Въпроси към модераторите и администраторите

 • 1 683 552
 • 17 557
 •   2
Отговори
 • Мнения: 6 313
Моля, ако имате въпроси, изискващи отговори от модератори и администратори, задайте ги тук, в тази тема.
Темата не е дискусионна, а предполага стил "въпрос-отговор".
Темата е за въпроси към модератори и администратори и моля потребители да не отговарят на въпроси на други потребители, особено в случай, че не са запознати детайлно с проблема/въпроса и не са 100% убедени в правотата на твърденията си.


Моля, когато имате предвид конкретна тема/публикация или потребител, давайте линк към темата/мнението или профила на потребителя.


ПРЕДИ да попитате, уверете се, че отговорът на въпроса Ви не се "крие" в някоя от ЗАКОВАНИТЕ ТЕМИ в този подфорум.

За да следите дадена тема не е необходимо непременно да публикувате безсмислен постинг от рода на "запис". Подобни публикации се трият. Използвайте бутона Включете известията, който се намира в началото на темата. Така за всяко първо непрочетено мнение системата ще изпраща имейл известие за нова публикация, като в имейла се съдържа линк към новата публикация.

Имате възможност да добавите дадена тема и в списък Харесани теми, като кликнете на бутона със сърчице и надпис "Харесва ми" - той също се намира в горната част на всяка тема, под заглавието. Добавянето на дадена тема в списъка с харесани теми включва и известията за тази тема.
Достъп до всички теми от Вашия списък с харесани теми има от заглавната страница на сайта, лявата колона, под списъка с групите, към които сте се абонирали.

В случай, че не желаете да получавате имейл известия, направете нужните настройки в секция Известия - размаркирайте четирите квадратчета с опции и от падащия списък с опции "За темите и форумите, за които съм поискал оповестяване, ми съобщавай за:" изберете НИЩО.

Може лесно да следите темите, за които сте се абонирали, ползвайки линка Известия от потребителското поле горе. Линкът води до страница, съдържаща списък с всички теми, за които имате включен абонамент. Когато в дадена тема има нов, непрочетен отговор, до заглавието на темата има иконка , кликването върху която ще зареди темата при първото ново/непрочетено мнение.


Може да следите всички теми, в които сте писали и има нови отговори, които не сте чели, от съответното поле Нови отговори в централната част на заглавната страница на сайта или като кликнете на първата иконка вдясно от полето за търсене в заглавнате лента най-горе на страницата. Червен флаг-индикатор с цифра до иконата указва броя на темите, в които има нови, непрочетени от Вас публикации.

Собствените си публикации може да видите, като последвате линка Моите публикации от лявата колона на заглавна страница на сайта или като кликнете върху името си горе вдясно, изберете Профил - Публикации.

Може да маркирате като прочетени темите от списъка с нови отговори, като маркирате квадратчетата до заглавията на съответните теми и натиснете бутона Маркирай като прочетено. Ако не желаете вече да четете дадена тема и не искате системата да Ви извежда тази тема в списъка с нови отговори, маркирайте квадратчето до заглавието на темата в списъка и изберете бутона Спри следенето.


Системата за кирилизация КРЕДОР поддържа както фонетична, така и БДС подредба. Допълнителна информация - ТУК

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 14:20 от Tatti

# 1
 • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 • Мнения: 11 768
Достъп до всички теми от Вашия списък с харесани теми има от заглавната страница на сайта, лявата колона, под списъка с групите, към които сте се абонирали.
Къде другаде потребител може да намери списъка си с харесани теми? Голяма част от потребителите по ред причини нямаме лява колона. Може би би било удачно до този списък да има достъп например през профила.
Успех на екипа! Peace

# 2
 • София
 • Мнения: 3 789
За да не е гол запис - Профи, от телефона се отварят от едно квадратче горе вляво, на компютъра никога досега не са ми изчезвали.

# 3
 • КиТ
 • Мнения: 2 490
Тя щото има адблок и за това я няма лявата лента  Whistling
Ама какъв е смисъла на тия харесвани теми,като може да си я следиш и пак същата работа е за мен  Peace
Аз да попитам тая реклама в мобилната версия отдолу много се движи нагоре на долу...може ли някак де е стационарна ?

# 4
 • София
 • Мнения: 3 789
И аз имам адблок, но всичко виждам Simple Smile

Тази реклама довчера беше неподвижна поне при мен, но сега наистина започна да щъка.

# 5
 • Мнения: 1 123
От началото на м.март т.г. хороскопът - линк към Бг-дамма не ми се зарежда. Пише "Хороскоп" и "в момента зареждаме информацията, моля изчакайте". В Бг-дамма също не излиза хороскопа за съответния ден, седмица и т.н. На какво се дължи и да очаквам ли промяна?
Благодаря.

# 6
 • Мнения: 6 313
Това дали някой си е блокирал дадени полета и не вижда една или друга функция/информация, не е технически проблем, с който да се съобразява дизайна на сайта.

Мобилната версия и рекламата в нея не са променяни по никакъв начин.
Така или иначе преработка и подобряване на мобилната версия ще има, но не мога да се ангажирам със срок.

По отношение на хороскопите - от близо два месеца няма хороскопи, премахнато е и карето на заглавна страница на сайта на БГ-Мамма. Ако виждате такова каре, то значи зареждате кеширан вариант на страницата. Изчистете кеша на браузера и презаредете страницата, натискайки CTRL+F5.

# 7
 • Мнения: 7 690
При мен в момента не излизат никакви реклами и го смятам за огромен плюс. Не ползвам никакви блокиращи програми. Дано и занапред не ми се наложи.

# 8
 • Луната
 • Мнения: 3 211
При мен в момента не излизат никакви реклами и го смятам за огромен плюс. Не ползвам никакви блокиращи програми. Дано и занапред не ми се наложи.

И при мен е така. Simple Smile

# 9
 • Мнения: X
 Един въпрос / не ми е много важно ,но ми стана чудно де  Laughing/
     19г. 0м.    Момиче    22 Април 1996г. - как като все още е 19 април дъщеря ми е вече на 19 г ?
  Laughing  Просто информативно ,нищо повече  Laughing

# 10
 • Sofia
 • Мнения: 3 006
Моментно е. Ще го оправят.

# 11
 • Мнения: 10 771
Аз искам да попитам отново, виждам, че в темата има нов подход, та се надявам да отговор.

Аз пак да попитам: Някакъв шанс да се изведат На път в България и На път в чужбина в индекса, за да не се налагат 3-4 кликания докато ги достигне човек?
И освен това, когато си в тема в На път в чужбина например, като стигнеш края на страницата й, нямаш опция да отидеш на темите в този подфорум, а само в Туризъм, т.е. трябва да скролнеш нагоре, за да можеш да се върнеш на началната страница на подфорума, а не в горния.
Освен това, човек ако не знае, че са там, не би го запозрял, защото според индекса Всички от категорията са (1).

# 12
 • Мнения: 6 313
Ако се присъедините към група Туризъм, то ще имате директен линк към групата от полето Моите групи на заглавната страница на сайта в лявата колона.
Ако не сте член на нито една група, то там се показват групите по подразбиране.
Ако сте член на повече от една група, имате възможност да ги преподреждате по начин, който ще е удобен и предпочитан за Вас.

Това важи за абсолютно всички групи. Присъединяването към дадена група Ви дава бърз линк към нея както от заглавна страница, така и от полето Бързи връзки, което се намира в долната част на всяка група (така бързо и лесно може да навигирате и да се прехвърляте в дадена Ваша група, която искате да посетите).
Трябва да имате предвид, че присъединяването към дадена група включва известяването за нови теми в нея, което може да изключите по всяко време като кликнете на зъбното колело до името на групата и изберете Спиране на известията.


По отношение на темата.
Ако сте влезли в Туризъм, избрали сте На път в България и след това сте отворили тема, то е достатъчно да кликнете върху кръгчето с X и ще се върнете обратно в На път в България.
Ако сте посетили темата от Известия или Нови отговори, то натискането на кръгчето с Х ще Ви върне към съответната изходна страница.

# 13
 • Мнения: 1 959
Бихте ли обърнали внимание на тези постове на потребителката H/I?
И бихте ли я помолили да спре да се изхожда в темата и да ни обижда.

# 14
 • Мнения: X
Моментно е. Ще го оправят.
Още си е така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт