Отговори
# 210
denito79, честита да ти е. Много ми харесва. С много здраве да си я ползваш

# 211
denito79, страхотна е, честито  bouquet

Само пералнята и контактите малко не ми се връзват като цвят  Embarassed

# 212
  • Варна
denito79 честита кухня, да я ползваш със здраве   bouquet

# 213
  • Толбухин
denito79 честита ти кухня, със здраве да си я ползваш.

# 214
Благодаря Ви  newsm51
И аз си я харесвам newsm53
Колкото до контактите и пералнята, ще се сменят, нo не сега, че доста се изхарчихме вече
 smile3518

# 215
Между другото, някой да знае във Варна от къде мога са си намеря столове с такава височина като за плота, че стандартните щъркели са по-високи, а другите столове са ниски newsm78

# 216
  • Варна
имам въпрос за една мивка в албумчето с кухни -номер 142 на mentolka -от какъв материал е мивката, добре ли се пъддържа и от къде е купена? Simple Smile

и още едно питане-как е решен въпросът с топлата вода-с какви бойлери сте и къде са монтирани

Последна редакция: нд, 14 сеп 2008, 18:16 от smurf

# 217
Между другото, някой да знае във Варна от къде мога са си намеря столове с такава височина като за плота, че стандартните щъркели са по-високи, а другите столове са ниски newsm78

Ето тези ми се струват подходящи, защото им се регулира височината http://shop.yavor-bg.com/index.php?action=showprod&prodid=11 … cat=&show=%20 Можеш да си избереш и цвят според останалите мебели!

# 218
denito79, много ти е хубава кухнята  Peace Плотът и гърбът какъв цвят се водят?

# 219
Момичета, здравейте!   bouquet
Поздравления за прекрасните ви нови кухни  Hug Записвам се да следя темата, защото и на мен ми предстои следващата година основен ремонт на кухня. Искам да обмисля всичко възможно най-оптимално. Започвам да чета най-внимателно, а ако имам неясноти и въпроси /а такива със сигурност ще имам  Simple Smile /, ще ви питам за съвет   Wink
Най-всички желая приятна почивка  Hug

# 220
Здравейте, моми4ета. Simple Smile
Имам един въпрос за механизъм за кухненски Шкаф.

Ето един сайт ,който е супер,изпробван.Механизмът е двоен,изтеглящ ,но трябва да си свалиш каталога,за да го разгледаш.

http://www.prodes.bg/index.php?option=com_content&task=view& … =50&Itemid=86
Страница 207 /5.16

Последна редакция: нд, 14 сеп 2008, 16:37 от ДесиХ2

# 221

Ето тези ми се струват подходящи, защото им се регулира височината http://shop.yavor-bg.com/index.php?action=showprod&prodid=11 … cat=&show=%20 Можеш да си избереш и цвят според останалите мебели!

Благодарско newsm51

# 222
denito79, много ти е хубава кухнята  Peace Плотът и гърбът какъв цвят се водят?

Благодаря ти много  bouquet

Мисля, че гранит се води newsm78
Ето това е  номера му от каталога: F7487 – DUROPAL

# 223
  • Варна
имам въпрос за една мивка в албумчето с кухни -номер 142 на mentolka -от какъв материал е мивката, добре ли се пъддържа и от къде е купена? Simple Smile

Мивката е композитна, от Лексгруп, производство на Elleci. Поддържа се изключително лесно. Обикновено само подсушавам с гъбичка, по рядко слягам и препарат, дори само с веро се чисти. Не остават никакви варовикови отлагания. Препоръчвам я горещо. Не бих си купила повече метална мивка, особено като се има предвид колко е варовита водата тук.
Ето и линк на магазина http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=11&pid=141

# 224
Запис да ви следя. Преди три години направихме нашата кухня, но май ни предстои да се местим и ще ми се наложи да правя още една. Имам опита с предишната, знам и недостатъците, които допуснах, но се надявам при втората да успея да ги избегна. С ваша помощ може да ми хрумне някоя и нова идея!
Мога да ви покажа и снимки от моята.   Hug

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт