69 БГ мацки в САЩ въздишат по Майкъл Фелпс!

• 16 925
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
Време беше, нискотарифна компания да се "осере" по-сериозно. Жалко, че е по този начин...

# 211
Четох за инцидента. Ужасно се чувствам.

А дир-а услужливо препраща към подобни тргедии.. От час чета..  Confused

# 212
  • USA
Кюбит, обикновено се ръкостиска! С доктори - редовно. Така че, няма защо да се чувстваш неудобно. Успех ти желая с процедурите в тази клиника. Минала съм по този път и много добре те разбирам  Hug. Дано скоро да ти даваме акъл по бебешките въпроси.  Simple Smile

Ох, пак ли трагедия... Sad Отивам да чета...

# 213
cubbit,тоз е бил някакъв не- много -читав лекар пък макар и шеф,при нас е абсол.задължително да се подава ръка и да се гледа в очите (освен пациенти от някои к-ри) особео при 1ва среща..
*
детски обувки от гап аутлета (3.99) и тойзръс като направят найки гуменките по 7.99 Mr. Green имат по не повече от 2 ката /сезон + на ния дрънкулчестите за рокля (1-2 ката,че и цвят се координира); страйд райт имахме 1 за стефан,гуменки с връзки,не ми харесаха хич
*
Бубка,и аз така-за подаръци,ваканции, коли и ремонти-мога да дам без хич да се замисля 2 пъти,а бройкам сиренето и чорапите...търпя развитие,но бавно и мъчително..
*
страшно е като си отиват така нелепо хора..

# 214
Попаднах веднъж на безумен сейл в Таргет - тениска намалена от $3.90 на 39 цента. Пране и носене до откат, накрая му стана малка и още не се беше предала. Сега седи като паметник на китайското производство.

кюбит, пожелавам ти скорошно вързопче (може и две Wink), не само на теб, а и на всички тук, които го желаят. Била съм там, където си ти и добре те разбирам. Ръкостискам, даже винаги, ако отсреща ми се пулят, ги оставям да се пулят, ако не - гледам дали стискат здраво - важен признак що за натура е човекът. По протокол, особено лекарите, ръкостискат, да.

Подаръци - в последния момент, нямам складирани, лоша работа. Не ви ли е страх, че може да ги забравите, бе девойки? Аз изобщо не помня къде какво оставям. Понякога така скривам някои неща от себе си, че после се бия в главата с дни да се сетя къде съм ги завряла. Blush

# 215
Уф, много лощо това в Мадрид, миналото лято от там летяхме. Sad
(Стюардесата в самолета предлагаше chicken or meat?  Laughing)

Много имам да се уча аз за пазаруването на детски дрешки, дано нещо да ми уври. Мерси за отговорите.

Аз съм почти на края на моя geneаlogical research и е страшно интересно. Ще ви разправям като имам повече време.

# 216
Atti, разкажи като си готова!

Cubbit, скоро да гушкаш вързопче или няколко! Аз обикновено подавам ръка за здравей, но съм забелязала, че понякога мъжете не очакват жена да им подаде ръка.

Green cleaning - http://www.womenandenvironment.org/greenclean/

Ето три рецепти:

All purpose cleaner
2 cups white distilled vinegar
2 cups water
20-30 drops essential oil of choice

Creamy Soft Scrub
2 cups baking soda
1/2 liquid castile soap (w/o SLS and DEA)
4 teaspoons vegetable glycerine
As preferred anti-bacterial essential oil: lavender, teatree, rosemary

Laundry Detergent (not to be used for woolens, silk, or vinyl)
1 cup soap flakes
1/2 cup washing soda (use gloves!)
1/2 cup Borax

# 217
Джи,имам шкаф а целта,2 торби цветово разделени за момичета и момчета и камара играчки на куп; като дойде ред-дрешка от плика,играчка от кюпа; ест.се случва да забравям и да прибирам така че да не мога да го намеря,но като цяло след като създадох система е по-лесно
Децата имат по 1 чекмедже за "дрехи за следв.сезон" в гардеробите си,там ръгам като пазарувам за зима 2010 Mr. Green,оттам и вадя като се засменят сезоните..
Тази методология обаче не е за хора к се кефят на шопинг,според моя близка убивам целия фън на празника,но за мен работи добре..

# 218
Мда, като се почне от таргетските за по 40-тина цента, та до Ошкош по 1 долар. Хубавото е, че из тукашните земи се носят целогодишно.

# 219
Момичета, мерси и за ръкостискане-консултацията (Хиър, мисля, че е точно това, което описваш - мъжете не очакват) и за пожеланията за бебе. Смятам да продължавам да подавам ръка на тоз баш-доктор, докато свикне или докато не забременея в неговата клиника.  Mr. Green

# 220
Как го правите това с тениски за по левче, не знам, моите все по 10 излизат.
Което ме навежда на мисълта, в кои магазини (онлайн) за дрехи за деца пазарувате. Никак не обичам да пазарувам, ако може да дадете съвет, ще бъде чудно.

Днес имаме на гости един приятел индиец и баща му, забавно ще е, с по-възрастни от други култури не си общувам много ..

Кюбит, успех. На останалите, тоже.

Нелепа смърт е това в Мадрид, жалко за хората и близките им...

# 221
Зора, то имаше цяла тема в Чужбинския по въпроса в кои онлайн магазини и бяха изброени бая - като почнеш от Gymboree, Children's Place, GAP, Baby Style (тези обхождам аз) и минеш през Pumpkin Patch и там още какви бяха, другите мадами да кажат, имаше още. Супер удобно е, веднъж влезеш ли в мерките и теглилките им, почваш да избираш само цветове и миксове, без да си мърдаш д-то от къщи. Имат и сейлс и то прилични.

Момчето Фелпс и на мен ми дойде до гуша, макар че покрай А.П. се поинтересувах от него повече, отколкото ми понася; попогледнах му разни плувания на запис и т.н. - да съм в час с тренда, все пак, и ми стана симпатяшен, в смисъл не 14ти номер обувка симпатяшен, ми ей тъй на - чаровно дете е. Ей ви тука последно от мене, че от чешмата тече вече Фелпс, този удари в земята и Бритниту, и онова недоразумение, какво беше - Хилтън, Парис. The mystery of Michael Phelps' missing father

А тук са ми много мили, като малко дете си го гушка мама. Simple Smile

# 222
Zora, ето ти линка за темата с магазините:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=205103.msg4423974#msg4423974

Испания - тези трагедии са ми още по-кошмарни, защото са безмислени... ужасно, горките хора!

Кюбит - давай, момиче!

Джи - виноват! НО продължавам да му се кефя колко е земен и естествен  Mr. Green - никакви превземки и стойки! И все си мисля, мъжки майки, че всяка от вас, гледайки Фелпс, за секунда си представи какво би било пред целия сват порасналото ви момче да ви поднесе цветя, а?

Благодаря, че споделихте опит! Сега остава да си сетна лимита и почвам тренировки  Flutter

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 05:41 от Agent Provocateur

# 223
НО продължавам да му се кефя колко е земен и естествен  Mr. Green - никакви превземки и стойки!
Mr. Green Виждам, че добре си ме разбрала. Mr. Green

И все си мисля, мъжки майки, че всяка от вас, гледайки Фелпс, за секунда си представи какво би било пред целия сват порасналото ви момче да ви поднесе цветя, а?
И ся как да ти отговоря, без да се превзема, м?  Mr. Green
..............................................................
Бих се разплакала, пред целия свят. Blush

# 224
  • Boston, MA
Немислимо ми е това, за порасналото момче още...

От Таргет и аз имам попадения за стотинки, за Джамбирето специално се учудих...

За подаръците - моето нощно шкафче е един плетен сандък, в който си държа съкровища, иначе дрехите, на които не им е дошло времето си имат чекмедже в скрина на Дани (освен купени от мен, там има и подарени от България дрешлета, които Дани ще ги носи в 1ви клас сигурно). В началото на всеки сезон претърсвам чекмеджето, случва се и да ги е надраснал предварително...

Ади лека нощ (сърмите ми не са се сварили още, някой ще трябва да дежури).

Общи условия

Активация на акаунт