Сладурковци и сладурани са нашите ЯНУАРЧЕТА засмяни!

• 14 630
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
  • София
ЧЕСТИТО НА МАЛКИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ!!!  Hug                             

nevenska, а ние отдавна се радваме на твойта красавица!

Веселушка, сигурна съм, че ти е много трудно.

За млечната кухня и аз съм в чуденка.

Благодаря за темичката  на всички участвали   bouquet

А сега да почерпя, че Криско е месечинковец  Grinning
Този път за бебоците  Grinning

Отивам да оправям багаж  Sad

# 16
Честито на нашите момиченца в конкурса!  bouquet

И моята Калина вчера стана християнче на Богородица. Всичко мина много хубаво, тя беше послушна. Снимки по-късно, че още не мога да вляза в час след купона. Mr. Green

За помоща от мъжете, не мога въобще да се оплача,помага ми. Дори домакинските му задължения се увеличиха в последно време. Mr. Green

Хана, мисля че точно такъв е правилният ред за въвеждане на млечните продукти. И 10 мес. за мен е ок. НО, у наше село млечната кухня в момента е в ремонт. Плевенчанки, знаете ли нещо повече по въпроса? newsm78 Rolling Eyes

bouquet

# 17
  • София
Запис от мен.
Ние сме в Трявна вчера кръстихме Калоян на  tuli и о ттук утре отиваме на морето Simple Smile

# 18
Шушони, аз нищо не знам, подпитвам от време на време, но мъжът ми е категоричен, че го е гнус и не дава да записвам малкия, мисля, че по-скоро е му пасирам от наште манджи преди да сложа подправките и разни запръжки и т.н., та сигурно така ще я караме, ще видим. Обаче ми се струва, че нещо мног се проточи този ремонт май newsm78
Честито на Калина, тя си е кротушка! Чакаме за снимки. Blush

# 19
  • до една звездичка
аз само да се запиша:)

# 20
и от мен само запис и едно колажче на Дани и Никол на nikitali

# 21
Здравейте. Честито на християнчетата и на именниците. И аз се чудя за детската кухня. Най-вероятно като стане на година ще започна да вземам. Че ми е и зад блока.
За точките от 1-6 -нищо не пипва моя мъж. Дори като тръгне да излиза редовно ме кара да му вадя аз блуза. Не е нещо сложно -всичките са изгладени и прибрани в гардероба. Ако му се наложи да си  вади сам , докато си избере, всички останали са станали отново за гладене.
И отдавна се каня да питам тези от вас които ползват сребърни лъжички- само за красота ли е или има и друга причина.

# 22
Здравейте и от нас!
Ние се завърнахме от гостуване в родното място на нашия тати, а гледам че Аничката 86 даже и снимков материал е приложила, за което й благодаря! Беше хубаво, но ужасно горещо! Направо не се дишаше докъм 12-1 часа през нощта.
За въпросите на Мечето - нашия тати прави всички неща, но понякога трябва да го подсетя. Много ми помага и добре че е така, защото ако трябва да правя всичко сама направо ще се побъркам.
По въпроса с детската кухня -  смятам да я пробвам като навърши 9 месеца в една частна кухня до нас, а след това като ни дойде реда в държавната да си взимам храна от там. В по-малките градове е по-лесно с тези кухни, даже имат меню още от 4ти месец, след 8ми друго и след това обща храна. Те там и проблеми с яслите и градините нямат, но това е друга тема  Close
И да ви почерпя, че днес нашия тати днес има рожден ден, а наскоро и аз бях рожденничка.
[/b]

# 23
  • до една звездичка
Момичета, моля ви, дайте ми съвет! Нашият проблем с НЕяденето на пюрета се задълбочава все повече и повече  Sad Вече от десет дена Стела абсолютно отказва да яде всякакви пюрета - зеленчукови, месни, познати, нови... ooooh! Дори вкусовете, които преди това харесваше и ядеше от тях по 160 гр., сега не иска даже да ги опита  Sad Ако знаете само колко бурканчета изхвърлих  ooooh! Не остана марка и вид, които да не съм пробвала - не и не! Сега яде само пресни плодове (пасирани) и слава Богу банановата каша.
Имали ли сте подобен проблем? На какво може да се дължи? (Нямаме зъби). Направо не знам докога ще я караме така и как ще наддава само с мляко Sad

И още нещо искам да питам - някой въвеждал ли е глутена с млечна каша, например? Днес гледах едни плодови на Слънчо, но с глутен и се запитах дали е подходящо  newsm78

Ох, дано не съм ви досадила много!  Embarassed

# 24
  • Canada, ON
Вече сме победители в конкурса благодарение на вашата солидна подкрепа! Благодаря!!!

Честито на малки и големи рожденици и минирожденици!

На моя мъж не му стана особено хубаво от споделеното от вас за домакинската работа. Ама той не е виновен. Виновна е майка му, че го е разглезила и аз, че продължавам с глезенето Simple Smile.
Нещо не успявам в последно време да свърша всичко, някои неща изостават и се изнервям да ги гледам така...

*dega*, аз въведох глутена с млечна каша. То аз само млечни давам от самото начало на захранването. По другия ти въпрос не мога да се произнеса.

dama, благодаря за темата!

# 25
Дега, и Виктория от 4 дена не иска да яде,а тъкмо се бях зарадвала ,че стигна количество от 150гр.Не виждам признаци за зъби и го отдавам на големите  жеги.Ти поне разчиташ на млякото,а аз и на него не мога,защото на кърменето в 9:30 само се залъгва за 5 мин.и толкова,а и кърмата ми започва да намалява.
По въпроса за помощта от мъжете,аз не мога да се оплача.Включва се по всички точки.Нещата така или иначе трябва да се свършат и е без знчение кой ще го свърши.
И аз мисля да ползвам услугите на" детска кухня",но имам да въвеждам месо и млечни,а и не съм проучила още какво точно предлагат,но мамите са доволни.Осигурява се разнообразие ,а и е улеснение за майката.Надявам се и Вики да одобри идеята Praynig,че не е с особено голям апетит.
Честито на Мони и Джули.

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 22:03 от alanaa

# 26
  • Варна
Dega, Маги е същата, освен това и кърмата ми намаля много, та когато откаже пюре се налага да правя АМ. Плодовите пюрета ги харесва, и 2-3 зеленчукови. Днес учудващо за мен хареса на закуска попарата, та имам надежда. Вчера в чата споделих на момичетата, та ме посъветваха: да давам само това което харесва, поне за известно време, а после да пробвам кухня, или направо от нашата храна; да сменя мястото на хранене, стаята, лъжичката, купичката. Виж нещо от това дали няма да сработи при вас.

# 27
  • София
Привет и от нас!

Върнахме се от море. Там изкарахме страхотно. Направо не разбрах, че съм с бебе. Ядеше, спеше и се забавляваше сам. Вечер заспиваше в количката, докато ние вечеряхме.

За разлика от там, тук отказва поне едно от двете заместени хранения Sad Сигурно от жегите... Днес на последната лъжичка, след театро от моя страна през цялото ядене, се наведе напред и направи ресто на цялото ядене  Sick

Днес Петърчо става на 7 месеца. Желаем на всички да са живи и здрави, пък и да не ги мори много жегата. Наздраве  cheers

Отивам да чета, че съм любопитна за 6-те точки  Crazy

# 28
  • до една звездичка
Благодаря ви момичета за отговорите и съветите  Hug

Алекс, ще пробвам и аз да разнообразя обстановката, та дано потръгне  Praynig
Иначе и аз се съмнявам в жегите  newsm78 Постоянно проверявам венците, но няма признаци. Макар че имам едно подозрение, че първите ни зъбчета ще пробият отгоре!

alanaa, за жалост и аз не мога да разчитам на млякото Sad Имах предвид АМ.

А за млечната каша ще пробвам с нея да въведа глутена, май. Нещо много му се размислих на тоя глутен!

И аз си мисля, че детската кухня би била голямо облекчение, но нали първо трябва да се повъведат основните храни? Пък и лятото май не е най-подходящо да се започне... newsm78 

# 29
Шушони, да ви е живо и здраво Християнчето, както и Мими на Усмивка  Hug Да имат късмет в живота и с лекота да постигат всичко

Дама: Досега съм въвела само 5 зеленчука - искаше ми се поне още няколко да въведа и няколко каши или плодове и после да дам месо или...

Честити месечинки на нашите бебоци и katetonok: да сте живи и здрави с мъжа ти, много да се обичате и да се подкрепяте във всичко

Ние утре живот и здраве пътуваме за Бачковски манастир и в понеделник и Иванчо ще стане християнче  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт