69 БГ мацки в САЩ въздишат по Майкъл Фелпс!

• 16 694
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
момичета, привет Simple Smile
включвам се преди да сте приключили темата, време не ми остава от олимпиада (която се следи от-до  Simple Smile), поти трейнинг на малката щерка и подготовка на първокласничката ни.
вчера ме просълзи кадъра с родителите на шон джонсън, плачат прегърнати за успеха на дъщеря си (коментираха по нбс, че имат повече от един моргидж на къщата, за да финансират кариерата и )
ставам, че ще стискам палци на мисти мей и уолш newsm10 за златния медал Grinning

# 226
  • У дома
Ха-ха-ха, смейте се вие, но аз се сдобих с едно малко Фелпсче благодарение на прогресивната му баба. Мони си обу за първи път боксерките от баба си - черни, гладки, лъскави, БГ или не знам там какво производство... Гледа замислено една мин. в огледалото и рече- Мамо, за "ония" клубове съм малък, а за Олимпиада съм закъснял... и се преоблече с въздишка.  Joy

# 227
да добавя и Джейни и Джак- купувала съм неща по $4-10, преди месец имаха намаления, май сега в Септември също трябва да има голямо,поне миналата година имаше...

иначе он лайн почти не пазарувам, защото детските покупки са ми страст. Най- често- гап, олд нейви, НМ (когато съм наблизо, тук няма), Джейни и Джак, бейбистайл-рядко, но намирам хубави неща в Рос и Маршалс (поло т-шъртс РЛ по $6-8), и департмент магазините като Дилардс и Мейси, но пак рядко. До нас има аоутлетс, та тях ги обикалям редовно.  Нямам скрупули и от Уолмарт съм купувала няколко тениски, стига да ми хареса, така или иначе умалява за няколко месеца...важното е да е на намаление Simple Smile
ЕйДж си има едно чекмедже с нови дрехи, от там вадя, попълва се при следващото намаление.
------------
кюбит- късмет и стискам палци силно Hug... (завиждам ти на смелостта, аз ходих в такава клиника и на един от тестовете станах и си тръгнах, от тогава не съм се връщала...)

Аталанта,  Joy

# 228
po powwod учудването на Бубка подхванах заченатата от Зора тема с джамбурито-че се случва рядко,редовно имат 20-30% офф,но само 2/година хващам кошовете с под 5 кинта стока и не се задържат повече от 2-3 дни (така се научих да питам и да купувам по много защото утре няма)
*
нашето момче с цветя не мож' си го представя засега...
*
онлайн пазарувам за мен си (дж.джил, перит софистик и разни),за децата-не съм, поради горната схема винаги имаме резерви; уолмарт качеството не ми харесва,изхвърлям след 3 пране и не съм купувала от години..
*
аз работя с индийци бая и си имам няколко наум по повода (но манджата им рокс,много съм и надобряла)
*
какво четете? аз свърших попов,сега мъча
http://www.elizabethgilbert.com/eatpraylove.htm
и
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0143038257/bookstorenow600-20

# 229
Мислех си аз за покупките пак, че нали друга работа нямам, и си представих следния сценарий: семейство с деца, някъде на почивка, да речем в Монреал, защото там ми се ходи, или пък до някое малко градче във Вермонт (не казвам Европа, защото там е наистина ужасно скъпо  Mr. Green), примерно, вървят по улицата и хоп - магазин за детски дрехи, и една сууупер сладка тениска/чорапи/гащи/лигавник/джинси/обувки и пр. и за много повече от колкото обикновено плащат, но семейството решава да го купи, защото ей така - са на почивка. Нищо лошо нали? Нито е шопинг, нито е сейвинг... Така купих чудесни сандали от Мюнхен и прекрасни бански от Калифорния, носени, че носени и хубави и здрави. Ей такива покупки, най ги обичам и никога не съжалявам за тях.

# 230
Биз, сега ще ти представя и друг сценарий, за да се успокоиш.
Съпругата от едно семейство без деца, един слънчев ден установява, че си носи 2 панталона от 3 години и блузките, прилежно прани и сгъвани пак от толкова, че даже и повече. Същата установява, че поради факта, че е напълняла леко, дори панталончетата вече не стават. Тогава тази непримерна съпруга оставя половинката си и отива на пазар за 2 часа и се връща с панталонче от Експрес за $ 78, ризка за $ 36 и хич не 'и пука, че не е хванала намаленията. Въпросната съпруга не обича да пазарува много- много. Това не 'и попречи да си вземе зимна и есенна блузка в 1 горещ летен ден, подмамена от намаленията. 2 други блузи ще бъдат дадени за дарение, понеже много мрази трупане на вещи. Края на миналата година обаче хвана една жестока разпроджба на зимни палта и обзаведе сестра си с палто от кашмир и вълна за скромните $ 49.

# 231
или е много рано, или аз нещо не схвщм горните два примера, но нейсе..

честита ми годишнина, и много още да отпразнувам заедно с тоз младеж. Grinning

чета The last lecture, не ме грабва изобщо. Междувременно препрочитам автобиографията на Мадлин Олбрайт.

# 232
Зора ами честита ти годишнина с младежа тогава. Още много години да сте заедно и да се обичате   bouquet
 Аз съм за пазаруването от магазина , особено на дрехи и обувки- не мога да взема нещо он-лайн без да съм го пипнала каква материя е или да ми хареса. А и он-лайн ги няма тези сейлове. Иначе както каза и Анете , те са 2 пъти в годината и е важно да ги хванеш, но пък се пазарува яко. Ей тука сега има разпродажба на лятни обувки - ами от цена 99$ ги взех на 10$. Че и сестра си "запасих" Иначе якетата лятото си ги вземам - кожени съм вземала и за по 20-40$.
 В трагедията в Мадрид е имало и българка-прибирала се жената към Канарите където живее. Ужас. Аз имам фобия от летене със самолет .
Кюбит и при мен лекарите винаги са подавали ръка , даже първи предлагат. Успех с клиниката

# 233
Зора, честито! Наздраве и още много годишнини да празнувате заедно!

Покупки Детски дрехи не купувам, макар че скоро ми се наложи за подарък. Забелязах, че сейловете онлайн са по-големи от колкото в магазините.
За себе си като пазарувам, предпочита да е от магазин. Много съм капризна за панталони и не купувам без да меря. Гледам да пазарувам само на сейлове. По-удовлетворен се чувства човек. Оня ден си купих една карирана басмяна рокличка за $5!
Обувки е абсурд да купя онлайн. Не мога да се реша. Гледам сега един сайт заппос, фрий шипинг и ретърн. Може да се пробвам за сефте там.

Докторите и на мен ми подават ръка. Вчера този беше изключение. Казах, че имам няколко конфузни ситуации, но те не са все с доктори.

Бенсън, не знам как е било при теб, ние сме "неизяснен стерилитет". Не са ме подлагали на никакви тежки процедури в тая връзка, като изключим хистеросалпинографията. Болката беше като при болезнена менструация и е некомфортно.
Всички изследвания са ми правени в Германия преди 1 година. Сега тук направиха някои рутинни неща - пап, кръв, уз и започваме направо с опитите.
Като гледам и без тяхна помощ си се справила и продукта е налице! Да ти е жив и здрав сладура!

# 234
Зора, оправдаваме с Биз Laughing

# 235
Оправданието на Биз е ясно. Аз често го ползвам!  Blush
Ники, не знам дали описваш себе си, не искам да прозвучи обидно, но жената е била леко депресивна, според мен. Няма нужда да я оправдаваш за не-сейл шопинга.  Peace
Мен като ме налегнат тегобни мисли, отивам да хвърлям пари по магазините и хич не гледам етикети.  Flutter

# 236
Мисис Зора, младоженко хубава, да ти е честито, тъпкано да ти се връща още много години ето така - : luvbed:

Явно ти е било рано - примерът беше, че има и емоционален момент при покупките на дрехи за деца. Моля, няма защо.  Mr. Green

# 237
Кюбит може и така да е било. Да не задълбавам депресията с пазаруването, понеже при мен такава връзка не съществува.
Април месец за мен е кошмар голям - няма събота, няма неделя -все на нивата. И като видях, че единия от официалните ми панталони не става се вдигнах до магазина. Обаче не обичам много да се мотая. Трябва ми размер 0 или 2 - отивам в магазин, в  който знам, че ми харесват дрехите и има тези размери. Меря- става- взимам- прибирам се. Цени не гледам. Пак повтарям, че нещо не се ли износи друго не купувам (освен дънки, понеже с тях на работа ходя, но и на тях им намерих цаката. Джуниърс депт в Колс добра стока предлага).
Оправдах ли се?

# 238
Zora,congrats, още много зими и пролети заедно и хепи! Аз харесах The last lecture,но я четох на почивки..
*
пореден сценарии-сем с 2 деца на море през 3 щата отива до мола защото таткото си е забравил банския; 45 градуса жега, джамбурето(пак) турило кош със зимни бебешки дрехи под 3 кинта:)майката зарязрва бащата с децата и минава през коша парцал по парацал, за да покрие 3 предстоящи шауъра за зимно-пролетни бебета; нарамва торбичка и си я носи 700 мили до вкъщи Laughing Навици и принципи всякакви-лошо няма в нито един от 3 те сценария за мен,просто споделих какво работи за нас,което хич не го прави редно или универсално
*
Аталанта,миз,Тандури и др с по-големшки чада-имате ли инет филтри и контроли,как изобщо работи този вид протекция,какво мислите като цяло?

# 239
Cubbit, на мен за Запос ми каза Зора и нямат фал! Велики обувки има там, обслужването е на 150%!

Зора
, честито! Заедно и здрави, всичките ви планове да се сбъднат!   bouquet

Аз съм фен на ТДЖ Макс и за прости неща като тениски примерно минавам оттам първо и после по "истинки" магазини. Отделно си имам един-два любими магазина в мола, посещавам ги чат-пат. Ама не мога да се събера да купувам зимно време летни неща и обратното. Изпускам се по обаче по главните улиците, галерии, спец магазинчета, където нещата са по 1-2 и хич не са евтини. Обаче и на мен това са ми любимите покупки.  Mr. Green Има едно място, Anthropologie, където все се заричам да не влизам, и все влизам и трябва много да се контролирам.

Анет
, ей туй чета и е велико!
http://www.nytimes.com/2006/05/28/books/review/28reed.html?partn … ssnyt&emc=rss

Скоро открих и Alice Munroe, препоръчвам!

Общи условия

Активация на акаунт