Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 949 092
  • 19 782
  •   1
Отговори
# 19 770
чела съм, че някои така си отбелязват докъде са прочели някоя тема, после продължават от нелайкнатото Simple Smile

# 19 771
  • Далечният изток
В такъв случай е "полезно", да Grinning

# 19 772
  • SF
Simple Smile Ха-ха. Ето сега ми идва да отбележа твоето като "полезно", само защото ме накара да се засмея.

# 19 773
И пак се стига до темата “полезно” да се раздели от “харесва ми”

# 19 774
И пак се стига до темата “полезно” да се раздели от “харесва ми”
И пак- палецът не значи полезно, не от сега..., означава харесва ми. "Полезно" би била една отметка, или звезда.
Само че, няма глас на народа тук...

# 19 775
Според мен направо трябва да се вкарат "реакции" тук, виждала съм го по други форуми, харесва ми.

# 19 776
Този бутон с този палец още от самото начало си загуби предназначението, всякакъв друг символ на него който да не прилича толкова на Like може би щеше да редуцира това, но така са го решили тогава.

# 19 777
  • Варна
Бутонът Полезно определено замества харесването и колкото и да се опитват да му придадат друго значение, това няма да стане. Масата потребители ще си го ползва за лайк и това е. И аз искам да няма ограничение, но така е направено, съобразявам се. Винаги успявам да си лайкна постовете, които искам, дори и с цената на малко изчакване опцията да се активира отново.

# 19 778
Аз също ползвам бутона като like, но пък за сметка на това много рядко. Съответно никога не ми е “свършвала” тази опция. Не ми допада този спам, който се получава в камбанката ми.

# 19 779
Понеже основната същност на "полезно" е like, да се даде възможност всеки да го изключва от профила си.

# 19 780
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Понеже основната същност на "полезно" е like, да се даде възможност всеки да го изключва от профила си.
Това пък защо?
Ако не искаш да гледаш всяко харесване поотделно, провери си новите и следените и след това маркирай другите като прочетени.

Карз, ако правилно съм разбрала, проблемът не е дали харесваш много неща или не, а че всяко харесване всъщност се натрупва в база данни, което товари сайта.

# 19 781
Ами защото е по-лесно да не излизат, отколкото да ровя първо да прочета новите отговори, после да трия лайковете (което сега правя). Междувременно се втурвам да трия и между тях има новоизлязъл отговор, който в бързината изтривам непрочетен.

# 19 782

Общи условия

Активация на акаунт