица да е готова, както ми обещаха. Знам че доста отдавна ви разпитвах за проекта, но благодаря на много от вас, защото иначе щях да допусна доста грешки. Само дето в последния момента смених цветовете... но ще ви покажа какво е станало. Ето това е проекта на кухнята... пък да видим.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=282219

Mandy, честита ти нова кухня! Пожелавам ти там да сътворяваш вълшебства и кулинарни чудеса!!  bouquet
Имам питане, фирмата за мебели от София ли е и горе-долу колко излиза като цена - предстои ми и на мен да си правя кухня Simple Smile

# 161
  • Varna
Не разбрах питането към мен или към Манди е - но моята кухня не се прави от софийска фирма, а от варненска и излиза около 3000 лв., но пак зависи от плоскостите. В последния момента видях едни гланцирани /по-точно едно гланцирано бордо/, с които може би ще излезе към 4500... но се отказах от гланца, заради това че се драска по-лесно, а все пак съм с малко дете. И сега ще е от някакви нови плоскости - цвета е Удлайн - светло и тъмно. С бордо и венге проекта струваше 2700 лв. Дано да съм била полезна.

# 162
hana1 и аз не разбрах към кого е питането, за това и аз ще отговоря.
Фирмата , която прави моята кухня е варненска. Материала е пдч, цветовете са зебрано, инокс и млечно жълто. Цената и излезе 2600лв

# 163
  • гр. София
Станало е объркване. Въпросът ми беше към Манди, но пожеланието е към всички , които са вече с нови кухни или скоро ще им се радват Wink

# 164
Направо ме е яд да влизам вече в тази тема  Mr. Green защото скоро няма да ме огрее нова кухня  Tired  нашата я направихме много нефункционална и сега постепенно променяме  Crazy изкъртихме барплота  ooooh! наместихме миялна, обмислям да сложа механизми за чекмеджета на долните шкафове Tired преди, сега, мъжът ми вече ще ме бие, ако измисля още нещо  Laughing

Преди 4 г. исках съвсем друго, а сега ми допадат тези от типа на hana1 Hug

Общи условия

Активация на акаунт