На моята Габи най-разхлабващо и действа пюрето от сушени сливи на Гербер. Ако и дам 1/3 от малкото бурканче от 80гр. на гладно... до 2 часа има резултат. Може и него да пробваш и три лъжички си е захранване, а мисля, че ще помогне. На малката адашка

.
1. Пране - никога; 2. Чистене - никога; 3. Готвене - само като му дойде музата; 4. Миене на чинии - много рядко; 5. Слагане на масата - напоследък започна да го прави по-редовно; 6. Вдигане на масата - рядко. Но винаги е "ЗА" да се разходи с Ксения или да се занимава вкъщи с нея, докато аз имам нещо за вършене. Така че, като цяло въобще не се оплаквам
.
Не би трябвало

А повръщането...кога е, след ядене, между храненията, след слагането на свещичките. Вероятностите са няколко, може да е алергична към морков или елда ( и двата са слаби алергени но има много такива случаи, особено към морков), другата вероятност (ти си я споменала) реакция от свещичките!! Най-добре тропни на масата и кажи СТИГА! Наистина по-добре дай круша, слива, дори термометъра, отколкото тези свещички. Все пак детето е твое.
Но ... проблемът според мен не е и никога не е бил в късното захранване
! Това го забрави, дори точно обратното. Ако ти е така чувствителна, представи си какво щеше да бъде ако я беше захранила на 3 мес.
Най- добре наистина ако толкова се притесняваш, дигай се с детето и отиди на гастро. 
Дано само моя мъж нещо не го прекарат с отпуската, че при тях всичко е .... от днес за ... вчера. 
Може ли наистина от него да акат зелено?!?
Уж знам, че съветите им са тъпи, но вече са ми вкарали мухата в главата и се терзая. Та не им се връзвай на твоите хора, а си действай както интуицията и детето ти говорят!
И въобще тези свещички са крайна мярка. Успокой се и се вгледай в детето си, всичко ще е наред. 
Аз много обичам сватбите. 

Стискам палци.

. А за НЕяденето, мосля, че това няма да продължи дълго и после ще започне да си яде нормално. Яна също в някои дни нищо не иска да близне...сега в тия жеги е така...дано се РАЗяде скоро 
Та разгледайте ги, ако желаете 
.
Макар, че съвременните тенденции в готварството, да се съчетава киви със спанак на мен не ми понасят, но Жоро може и да ги хареса