69 БГ мацки в САЩ въздишат по Майкъл Фелпс!

• 17 074
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Навсякъде сме с мокет и смуче.. Ама пак ти казвам, не очаквай да прави чудеса.  Hug

Хм... Crazy

# 106
Ето тази препоръчвам аз

http://www.hoover.com/product.aspx?model=U6637900&ds=true#

В Costco е по-евтина.

Сменила съм няколко прахосмукачки, докато най-после случих да чисти добре и мокет и твърд под. Имам рошав килим с тия дългите влакна, имам и един пък доста тънък, и двата ги чисти отлично, и за стълби е много удобна.

# 107
Аз имам такава, пушка е...абе, дреме ми дали й е удобна на хаускипърката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 108
Tannita, мерси!

Тина, каква марка е тази?

# 109
Хиър, и нашия Dirt Devil май е същия като на Ева. От плочки, паркет и мокет смуче добре, но от дебелите килими- забрави... не го препоръчвам. Обаче понеже е лека и удобна, та взех, че махнах килимите...
http://www.dirtdevil.com/Products/retrieveAllImage.aspx?imageSiz … &imageID=2206

# 110
И аз не знам що ви се мешам в темата, ама умрях от смях, почти паднах от леглото докато си ви четях темичката за Майкълчооо. То и в БГ май е голям хит това момченце. Най ми хареса изказването за мъжете, дето повтаряли по осем пъти. Брейййй, какви неща се раждали отвъд океана  Joy ще проверявам какво си пишете от време на време, няма да се мешам повече  hahaha
Поздрави от УЖАСНО горещата София!  Hug

# 111
Кенмор, Хиър.
 Я, зуум тук, молим  Mr. Green...и по хороскопите се мотка вече  Laughing

# 112
Пък и нали казвате че от кръста надолу бил "късичък"  Joy

Ба, късичък, ма мощничък - с тия калории кой знае колко конски сили развива. Mr. Green

Този Майкъл, този Фелпс, откъде се взе, всъщност? Защо имам чувството, че беше и на предишната Олимпиада? Не е ли бил майнър тогава?

# 113
Моята мерудия по темата за прахосмукачките е Canister от Miele. Общо взето няма значение кой. Всичките са хубави и нито една не прави свирки.  Wink

Горкия Мишо Фелпс, мира не вижда от вас. То не е следене, то не е дебнене. Joy

Случвало ли ви се е приятелка, която сте имали тук, да се върне в България? Моята се връща завинаги след една седмица и аз страдам силно.  Confused

# 114

Случвало ли ви се е приятелка, която сте имали тук, да се върне в България? Моята се връща завинаги след една седмица и аз страдам силно.  Confused

Случвало се е. Пуст широк свят.  Hug

# 115
G - беше, как да не беше - 6 златни и 2 бронзови медала спечели... язък ви за убостта и оправността мацки, ако такъв бъддинг талант пускате улево Wink

Флоридааааааааааа - радваме се, че сте онлайн - от мазето или от басейна предавате Grinning

И понеже аз 2 пъти натвърдвам, но пак се вихрят спекулации около малкия Майки, пояснявам - гледа се размера на обувките /14!/, дължината на пръстите и носа! Дами, съсредоточете се на асетите и престанете да се концентрирате върху майнър детайли като убост!newsm65

О,  благодаря на гостенките в темата. Винаги добре дошли!

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 06:13 от Agent Provocateur

# 116
И понеже аз 2 пъти натвърдвам, но пак се вихрят спекулации около малкия Майки, пояснявам - гледа се размера на обувките /14!/, дължината на пръстите и носа! Дами, съсредоточете се на асетите!

Ма много си напред с топографията на тоз човек, ма Провокатьор! Я как си ги подредила и прошнуровала асетите му - 14ти номер, та 14ти.

От дивана в хола предаваме, що, кви мазета и тавани? Пак са Шекспирови драми тука, много шум за нищо.

# 117
Ами тук, при нас, духа откъм Флорида и си мислех, че вече сте пуснали кепенците, запалили свещите и си разказвате брадати и опашати лъжи кой какъв алигатор е хванал уикенда  Grinning

Мъжката топография и психология са изключително важни, щот обуславят потенциала на мъжкия индивид за скоростно готвене и маратонско чистене, бре! Вие какво си помислихте  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Миелето е класика в жанра, ама аз да ви покажа каква красавица загледах днес пред плод-зеленчука! Влюбена съм, умиргамммммммммммммммм!
2008 Lexus LS600 hL hybrid

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 06:23 от Agent Provocateur

# 118
Агентке ти красавци...красавици ...хич не подбираш  Mr. Green

# 119
Ами тук, при нас, духа откъм Флорида и си мислех, че вече сте пуснали кепенците, запалили свещите и си разказвате брадати и опашати лъжи кой какъв алигатор е хванал уикенда  Grinning

От всичките урагани, един си заслужаваше - Чарли 2004 - тогава ни удари челно, 4та степен и беше весело, но пък ние живеехме в друга къща, на гърба на болницата и тока дойде след няколко часа, съответно у нас се нанесоха още две семейства, куче, котка и бебе. Shocked Laughing И така около седмица. Да, разказвахме си някои работи и играта си разказахме даже, беше весело и опашато вкъщи, верно е. Grinning

Вече го виждам Майкъл, по speedo и сплескана гумена плувна шапка, да върти баници и прахосмукачки в къщата на Агент, припявайки "I want to break free". Да.

Общи условия

Активация на акаунт