Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 475
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 740
Хм.. сега проверих отново. И при мен в момента не се вижда, закрито е от огромно бяло поле в което се мъдри едно мини бутонче “нагоре”. А преди съм го виждала и ползвала точно по описания начин

И при теб и при другите това е десктоп версията и е смачкана, затова липсват неща от страницата. Десктоп версията трябва да се вижда на телефон така, както и на компютър, тоест изцяло. Това е проблем с браузъра, а не сайта, че приема десктоп версията за мобилния и я смачква. С Firefox няма такъв проблем.

# 19 741
Ами значи си е реален казус, баш на място за тук. Аз гледам през сафари ако има значение за хората, които биха се заели с проблема.

# 19 742
А аз през Хром..

# 19 743
Има ли вариант да си видя старите публикации? Търся си една конкретна публикация в една от медицинските теми и отговорите под нея, но не помня в коя беше точно и кога, та ако има по-лесен начин от ровене из всичките.

# 19 744
  • Буркина Фасо
влизаш си в профила и гледаш какво си писала в "Публикации"

# 19 745
Да де, това и аз го знам, но като имаш 86 страници с мнения и ако не помниш кога горе-долу е било трябва да ровиш наред. Предполагам се визира има ли нещо като търсачка в личните публикации в случая. Би било добре между другото...

# 19 746
В нормалната търсачка на форума (пълната версия), търсиш ключова дума или фраза, нагласяш филтрите да търси в мнения, а в полето потребител собствения ник.

# 19 747
  • Телиш/Плевен
Мисля, че в този случай най-лесно ще е така: Профил - Моят избор - Теми с мое участие

# 19 748
Здравейте, преминах на пълна версия през телефона, и сега не мога да се върна на мобилна. Няма я опцията, може ли съдействие някакво? Въртях телефона, какво ли не правих, не става!

# 19 749
Първия пост от настоящата страница.

# 19 750
  • Буркина Фасо
Здравейте, преминах на пълна версия през телефона, и сега не мога да се върна на мобилна. Няма я опцията, може ли съдействие някакво? Въртях телефона, какво ли не правих, не става!
прочети последните 10-на поста над твоя.

# 19 751
Оправих се, цъкнах линк, който е оставен по-горе, и стана. Благодаря!

# 19 752
Искам да ми се изтрие профила и всичко в него както коментари така и теми, благодаря!

# 19 753
  • Буркина Фасо
Искам да ми се изтрие профила и всичко в него както коментари така и теми, благодаря!
няма да стане. назад в темата многократно е писано защо.

# 19 754
  • Телиш/Плевен
Коментари и теми не се трият. Тук са описани процедурите за замразяване и деактивиране на профили.

Общи условия

Активация на акаунт